Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.

  • Like 6

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/46/#findComment-920748
Udostępnij na innych stronach

6 godzin temu, Maxell napisał(a):

Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.

Bardzo serdecznie dziękuję🙂.

Przyznam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony wyróżnieniem 🙂. Na wyróżnienie mojej osoby równoważnie zapracował mój przyjaciel Waldek - Muski z, którym mam zaszczyt a zarazem wielką przyjemność "tworzyć" niepowtarzalne smaki oraz wiele różnych wariacji wędlin dojrzewających, Waldku dziękuję. Dziękuję kolegom  Arkadiuszowi  za wskazówki techniczne oraz koledze Andrzejowi - Bagno za możliwość konsultacji technologicznej. Szczególne podziękowania przesyłam kol. Eannie i kol. Stefanowi, którzy swoją ciężką pracą wnieśli szczególny wkład w rozwój technologi produkcji wędlin dojrzewających publikując unikatowe opracowania. Ze swojej strony zapewniam, że jak tylko będę mógł być pomocny na poziomie mojej znikomej wiedzy to zawsze służę radą.  Serdecznie pozdrawiam Administrację oraz wszystkich forumowiczów.

  • Like 4
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/46/#findComment-920775
Udostępnij na innych stronach

No pięknie,smakowicie  i gratulacje ale ... co to za gatunki ?

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/46/#findComment-921826
Udostępnij na innych stronach

22 godziny temu, Grzewlod napisał(a):

Wczorajszy połów

Świeża rybka...aż ślinka cieknie !!!

U Was cały czas jest smacznie i coś się dzieje :tongue::clap:

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/46/#findComment-921874
Udostępnij na innych stronach

28 minut temu, Muski napisał(a):

to mogę wam poskrobać 

Zgoda a czy może podejmiesz się jeszcze zaszczytnej funkcji miksologa ? Wiesz Wiesio ma wybitne whisky dodasz wodę może lód itd...

20240503_133228.thumb.jpg.a525c4d83edb4a7e76d19b84e6bad182.jpg20240503_140916.thumb.jpg.86af95ec0451188cc085fc8ab6de260b.jpg

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/46/#findComment-922014
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.