Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek, serdecznie gratuluję wnusia :D:thumbsup:

Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę.

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wosiu , najlepszego na tą okoliczność . :D :D  i wielkie :clap: :clap: 

Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Gratulacje dla Dziadka, oczywiscie dla Babci rowniez, podrodze dla rodzicow i zycze pociechy z najmlodszego zadymiacza  :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Wosiu, serdecznie gratuluję i cieszę się że dołączyłeś do grona.

Pozdrówka od anerki i bazyla. 

Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy.

Jeszcze raz dziękuję Wam BiS za życzenia i gratulacje przekarzę je szczęśliwym rodzicom bo dziś pewnie będę ich odbierał ze szpitala i do domciu zawiozę.A w sobotę....no cóż w sobotę dziadek leje  :D  :D  :D  :)  :facepalm:

Przyjacielem trzeba być,a nie bywać....

Witam wszystkich, wpisałem się już w dziale powitania i pozdrowienia ale myślę że i tu się znajdzie trochę miejsca a modek nie zbanuje
Krzysztof, lat 51, dymiłem już wcześniej wspólnie z kolegą posiadającym bogatsze doświadczenie, od roku próbuję własnych sił
czasami się udaje :thumbsup:  a jeśli nie, to i tak wyrób jest lepszy niż te ze sklepu
zacząłem również robić nalewki, jedno z drugim przystaje i uzupełnia się znakomicie
pozdrawiam Zbója Madeja, dziadka wosiu oraz wszystkich innych

niech mi ktoś podpowie jak wstawić zdjęcia

Edytowane przez pan_boczek

pan_boczek... witaj ..ale jest u nas Pan Boczek i dziwnie się teraz porobiło-pomimo pisanych inaczej tych samych nicków :rolleyes:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

Witaj Krzysztofie,

o foktach czytaj: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8576-nowe-forum-jak-zrobi%C4%87/?do=findComment&comment=304809

ps

gdzie urzędujesz w Pruszkowie jeśli nie tajemnica?

Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/

@Małgoś, ja już muszę uważać ile tego specyjału konsumuję i dlatego jestem taki mały pan_boczek :D

Witaj Krzysztofie,

o foktach czytaj: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8576-nowe-forum-jak-zrobi%C4%87/?do=findComment&comment=304809

ps

gdzie urzędujesz w Pruszkowie jeśli nie tajemnica?

nie tajemnica - Brwinowska, w Grodzisku bywam czasem przejazdem

warto byłoby się spotkać, pisz na PW

ojtam... po prostu słowo pisane a słowo mówione..

Mamy Roberta Pana Boczka...a Ty... jesteś nowy..i też pan_boczek.. ale nieznany..

Mam nadzieję,że jakoś to ogarniemy na forum... :cool::thumbsup:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

Możecie mi (do) mnie mówić zdrobniale (pisać) boczek,

wiem już jak wstawiać fotografie :)

więc wstawiam najpierw siebie

post-61116-0-68419200-1386707847_thumb.jpg

małżonkę

post-61116-0-80572800-1386707961_thumb.jpg

oraz moje dotychczasowe dokonania

post-61116-0-35576100-1386708175_thumb.jpg

Jeszcze raz dziękuję Wam BiS za życzenia i gratulacje przekarzę je szczęśliwym rodzicom bo dziś pewnie będę ich odbierał ze szpitala i do domciu zawiozę.A w sobotę....no cóż w sobotę dziadek leje  :D  :D  :D  :)  :facepalm:

Wosiu Ty nigdy tych podrobów nie wyleczysz ;) - lej zatem ostrożnie, z umiarem ;)

Gratulujemy z Wiolką wnuka, a Tobie i Ifci statusu dziadków ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

Heniu   to Pieniny są :D

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny"

Anthelme Brillat - Sawarin

Pozdrawiam serdecznie. Kazik.

Oj , tam oj tam - ja zawsze miałem z naszych gór pod górkę , bo jedynie byłem w Bieszczadach . Niech zgadnę - to Trzy Korony ? 

pozdrawiam Zbója Madeja

Witanko w naszej rodzinie :D ja również pozdrawiam :D

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Heniu... :hmm:  jak już , to ''Pon Bucek"... Tak ''górolsku'' HEJ ! , bo się nam Chłopina  ''łobrazi'' i co będzie :facepalm:  Pozdrawiam i witam wszystkich nowo przybyłych :thumbsup:

Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

Hahaha :D ależ się pozytywnie uśmiałem ^^ "Robercie, przeprowadziłeś się do Pruszkowa?"  :tongue:

Witam serdecznie kolejnego Pana Boczka!!! Im więcej boczku (ów) tym weselej hehe 

Możecie mi (do) mnie mówić zdrobniale (pisać) boczek,

to akurat dobrze się składa :D na mnie boczuś będą mówić już wszyscy, jako że młodszy to i pasuje :) 

Krzysztofie! Piękne krajobrazy nam zaprezentowałeś i piękne wyroby i piękną żonę (pozdrowienia :)
Ty Pruszków a ja sympatyzuję z Wołominem  :devil: będzie ciekawie!!!  :thumbsup: Pozdrawiam serdecznie! 

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Też mam jakieś skojarzenia z Pruszkowem i Wołominem. NIe jestem pewny, czy poprawne, ale witam boczka i pozdrawiam boczusia. :thumbsup:

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

Dzięuję za skomplementowanie małżonki, moich wyrobów i krajobrazów

:D

w Wołominie bywam i nic się nie dzieje...........

co do wyrobów to optycznie wyglądają jak trzeba, ale oczekiwania mam nieco wyższe

dlatego mam zamiar pójść do terminu do jakiegoś mistrza :rolleyes:

a jak widzę jest ich tutaj conajmniej kilku