Anuś Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #976 Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj na obiad ziemniaki ze świeżonką Bazylku ...a suróweczkę ''wciło''? i żadnego kompotu nie widzę Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #977 Opublikowano 24 Marca 2015 Pasztet dzisiaj zrobiłem Skład szynka 640 gpodgardle 160 gwątróbka drobiowa 136 gkasza manna 64 gwoda 600 gjajko Przyprawy sól 13 gpieprz 2 gmajeranek 1 ggałka muszkatołowa 0,5 gziele angielskie 0,4 g Chyba za krótko kasze gotowałem bo w jednym słoiku było do połowy, a po pasteryzacjii jest 3/4.Musiałem spróbowac jeden otworzyłem. Robiłem z przepisu Marderm http://www.chleby.info/2015/01/pasztet-smarowny.html Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #978 Opublikowano 24 Marca 2015 Kiedy robie pasztery czy cokolwiek tej konsystencji nie daje w ogole kaszy manny , umnie po prostu dziewczyny wyczuwaja i nie chca jesc. dobrze bez kaszy wychodza . Ale to znow o smakach jest . A co do obiadku to jaks kiszona kapusyta ladnie by sie nadala BAzyl Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #979 Opublikowano 24 Marca 2015 A co do obiadku to jaks kiszona kapusyta ladnie by sie nadala BAzyl Aniu kapusta się skończyła Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #980 Opublikowano 24 Marca 2015 To kiszony ogorek, lub kapusta gotowana i lekko zakwaszona, Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415617 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelki Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #981 Opublikowano 24 Marca 2015 U nas na okrągło ocieka w lodówce jakiś jogurt Mam nadzieję, że Ci labneh zasmakuje Pewnie że smakował. To Wy w lodówce odsączacie, ja go powiesiłem nad zlewem. oczywiście, że w lodówce Cytuj ______________________________________________________________________________________________________"Życie przeżywa się intensywnie dopiero wówczas, kiedy ani na sekundę nie zapomina się, że można je w każdej chwili stracić"pułkownik Thomas Michael Hoare ("Mad Mike" Hoare) Nasz blog o Arabii Saudyjskiej - W pustyni bez puszczy - Arabia Saudyjska oczami Polakai blog o książkach - To czytają Saudyjskie Wielbłądy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #982 Opublikowano 25 Marca 2015 Twaróg i ricotta wczoraj zrobione Z 3 l mleka po zebraniu śmietany wyszło 442 g twarogu i 72 g ricotty. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #983 Opublikowano 25 Marca 2015 Ta ricott to z serwatki od twarogu? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #984 Opublikowano 25 Marca 2015 Ta ricott to z serwatki od twarogu? Tak Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #985 Opublikowano 25 Marca 2015 Bazyl podziwiam Twoje wyroby codziennie , szacun Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #986 Opublikowano 25 Marca 2015 Bazyl podziwiam Twoje wyroby codziennie , szacun Ulalka dzięki Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #987 Opublikowano 25 Marca 2015 Biała kiełbasa zapakowana i wsadzona do zamrażarki Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #988 Opublikowano 25 Marca 2015 Dzisiaj pizza na obiad Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #989 Opublikowano 26 Marca 2015 Bazyl z czym ta pizza? Bo jakoś ciężko mi składniki rozpoznać Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #990 Opublikowano 26 Marca 2015 Bazyl z czym ta pizza? Bo jakoś ciężko mi składniki rozpoznać Vegemites Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #991 Opublikowano 26 Marca 2015 Bazylku przepiekne pysznosci robisz , az mi slinka leci , a ten pasztet z przepisu marderm zrobie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-415945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiliams72 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #992 Opublikowano 26 Marca 2015 Trochę białej kiełbasy zrobiłem IMG_4098.JPGIMG_4100.JPG Dałem wieprzowina kl. I szynka 1852 gwieprzowina kl. II boczek 6115 gwołowina kl. I karkówka 881 g Przyprawy sól/peklosól 50/50 % 22 g/kgpieprz 3,3 g/kgczosnek 6 g/kgmajeranek 1,6 g/kgoregano 1 g/kgwoda 6% 530 ml Po parzeniu wyszło 8548 gTrzeba bydzie wybróbować przepis ziomka.PozdRawiom Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #993 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Trzeba bydzie wybróbować przepis ziomka.PozdRawiom Przepis sprawdzony nie pierwszy raz robię. Wiliams mi się najbardziej podoba Twój awatar. JEST NAS DWÓCH WIDZEW I RUCH http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif W końcu nie jestem jedynym kibolem na tym forum Edytowane 26 Marca 2015 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #994 Opublikowano 28 Marca 2015 Wczoraj troche mięsa z kości wykroiłem Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #995 Opublikowano 28 Marca 2015 będzie psia mazurska na zlot w Gąsiorowie? Podsuszana? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #996 Opublikowano 28 Marca 2015 b BAzyl, moze zamiast Psiej MAzurskiej ,cos innego dzisiaj zrob Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #997 Opublikowano 28 Marca 2015 Wczoraj troche mięsa z kości wykroiłem Nie zauważam ile gram? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #998 Opublikowano 28 Marca 2015 Dzisiaj na śniadanie jajecznica była Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #999 Opublikowano 28 Marca 2015 Bazyl Ty widzę delicyje zajadasz Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-416680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1000 Opublikowano 30 Marca 2015 Była przewidziana nagroda za 1000 post w moim temacie,nikt nic ne napisał nagroda pszła sę jebac Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/40/#findComment-417019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.