Radek. Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1926 Opublikowano 14 Listopada 2018 My, kobiety, wiemy co dobre Bez dwóch zdań :DPozdrowienia od Hani i oczywiście ode mnie Miód na moje serducho. Serdecznie dziękuję . piękne kolorki i smaki zapewne też Andrzejku . Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiamy spod samiuśkich Tater Kiełbaski jeszcze jeden dzień powiszą na kijach. Pętka Jałowcowej wyszły takie bardziej "odważne" . Przed wędzeniem miały po 1 kg . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-612960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1927 Opublikowano 14 Listopada 2018 Bardzo ladne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-612961 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1928 Opublikowano 14 Listopada 2018 Eli dziękuję Pozdrawiam Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-612973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1929 Opublikowano 15 Listopada 2018 W wędzarni Szynkowa i kiełbasa podobna do Tynieckiej . Podobna, bo jak ją robię to staram się być jak najbliżej oryginału. Ale... https://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trwale-pieczone-lub-parzone/1082-kielbasa-tyniecka-przepis-autorski-ligawy. Kiełbaski popróbowaliśmy i zgodnie stwierdziliśmy, że wracają na kije i jeszcze muszą kilka dni powisieć . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1930 Opublikowano 15 Listopada 2018 Szynkowa zaraz będzie parzona, a Tyniecka trochę podpiekana . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1931 Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Szynkowa zaraz będzie parzona, a Tyniecka trochę podpiekana . :thumbsup: :clap: Pozdrowionka ślę ........ chyba zmienię samochód na szybszy coby prędzej do Was dojechać Edytowane 15 Listopada 2018 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1932 Opublikowano 15 Listopada 2018 Piękne kiełbaski, trudno powiedzieć która ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1933 Opublikowano 16 Listopada 2018 Jak zawsze rewelka! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1934 Opublikowano 16 Listopada 2018 Szynkowa zaraz będzie parzona, a Tyniecka trochę podpiekana Sam wygląd już mówi za siebie, super.. Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1935 Opublikowano 16 Listopada 2018 na szybszy F16 czy F22 ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1936 Opublikowano 16 Listopada 2018 Na początek F16 z turbo doładowaniem Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1937 Opublikowano 16 Listopada 2018 Bardzo dziękuję Kolegom za miłe słowa . Andrzejku marzec niedługo i ognia ku Bukowinie :D .Hania upiekła bułeczki i znowu poczuliśmy smak Szynkowej z lat 70 . Dla dociekliwych... Te dziurki to znak firmowy - „HAND MADE” . Zresztą często mi się trafiają w grubej kiełbasie . Już można jeść . Wszystkich serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1938 Opublikowano 19 Listopada 2018 Dzisiaj kiełbasa podobna do Lisieckiej. Podobna, bo prawdziwa Lisiecka jest tu : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/PL/TXT/?uri=CELEX%3A52010XC0204%2805%29 . Temp. Za oknem – 3*C i od czasu do czasu prószy śnieżek. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1939 Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Piekna ta szynkowa :clap: Edytowane 19 Listopada 2018 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1940 Opublikowano 19 Listopada 2018 Eli dziękuję i pozdrawiam I gotowe . Ale jemy jutro. Może być nawet rano . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1941 Opublikowano 19 Listopada 2018 Ale jemy jutro. Może być nawet rano . Qrcze, do jutra to nie dojadę ale jak się rozpędzę to mogę zawitać nawet przed marcem . Pozdrowionka Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1942 Opublikowano 20 Listopada 2018 Qrcze, do jutra to nie dojadę ale jak się rozpędzę to mogę zawitać nawet przed marcem . To ja jeszcze zdążę myśliwską ukręcić i kabanosy zrobić :D .Pozdrawiamy . Już można jeść i właśnie to robię . . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1943 Opublikowano 22 Listopada 2018 U mnie dzisiaj Kabanosy . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1944 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeszcze kilka minut i koniec podpiekania . Do wieczora powiszą w wędzarni, a na noc wyniosę do spiżarni. Rano.... będzie można jeść . Jutro będzie kiełbaska prawie Myśliwska. Prawie, bo ona będzie Myśliwska, ale nie do końca . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1945 Opublikowano 22 Listopada 2018 Piękny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1946 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeszcze kilka minut i koniec podpiekania Już jest cudna Dzisiaj kupiłem trochę mięska na "francki " Po niedzieli będę działał Pozdrowionka ślę Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1947 Opublikowano 22 Listopada 2018 Radek sumienia nie masz!Czlowiek w delegacji a Ty takie cuda zapodajesz! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1948 Opublikowano 23 Listopada 2018 Piękny widok. Dziękuję . Dzisiaj kupiłem trochę mięska na "francki " Po niedzieli będę działał A ja Andrzejku myślałem Frankfurterki, czy Kabanosy. Padło na Kabanosy, ale "francki" będą następne . Radek sumienia nie masz!Czlowiek w delegacji a Ty takie cuda zapodajesz! Karol Kabanosy gotowe i już uszczknąłem co nieco. Prawie Myśliwska za chwilę będzie w dymie. Prawie, bo tym razem nie będzie pieczona, a parzona. Pieczonych mam już trochę .Mięso na wędzonki się pekluje i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zakończę tegoroczne zadymianie. Pozdrowionka dla wszystkich, spod samiuśkich Tater . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613965 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #1949 Opublikowano 23 Listopada 2018 Pozdrowionka dla wszystkich, spod samiuśkich Tater . Dziękuję ślicznie ..... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613975 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #1950 Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzisiaj to by było na tyle . Kiełbaski są na kijach w spiżarni. Już można jeść . Nie odmówiliśmy sobie z Hanią . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/78/#findComment-613985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.