karolszymczak Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij #501 Opublikowano 20 godzin temu Zdjęcia jak z bajki!A szynka na pewno najwyższej jakości.Brawo? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij #502 Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, SZCZEPAN napisał(a): wędzona na zimno. Ta ostatnia będzie gotowa dopiero jutro — 03.10.2025 — wtedy ją ocenię i zrobię zdjęcia Może od razu z opisem krok po kroku? Taki przewodnik dla takich amatorów jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadwinia Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij #503 Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) (Yerba )Taaa... Dostaniesz, ale po cichu na ucho . Szczepan nie po to pracuje , żeby konkurencja miała gotowy przepis 😄 Edytowane 19 godzin temu przez Jadwinia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #504 Opublikowano 16 godzin temu Ponieważ jestem dziwakiem - grochówkę i krupnik jem z surową kiszoną kapustą , to dziś grzana polska surowa ( oczywiście prezent od Szczepana ) którą uwielbiam w tej postaci 😁. A smak zarąbisty . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij #505 Opublikowano 16 godzin temu 25 minut temu, Yerba1 napisał(a): smak zarąbisty Jak będziesz szykować kiedy takie smakołyki to daj informacje to podjedziemy 😁😄 Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #506 Opublikowano 3 godziny temu W dniu 2.10.2025 o 05:43, Grzewlod napisał(a): Moim skromnym zdaniem to mięsień półbłoniasty z tłuszczem jest najsmaczniejszy elementem szynki. Wg mnie jest to mięsień dwugłowy Z okrywą tłuszczową jest najsmaczniejszym mięśniem szynki. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #507 Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, EAnna napisał(a): Wg mnie jest to mięsień dwugłowy Wobec powyższego niech Krzysztof się wypowie 👍. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6032-yerby-w%C4%99dzarnia-i-wyroby/page/21/#findComment-1038839 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.