Radek. Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3101 Opublikowano 3 Listopada 2022 Jak zwykle wspaniałości u Ciebie . Turbacz pięknie wygląda jesienią Chyba nam się lato troszkę "przesunęło" Małgoś dziękuję W niedzielę byliśmy z dziećmi na obiedzie Niedzicy, więc u stóp Pienin. Lasy jeszcze pięknie przebarwione, ale to już końcówka. Nie miałbym nic przeciwko, żeby przyszły rok w pogodzie był taki sam Lato też się może „przesunąć” Pozdrawiamy Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-795147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3102 Opublikowano 5 Listopada 2022 Już można jeść Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-795490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #3103 Opublikowano 6 Listopada 2022 Galaretka,mięsko pięknie wyglądaGratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-795659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #3104 Opublikowano 6 Listopada 2022 Smacznego Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-795661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3105 Opublikowano 10 Listopada 2022 Galaretka,mięsko pięknie wygląda GratulacjeSmacznego Dziękuję Karczek też już można jeść. I ja to zrobiłem. Z ciemnym chlebkiem Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-796502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #3106 Opublikowano 10 Listopada 2022 Karczek wyglada przepysznie , ja tez zrobilam ,tylko w sloinku ...tylko ze juz zjedzony wczoraj ze swiezym chlebem ostatni sloik:-) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-796503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #3107 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Popełniłem konserwę golonkową wg Radka, w smaku bardzo dobra, natomiast wyszła mi twardawa (1 dzień 90, drugi 60 i trzeci 30 minut, wszystko w temp. 85 stopni).Dodać więcej tłustego, wody ?. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-806260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3108 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 wyszła mi twardawa (1 dzień 90, drugi 60 i trzeci 30 minut, wszystko w temp. 85 stopni). Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Przyczyną jest zapewne, za niska temp. pasteryzacji (tyndalizacji). Trzy cykle tyndalizacji, powinny się odbywać w temp. zbliżonej do 100*C. Bardzo ładnie wygląda Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-826934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3109 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dziękuję, następnym razem podwyższę temperaturę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-826963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3110 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Dzisiaj w wędzarni szynki i polędwice. Kilka polędwic owinąłem folią celulozową. Jak zwykle przy okazji wędzonek, zapeklowałem dwie szynki kulki. Szynki już sprasowane, a praska chłodzi się do jutra w lodówce. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3111 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 oj, czekamy, napisz jak smakowało? Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3112 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 napisz jak smakowało? Smakuje A do tego dzisiaj pieczone bułeczki. Już można jeść Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3113 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Piękne Takie fotki powinno się wstawiać z ostrzeżeniem : Oglądasz na własną odpowiedzialność.Przed śniadaniem ciężko się to ogląda Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828813 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3114 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Radziu piękny wachlarz wędlin, pozdrawiam Ciebie i Gaździnke :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3115 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Miód na oczy. Bardzo fajnie wygląda prasowanka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-828954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3116 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Dzisiaj w wędzarni szynki i polędwice. Bardzo ładne wyroby :clap: , szynczki z nośnikiem smaku mniam .... . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-829138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3117 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Takie fotki powinno się wstawiać z ostrzeżeniem : Oglądasz na własną odpowiedzialność. Przed śniadaniem ciężko się to ogląda Dziękuję Radziu piękny wachlarz wędlin, pozdrawiam Ciebie i Gaździnke :-) Mareczku dzięki. I my Cię pozdrawiamy Miód na oczy. Bardzo fajnie wygląda prasowanka. Dziękuję Bardzo ładne wyroby , szynczki z nośnikiem smaku mniam .... . Dzięki za dobre słowo Serdecznie pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie Do następnego. P.S. Turbacz o 7 rano. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-829181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3118 Opublikowano 27 Maja 2023 Karczek (Coppa). Dojrzewa od października 2020 r.Pozdrowienia dla zaglądających do mnie Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3119 Opublikowano 28 Maja 2023 To musi być smaczne I tak właśnie jest Pozdrawiam Karczek (Coppa). Ten ma dwa lata. Przyprawy to : pieprz czarny, liść laurowy, jałowiec, kolendra. W początkowym okresie dojrzewania był cztery tygodnie prasowany.Wczoraj na fotce - karczek z dominującą przyprawą do pierników. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #3120 Opublikowano 28 Maja 2023 Dojrzewa od października 2020 r. Chyba ten smakołyk gdzieś głęboko był schowany, że doleżała do tej pory . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #3121 Opublikowano 28 Maja 2023 od października 2020 Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #3122 Opublikowano 28 Maja 2023 Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #3123 Opublikowano 28 Maja 2023 wygląda przepięknie, Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3124 Opublikowano 29 Maja 2023 Dzięki Panowie za dobre słowo Dojrzewalnię na nowo uruchamiam na jesieni, ale chyba do tego czasu wyrobów wystarczy Pozdrowienia dla Was Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-835948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3125 Opublikowano 30 Maja 2023 To gdzie je trzymasz w dojrzewalni czy w lodówce? W lodówce. Schował mi się jeszcze ponad trzyletni karczek, ale dzisiaj nie będę go rozpakowywał. Karczków (Coppy) mam jeszcze sporo, z różnych okresów i w różnych przyprawach.Za to rozpakowałem dwuipółletnią polędwicę z pieprzem cytrynowym i słodką wędzoną papryką. Mam jeszcze kilka i każda inna. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/125/#findComment-836148 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.