Marek z Bielska Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3226 Opublikowano 2 Listopada 2015 Szyneczka z tłuszczykiem - dojrzewa..... Widze Piotr że poszedłeś w maskotki... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-453826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3227 Opublikowano 2 Listopada 2015 Piotrze, cokolwiek byś nie zrobił, zawsze jestem pod wrażeniem i zazdroszczę umięjętności. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-453916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3228 Opublikowano 3 Listopada 2015 Dziś dziki jeleń dojechał, już czeka .... na obróbkę Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3229 Opublikowano 4 Listopada 2015 Czekam na propozycje wyrobów wędliniarskich z mięsa jelenia lub jego dodatkiem..., które wykonam.... wkrótce... Co by tu zrobić - mięsa jest dostatek... ? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3230 Opublikowano 4 Listopada 2015 Gdybym ja miał mięso z jelenia chyba zrobił bym trochę kiełbasy typu myśliwska, pół na pół z wp. Taka podpiekana, podsuszana hmm. Piotrze jak będzie smakować to Nam się udało a jak nie będzie zjadliwa to znaczy, że schrzaniłeś Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3231 Opublikowano 4 Listopada 2015 To rozpoczynamy listę wyrobów. Sivon - dobry wybór. 1.Myśliwska Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3232 Opublikowano 4 Listopada 2015 Czekam na propozycje wyrobów wędliniarskich z mięsa jelenia lub jego dodatkiem..., które wykonam.... wkrótce... Co by tu zrobić - mięsa jest dostatek... ? Ostatnio dodaję do bialej i do parówkowej zamiast wołowiny. Oba wyroby bardzo zyskują na smaku. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3233 Opublikowano 4 Listopada 2015 Niestety w parówkach jeleń nie podchodził nikomu, przerabiałem to już, biała - niech będzie biała.... Twoje typy nie przechodzą do realizacji, dzięki. Czekam na kolejne propozycje.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454295 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3234 Opublikowano 4 Listopada 2015 Kiełbasa Jeleniogórska..... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3235 Opublikowano 4 Listopada 2015 Konserwa słoikowa . Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3236 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ja zabieram szynkę z kością plus coś natrawienie.Ja zabieram szynkę z kością plus coś natrawienie. Edytowane 4 Listopada 2015 przez Kazik55 Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454318 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3237 Opublikowano 4 Listopada 2015 Miro zrobię taką, Kazik szynkę też, ale bez kości... Wujku - mięsko piękne, duże kawałki - konserw nie będzie.... 1.Myśliwska2.Kiełbasa szynkowa jeleniogórska3.Szynka parzona To czekam na dalsze propozycje. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3238 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja to bym część do wielkiego gara na jaki guljasz wrzucił... Oj dawno guljasza z dziczyzny nie było... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3239 Opublikowano 4 Listopada 2015 To czekam na dalsze propozycje. Bielska.Zamiast wołowiny.Tylko należy mocniej przyprawić.Robię za każdym razem jak dysponuję sarniną.Myślę, że z jeleniny będzie równie dobra. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3240 Opublikowano 4 Listopada 2015 Salami di Cervo http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/1-Hobby%20Shots/P1120171_zps6a610d00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3241 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja to bym część do wielkiego gara na jaki guljasz wrzucił... Ja nie, ale LP już gotuje.... na jutro... Robię za każdym razem jak dysponuję sarniną. Myślę, że z jeleniny będzie równie dobra. Sarnina to raczej przy jeleniu nawet nie stała... Bielskiej nie będzie... Salami di Cervo Salami też nie będzie - zlot za pasem - a przypilnować by trzeba było... 1.Myśliwska 2.Kiełbasa szynkowa jeleniogórska 3.Szynka parzona 4.Metka 5.Polska Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3242 Opublikowano 4 Listopada 2015 Robilam Kongurosy, czyli kabanosy z miesa kangurzego, to moze Ty zrob tez kabanosy Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3243 Opublikowano 4 Listopada 2015 Z jakichś skrawków wątrobianka (ah chodzi za mną taka).. a co ładniejsze kąski może mortadela rogata? z kostkami słoninki i jakimś grzybowym lub orzechowym akcentem? Ew. podwędzane beef tzn jeleń jerky.. jakaś fajna 'bejca' i suszenie :P Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3244 Opublikowano 4 Listopada 2015 Z jakichś skrawków wątrobianka Kaszanka lepiej.... ale to potem, zamrożę.... 1.Myśliwska 2.Kiełbasa szynkowa jeleniogórska 3.Szynka parzona 4.Metka 5.Polska 6.Szynka wędzona 7.Szynka parzona 8.Polędwiczki i szynki parmeńskie Błotni zlotowicze będą krytykować jelenie poczynania.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454386 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3245 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może odrobinkę okrawków do Zrytej Gulaszowej dodamy , chociaż rycie bardziej kojarzy mi się z dzikiem , trzeba Krzysia poprosić. Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_zg Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3246 Opublikowano 6 Listopada 2015 Naprawde podziwiam te wyroby. Az slinka cieknie jak sie oglada. Czy wszystko co robisz jest w przepisach tutaj na forum? Jeszcze sporo pracy przede mna. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3247 Opublikowano 6 Listopada 2015 Może odrobinkę okrawków do Zrytej Gulaszowej dodamy , chociaż rycie bardziej kojarzy mi się z dzikiem Zabiorę trochę wyrobów jelenich, o mięsku pomyślę. W solance już szyneczka pływa, nóżka bez kości, golonki i kulki.... ma parę kilo... Czy wszystko co robisz jest w przepisach tutaj na forum? Może coś jest, z przepisów nie korzystam, wszystko pełna mistyfikacja... Znaczy w dyńce siedzi I tu boczuś w fazie pieczenia... Tu już odpoczywa... Tu polędwice i to coś... Przed parzeniem... I kiełbaska z wieczorka, jutro zadymię, w niedzielę poleci samolotem daleko.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3248 Opublikowano 6 Listopada 2015 Było trochę temperaturki, ale taki boczuś to pychota ....Kurna, dałbyś na kromeczkę spragnionemu. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3249 Opublikowano 7 Listopada 2015 Fotka ostatnich wyrobów.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #3250 Opublikowano 7 Listopada 2015 Wyroby super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/130/#findComment-454936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.