Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, szrekPL napisał(a):

Znaczy ryby nie brały skoro same kiełbasy 😋😁

Ryby poszły na wybory 😉, ale kawior na grillu jest😋.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-916031
Udostępnij na innych stronach

W dniu 3.04.2024 o 18:44, Grzewlod napisał(a):

Słodki koszyczek 🙂.

Ale cudeńko. 🥰

Widziałam podobny tort w sieci, muszę się z nim zmierzyć a bedzie okazja dla Wnuczki na urodziny 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-916569
Udostępnij na innych stronach

32 minuty temu, @halusia@ napisał(a):

Ale cudeńko. 🥰

Dziękuję bardzo w imieniu słodkiej szefowej 🙂.

 

32 minuty temu, @halusia@ napisał(a):

muszę się z nim zmierzyć a bedzie okazja dla Wnuczki na urodziny 

Jak potrzebna pomoc to nie ma żadnego problemu👍. Halinko znając Twój talent do słodkich wypieków to żadnego problemu nie będziesz miała.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-916587
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.

  • Like 6

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-920748
Udostępnij na innych stronach

6 godzin temu, Maxell napisał(a):

Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.

Bardzo serdecznie dziękuję🙂.

Przyznam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony wyróżnieniem 🙂. Na wyróżnienie mojej osoby równoważnie zapracował mój przyjaciel Waldek - Muski z, którym mam zaszczyt a zarazem wielką przyjemność "tworzyć" niepowtarzalne smaki oraz wiele różnych wariacji wędlin dojrzewających, Waldku dziękuję. Dziękuję kolegom  Arkadiuszowi  za wskazówki techniczne oraz koledze Andrzejowi - Bagno za możliwość konsultacji technologicznej. Szczególne podziękowania przesyłam kol. Eannie i kol. Stefanowi, którzy swoją ciężką pracą wnieśli szczególny wkład w rozwój technologi produkcji wędlin dojrzewających publikując unikatowe opracowania. Ze swojej strony zapewniam, że jak tylko będę mógł być pomocny na poziomie mojej znikomej wiedzy to zawsze służę radą.  Serdecznie pozdrawiam Administrację oraz wszystkich forumowiczów.

  • Like 4
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-920775
Udostępnij na innych stronach

No pięknie,smakowicie  i gratulacje ale ... co to za gatunki ?

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/45/#findComment-921826
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.