Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Odrobinę mniej cukru

Sałatka jest bardzo smaczna szczególnie z Japończykiem i mulami :) , natomiast można rzeczywiście zmniejszyć ilość cukru :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-782537
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

 

 

Troszkę śmierdziuszków

Wspaniale się prezentują  :clap: 

Figi masz swoje, czy zakupione? 

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-794831
Udostępnij na innych stronach

Bardzo ładnie się prezentują.Smacznego.

Woow,wyglądają smakowicie

Wspaniale się prezentują :clap:

Wszystkim bardzo dziękuje :)

 

 

z zaskórniaków ;) . Nowe się peklują :D

Tak z zaskórniaków po tym jak kilka tygodni temu je rozpakowałem leżały w lodówce w niezamkniętych woreczkach i trochę im się podeschło, natomiast kiełbasy są w połowie drogi do celu odciąłem po kawałku do spróbowania ale to jeszcze nie jest to co ma być, trzeba jeszcze trochę poczekać.

post-84535-0-11257100-1667314977_thumb.jpg

Figi masz swoje, czy zakupione?

Figi Aga gdzieś kupuje niestety nie mam swoich, serów też jeszcze nie robiłem ale może niedługo coś w tym temacie się zmieni w każdym razie zrobię przymiarkę. Jak na razie jest to dla mnie temat mało znany ale od czego jest literatura oraz przyjaciel, który robił sery pleśniowe dłuższy czas.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-794849
Udostępnij na innych stronach

Do takiego zestawu chętnie b ym przysiadła Grzesiu.

Wszystko wygląda imponująco, smacznie..

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-794929
Udostępnij na innych stronach

Piękne "Śmierdziuszki" Grzegorzu, ślinka po brodzie cieknie :D , ale te zaśnieżone batoniki też nie od macochy :D:thumbsup:.

Wszystko wygląda imponująco, smacznie..

Halinko i Jarku dziękuję za miłe słowa na odśnieżanie przyjdzie jeszcze troszkę poczekać.

Do takiego zestawu chętnie b ym przysiadła Grzesiu.

Ostatnio się jakoś mijamy mam nadzieję, że wreszcie uda się nam spotkać :) wtedy możesz wbić zęby w co tylko dusza pragnie :facepalm::D tak na poważnie to odłożę coś z zaskórniaków ponieważ do marca nie ma szans aby nowa produkcja była gotowa do spożycia. Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-795205
Udostępnij na innych stronach

Gratuluję :clap: :clap: Wszystko się pięknie prezentuje :D

 

Bardzo dziękuję Reniu :)

 

Dziś poczyniliśmy z przyjacielem kilka śmierdziuszków :). Całomięśniowe poszły do fermentacji a kiełbasy po fermentacji i szczepieniu grzybkiem trafiły do komory.

post-84535-0-80102800-1668158975_thumb.jpg post-84535-0-83897500-1668158988_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-796704
Udostępnij na innych stronach

Oglądam i ślinka sama pociekła, mniamuśnie to wygląda :clap:

 

Dzięki :)

Podczas wypadu z przyjacielem rybki z nami ;) współpracowały, filety przygotowane do smażenia i do oleju.

 

post-84535-0-95189200-1668276313_thumb.jpgpost-84535-0-82080200-1668276354_thumb.jpg

post-84535-0-95340700-1668276335_thumb.jpgpost-84535-0-08262900-1668276372_thumb.jpg

post-84535-0-33445800-1668276383_thumb.jpgpost-84535-0-94924700-1668276398_thumb.jpg

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-796854
Udostępnij na innych stronach

 

 

Podczas wypadu z przyjacielem rybki z nami ;) współpracowały, filety przygotowane do smażenia i do oleju.

Ta którą trzymasz za brodę to chyba trochę wkurzona była. Widać po jej minie :D

 

Ładne :clap::thumbsup:

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-797031
Udostępnij na innych stronach

Co to za kiełbaska Grzegorzu z takim pięknym słoninowym wsadem :D:thumbsup: ? Z dzieciństwa pamiętam coś co wyglądało i smakowało równie pięknie jak ta na Twych fotkach. To była kiełbasa z koniny, i nazywała się "Moskiewska", a mój śp. Tatuś, przywoził ją z Międzynarodowych Targów Poznańskich w owych siermiężnych czasach lat 50 - 60 tych :facepalm:. Smak tej "Moskiewskiej"  pamiętam do  dziś :D.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/24/#findComment-797668
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.