Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

napełniłem w folie...

 

 

Prosiaczek posiada ładny kapelutek . :thumbsup:

 

 

 Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540515
Udostępnij na innych stronach

Piotrek coś w tej czarnej szynce mało przeszkód czyzby wersja Low ... ?

 

Tapniete z GT-I9500

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540537
Udostępnij na innych stronach

coś w tej czarnej szynce mało przeszkód czyzby wersja Low ... ?

 

Sypnęło mi się trochę soli za dużo, trzeba było rosołkiem zrównoważyć smak i jest zjadliwy......  :cool:  I w dodatku to ostatni napełniany baton, zawsze jest inny....   :cool:

 

 

 

jak się udało tobie wrzucić podobiznę na te osłonki?

 

Dla chcącego nie ma nic trudnego....   :cool:

Edytowane przez pis67
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540540
Udostępnij na innych stronach

Szkoda ,ze salcesonu nie mozna zrobic tak kilka plasterow. Bo jak zrobie jedna porcje, to mam pozniej pol zamrazalnika zawalonego  :( , a tutaj takie cudo panie, takie cudo :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540547
Udostępnij na innych stronach

Po godzinach...  :cool:

 

Metka i oscypki.... 

 

post-41160-0-66075200-1487021722_thumb.jpg

 

 

Jałowcowej trochę.....

 

 

post-41160-0-99634100-1487021738_thumb.jpg

 

 

I leśnej ....  :cool: 

 

 

post-41160-0-10950100-1487021757_thumb.jpg

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540649
Udostępnij na innych stronach

Dziś szyneczki z tłuszczykiem i bez....  :cool:  Przed chwilą skończyłem parzenie.....  :cool:

 

 

post-41160-0-08725800-1487108878_thumb.jpg

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-540818
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Parę fotek z dziś....  na początek jakieś wędzonki...

 

post-41160-0-30862300-1487886658_thumb.jpg

 

post-41160-0-87156600-1487886681_thumb.jpg

 

 

Pasztetowa... 

 

post-41160-0-47313000-1487886702_thumb.jpg

 

Jakieś grubaski na kanapki...    z mięsa...  :cool:

 

post-41160-0-34531400-1487886724_thumb.jpg

 

post-41160-0-63450700-1487886743_thumb.jpg

 

 

polska, jałowcowa, chłopska ... 

 

post-41160-0-39340900-1487886760_thumb.jpg

 

post-41160-0-11380100-1487886783_thumb.jpg

 

post-41160-0-44654300-1487886804_thumb.jpg

 

I sam on...  :cool:  post-41160-0-47638700-1487886822_thumb.jpg

Edytowane przez pis67
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542062
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jakieś grubaski na kanapki... z mięsa... :cool:

 

 

Mięso rybie też jest :facepalm:;)

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542083
Udostępnij na innych stronach

 

 

Mięso rybie też jest

 

Na rybie nie mam papierów, tylko na wieprzowinę, wołowinę, drób i zwierzęta łowne....  dziczyzną zwane....  :cool:  

 

 

 

Cwaniaczek pikny

 

Ma mocny skład - mięso z łbów wieprzowych, serca, ozory, chude mięso z golonek, policzki wieprzowe i skórki - bez ucha.......  i chrząstki...  :cool: 

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542099
Udostępnij na innych stronach

Ma mocny skład - mięso z łbów wieprzowych, serca, ozory, chude mięso z golonek, policzki wieprzowe i skórki

 

Skład mocny ale worek plastikowy i tak jakoś wizualnie od razu moc traci.  :hmm:

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542107
Udostępnij na innych stronach

 

 

ale worek plastikowy i tak jakoś wizualnie od razu moc traci.

 

Masz rację, ale niestety, w sklepach nie chcą w żołądku, skórka podobno odpada przy plasterkowaniu....  Wersję w żołądku, kątnicy czy pęcherzu też robię, ale tylko na życzenie, na imprezy i dla siebie....  :cool:  

No i te worki mają jedną zaletę, żaden nie pękł, a z naturalnymi bywa niestety różnie....   :cool: 

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542108
Udostępnij na innych stronach

 

 

Trochę z dziś :cool:

 

 

Piotrek ta leberka :thumbsup:   ..........  jak bym swoją widział :frantics::)

 

 

Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542192
Udostępnij na innych stronach

 

 

jak odkręcacie parówki ? Jakaś maszyna, czy inny patent ?

 

Żywy człowiek odkręca to ręcznie i dość   profesjonalnie i szybko to robi , Kurp nauki pobrał, pewnie się z Wami podzieli, a może i nie.....  :cool:    

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-542264
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Piotrek, w repertuarze brakuje Ci "surowizny"..

Takie al'a schwardzwaldzkie szynki, boczki, balerony czy poledwice..

Teraz taka moda.. ????????????

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/149/#findComment-544613
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.