Gość Efffa Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 16 Lutego 2020 SerkiTrudno się temu oprzeć; tak dużo prezentacja obiecuje Powinnaś pracować w reklamie A widzisz, a nawet nic szczególnego nie robiłam tylko odpoczywają po wędzeniu na zwykłych tacach Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 16 Lutego 2020 Piękne...bardzo apetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 16 Lutego 2020 Smaczniaste..... Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 16 Lutego 2020 A widzisz, a nawet nic szczególnego nie robiłam To się nazywa TALENT Pani Ewo Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 16 Lutego 2020 A widzisz, a nawet nic szczególnego nie robiłamTo się nazywa TALENT Pani Ewo To za poważne słowo, ale lubię robić zdjęcia jak zawitam kiedyś na zlot, zgłaszam się na złotowego utrwalacza zlotowych chwil Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 16 Lutego 2020 Ja podziwiam rowniez Twoje zdiecia , a i jeszcze jedno ze potrafisz tak wygospodarowac czas zeby zrobic potrawe i jeszcze ja sfotografowac , ja zazwyczaj jak chce zrobic dobre zdjecie to obiad jem zimny Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 16 Lutego 2020 Ja podziwiam rowniez Twoje zdiecia , a i jeszcze jedno ze potrafisz tak wygospodarowac czas zeby zrobic potrawe i jeszcze ja sfotografowac , ja zazwyczaj jak chce zrobic dobre zdjecie to obiad jem zimny To ja Wam zdradzę sekret - to czarne tło to mój stół, na którym jemy. Uwielbiam je do zdjęć. Lubię minimalizm. Dania obiadowe tak nakładam, lubię jak ładnie jest na talerzu. Wtedy fota zajmuje chwilę moment. Ale do ciast lubię ładne aranzarcje, lubię się wtedy pobawić dodatkami Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 16 Lutego 2020 @Efffa, ja mam za malo swiatla na stole , a my obiady jemy nie wczesniej jak o 18 wiec o dobrym swietle moge zapomniec . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 16 Lutego 2020 Aleś się naserzyła...????...poezja.???? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 16 Lutego 2020 Aleś się naserzyła......poezja.Powiem Wam tak, te serki kochani w większości na aukcję charytatywną i smaki mi zostały podyktowane przez darczyńców Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 23 Lutego 2020 Dziś ćwiartki drobiowe i polędwiczki. Chwila prawdy. Miałam dylemat jak wędzić polędwiczki, ale wędziłam też ćwiartki drobiowe więc polędwiczki poszły też w 55 st dymie. Szczerze nie chciało mi się tylko dla polędwiczek w ilości 2 szt odpalać niższej temperatury. Dwie podpiekałam dla dziecka, 60 st wewnątrz. Jedna została surowa - jest obwódka czy nie? Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 24 Lutego 2020 jak zawitam kiedyś na zlot, Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 24 Lutego 2020 Dziś ćwiartki drobiowe i polędwiczki Wszystko pięknie , z tym że ja polędwiczkę wolę mniej surową Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 24 Lutego 2020 jest obwódka To normalne przy wędzeniu polędwiczki w tej temperaturze. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 24 Lutego 2020 jest obwódkaTo normalne przy wędzeniu polędwiczki w tej temperaturze.Ja już sobie upatrzyłam Muskiego sposób, ale dla jednej zrezygnowałam. Ale zrobię, bo mąż lubi. Ja z kolei wolę te podpiekane Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 24 lut 2020 - 19:35] Dziś ćwiartki drobiowe i polędwiczkiWszystko pięknie , z tym że ja polędwiczkę wolę mniej surową Tak jak nie przepadam za surowym tak to mi smakowało. Ale szczerze, wolę podpoekaną. Mąż surową z kolei. Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Powędziłam troszkę wybaczcie przekrój siepany, ale krojony na gorąco od razu z wędzarni peklowane na mokro, podpiekane Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Efffa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 No ładne, ładne bez względy na to że trochę '' posiepałaś '' Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 No ładne, ładne bez względy na to że trochę '' posiepałaś '' Nic mnie nie powstrzyma przed ciachnięciem jednej na gorąco Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Bardzo ładne i pewnie smaczne. :clap: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ślicznie uwędzone! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 5 Maja 2020 Odważyłam się zrobić parówki, wieprzowe z przepisu Sivona. Reżim temperaturowy dał mi się we wznaki, domowe "kutrowanie" też. Podczas produkcji było tak "Nigdy więcej", ale zjedzona z wody po przygotowaniu wynagrodziła trud. Na fb pisałam, że kolor blady, coś słabo łapało ale po bliska 1.5 h wyjęłam pomimo koloru, bo jednak wolę aby smak był aniżeli odpowiedni kolor. Pomimo bladości czuć aromat dymu. Smakują mi bardzo. Ale może to syndrom cudowności pierwszych parówek w życiu? Liczę na Wasze szczere opinie, bo tylko takie wnoszą coś do dalszego doskonalenia się. Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 5 Maja 2020 Gratuluję pięknego wyrobu! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 5 Maja 2020 "Nigdy więcej", Ja to powtarzam od lat, za każdym razem Najbardziej pracochłonny wyrób w warunkach domowych kolor blady, coś słabo łapało ale po bliska 1.5 h wyjęłam pomimo koloru, Parówki powinny być tylko muśnięte dymem, kolor masz aż "za"...Emulsja, widoczna w białej misce jest bardzo dobra technicznie Gratuluję wyrobu i życzę odporności na molestowanie rodziny Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 5 Maja 2020 Parówki powinny być tylko muśnięte dymem Z tym sie zgadzam co do joty . A że wole wyroby delikatniej wędzone tym bardziej. Zwykle dzike wychodzi ciemniejsze czasami wiśniowe - co nie znaczy, że przeciągnięte w dymie. Puki co w domu parówek nie robiłem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 5 Maja 2020 Ewo opinia Koleżanki EAnny potwierdza wysoką jakosc twojego wyrobu. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.