EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #951 Opublikowano 19 Marca 2015 to ona ma się peklować czy obsychać (pominąłeś etap peklowania ?) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #952 Opublikowano 19 Marca 2015 to ona ma się peklować czy obsychać (pominąłeś etap peklowania ?)To jest nowy styl peklowania - śródziemnomorski - opary solanki muskają ze wszystkich stron mięso - mięso się pekluje, a jednocześnie obsycha Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #953 Opublikowano 19 Marca 2015 to ona ma się peklować czy obsychać (pominąłeś etap peklowania ?) To co wywalic kratkę ? Dałem ją żeby lepiej soki odciekały. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #954 Opublikowano 19 Marca 2015 Też tak robię przy peklowaniu na sucho wędlin dojrzewających. Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #955 Opublikowano 19 Marca 2015 ja zostanę przy szkole Wileńskiej (zdjęcia robione przed chwilą ) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413974 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #956 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) El Gregor a co to za cienka na drugim zdjęciu? Ostatnio przeglądałem sobie Twój temat i z cienkimi kiełbasami to trochę kombinowałeś. Czy to jest już jakaś konkretna kiełbasa z ustalonym przepisem czy improwizacja. Pokaż foto przekroju. To mnie najbardziej denerwuje w mieszkaniu w bloku, że nie mam gdzie dojrzewać takich dobroci. Pozdrawiam jojo PS. Bazyl przepraszam, że w Twoim temacie podpytuje o nie Twoje wyroby, ale Grzegorz od rana maltretuje nas takimi zdjęciami. Edytowane 19 Marca 2015 przez Jojo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #957 Opublikowano 19 Marca 2015 Kratka wywalona. Od wczoraj żadnego płynu, tylko posypka co spadła była mokra. Jak robiłem dla siebie z mięsa ze sklepu to przez 3-4 dni codziennie coś zlewałem. Trzeba chyba zacząc kupowac żywe blondynki Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-413990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #958 Opublikowano 19 Marca 2015 Troche śmietany pozyskałem z mleka Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-414153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #959 Opublikowano 19 Marca 2015 Bazyl, peklujesz mięso i zaszczepiasz pleśnią z salami (teraz w lidlu jest promo za okolo 3zł) po prostu zrywasz osłonkę moczysz w odrobinie wody (można dodać szczyptę glukozy) i tym roztworem nacierasz albo spryskujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-414180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #960 Opublikowano 20 Marca 2015 Dzisiejsze zacmienie słońca Maksimum o godz. 10:58 jakieś 66% tarczy zasłonięte. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-414352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #961 Opublikowano 22 Marca 2015 Trochę białej kiełbasy zrobiłem Dałem wieprzowina kl. I szynka 1852 gwieprzowina kl. II boczek 6115 gwołowina kl. I karkówka 881 g Przyprawy sól/peklosól 50/50 % 22 g/kgpieprz 3,3 g/kgczosnek 6 g/kgmajeranek 1,6 g/kgoregano 1 g/kgwoda 6% 530 ml Po parzeniu wyszło 8548 g Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #962 Opublikowano 22 Marca 2015 Trochę białej kiełbasy zrobiłem Toż to szok.. tyle? sam? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #963 Opublikowano 23 Marca 2015 ziomek chyba zapowiedzi się kroją tyle zakąski Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #964 Opublikowano 23 Marca 2015 Chleb z dodatkami bez owoców se wczoraj wieczorem upiekłem Dzisiaj na śniadanie świeży chlebek z własnymi wyrobami, pychota Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #965 Opublikowano 23 Marca 2015 świeży chlebek z własnymi wyrobami A jajka też SAM robiłeś?? Nie no żarty... ale chlebek cudnej urody!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #966 Opublikowano 23 Marca 2015 Chlebek wyszedł super Dzisiaj na śniadanie świeży chlebek z własnymi wyrobami, pychota Bazyl, na pewno wszystkie wyroby są Twoje??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #967 Opublikowano 23 Marca 2015 Bazyl, na pewno wszystkie wyroby są Twoje??? No jajka kupne, moje są większe Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #968 Opublikowano 23 Marca 2015 e świeży chlebek z własnymi wyrobam Chlebek i to co na chlebku Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #969 Opublikowano 23 Marca 2015 Dzisiaj na obiad makaron ze śmietaną i jagodami Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415284 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #970 Opublikowano 23 Marca 2015 Chleb z dodatkami bez owoców se wczoraj wieczorem upiekłem No nie...ale zestwaik. Bazylku... czy takiego śniadanka można spodziewać się na zlocie?? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #971 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Bazyl.... wybacz.... https://www.youtube.com/watch?v=2XPDxcObwrU jak Ci jagódek nazbieram , to Ci jeszcze dam coś pić..... czy popić :) Edytowane 23 Marca 2015 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #972 Opublikowano 24 Marca 2015 Halinko...takie śniadanka Bazyl do łóżeczka zapodaje, oczywiście na życzenie (ON rano przecież spać nie może ) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #973 Opublikowano 24 Marca 2015 ale ta Twoja biała wyglada smakowicie . ja zrobiłam tylko z łopatki , przyprawy tak jak u Ciebie i wyszła niestety za chuda smak ok ale chudzina Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #974 Opublikowano 24 Marca 2015 Przyznaję, biała wygląda smakowicie, zapewne również bardzo smaczna . Tylko ciekawe, dlaczego po śniadanku, musiał na obiadek wcinać jagódki :D Jagody są bardzo dobre i skutecznie hamują biegunki, stosuje się je także przy zatruciach :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415464 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #975 Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj na obiad ziemniaki ze świeżonką Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/39/#findComment-415558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.