tier Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tomi, normalnie w GSie mięsnym taką mają do wyboru do koloru.Redzed, chyba odwrotnie ale zapraszam na Podlasie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-464233 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Szynka dojrzewająca podwędza 2 razy, karkówka wisiała razem z salami Nie wiem co mam napisać.... Wyrób popisowy i tyle :clap: Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-464242 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Wyrób popisowy i tyle Haluś, PoPisowy . Coś przespałem Pozdrawiam Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Gonzo Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-464245 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 20 Grudnia 2015 cos do pozazdroszczeniasuper robota Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-464247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam w nowym roku, młody sobie zażyczył burgera z wołowiny, to dziś na obiad było... syte danie Jak wyszło? nam smakowało Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-465925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak wyszło? Dla mnie bomba Niekoniecznie kaloryczna Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-465926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibass Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Gitarrowo To zdrowo nowy rok zaczynacie Mi się jeść zachciało Edytowane 1 Stycznia 2016 przez tomibass Tutaj moja mała ewolucja -> -> -> Szara beczka Tomiego Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-465927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przemo wielkie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-465928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wyglada smakowicie :clap: pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Dziś na obiad wieprzowina (boczek) z warzywami a la tier Mięso marynowane w sosie sojowym, słodkim chilli, octem ryżowym i przesmażone z dodatkiem mąki ziemniaczanej do zrumienienia, następnie na czystej patelni warzywa ponownie mięso, makaron odrobina wody i doprawione sosem sojowym, solą, trawą cytrynową. Podane z drobną posiekaną kapustą pekińską, szczypiorem, ogórkiem i polane mieszanką sosu sojowego i słodkiego chilli. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez tier Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przemek zaszalałeś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dziś na obiad wieprzowina (boczek) z warzywami a la tier Mięso marynowane w sosie sojowym, słodkim chilli, octem ryżowym i przesmażone z dodatkiem mąki ziemniaczanej do zrumienienia, następnie na czystej patelni warzywa ponownie mięso, makaron odrobina wody i doprawione sosem sojowym, solą, trawą cytrynową. Podane z drobną posiekaną kapustą pekińską, szczypiorem, ogórkiem i polane mieszanką sosu sojowego i słodkiego chilli. i_DSCN9508.JPGi_DSCN9522.JPGi_DSCN9536.JPGi_DSCN9538.JPGi_DSCN9550.JPGi_DSCN9552.JPGi_DSCN9509.JPGto ja do Ciebie na taki cymesik przyjadę Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sylwuniu sam pojedziesz ? Przemek mogę do Ciebie "na wkręta" ? Bardzo lubię taką kuchnię, szczególnie mocno pikantną. A jak będą Twoje papryczki , to już komplet.Pozdrawiam Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sylwuniu sam pojedziesz ? Przemek mogę do Ciebie "na wkręta" ? Bardzo lubię taką kuchnię, szczególnie mocno pikantną. A jak będą Twoje papryczki , to już komplet.PozdrawiamNie no ja bez Wujaszka się nie ruszam - także Przemo na nas 2 miejsce szykuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wujaszku , Kurpiu to jak będziecie jechali przez Katowice to się z Wami zabiorę :D całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dziś na obiad wieprzowina (boczek) z warzywami a la tier Tieru masz rozmach . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wujaszku , Kurpiu to jak będziecie jechali przez Katowice to się z Wami zabiorę :D Palodoro dojeżdżasz do Wawy, tam Cię przejmuje Wujaszek i dalej kulacie się do Ostrołęki a stąd już do Pana Przemka na włościa Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-466940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Salami z pieprzem po 9 tyg. dojrzewania, zostało kilka pałek chyba trzeba na zlot zostawić i trochę słoniny solonej i podwędzanej. http://monki.us/wd_forum/salami_salo_styczen2016/i_DSCN9573.JPGhttp://monki.us/wd_forum/salami_salo_styczen2016/i_DSCN9578.JPGhttp://monki.us/wd_forum/salami_salo_styczen2016/i_DSCN9586.JPGhttp://monki.us/wd_forum/salami_salo_styczen2016/i_DSCN9589.JPGhttp://monki.us/wd_forum/salami_salo_styczen2016/i_DSCN9594.JPG Edytowane 9 Stycznia 2016 przez tier Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Tier-u... zdjęcie pod światło to prawie jak Hostia wygląda!!!! Spokojnie możemy założyć jakieś "stowarzyszenie religijne... świętego dymu!! "Ja taką "hostię" bym mógł codziennie przyjmować!!!! Słoninka jak zwykle bajeczna!! Czemu u mnie takiej porządnej słoninki nie mogę dostać Z Dymnym pozdrowieniem... Edytowane 11 Stycznia 2016 przez ArkoGdynia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Salami bez kultur, i tylko pieprz? Ile soli dajesz? Jelita 40mm? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tier-u... zdjęcie pod światło to prawie jak Hostia wygląda!!!! Spokojnie możemy założyć jakieś "stowarzyszenie religijne... świętego dymu!! " :laugh: dobre Salami bez kultur, i tylko pieprz? Ile soli dajesz? Jelita 40mm?Tak bez kultur, kiedyś dodawałem ale nie było różnicy, może źle coś robiłem? cukier dodaję i trzymam 2 dni w cieple, sól ok 25-30g, jelita wołowe. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Salami bez kultur, i tylko pieprz? No, są lokalne kultury zapewne.Kiedyś też zrobiłam na takich salami. Było dość kwaśne.Odpowiednia ilość soli i pieprzu harmonizuje smak. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ta słoninka to jak marzenie , muszę obrać trasę w Twoje rejony chociaż ciężko z powrotami , znaleźć ten GS i zakupić wieloś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-467896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ostatnio zrobiłem kilka słoiczków tuszonki http://monki.us/wd_forum/tuszonka/i_DSCN0038.JPGhttp://monki.us/wd_forum/tuszonka/i_DSCN0040.JPGhttp://monki.us/wd_forum/tuszonka/i_DSCN0075.JPG Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-473546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ostatnio zrobiłem kilka słoiczków tuszonki Pochwal się proszę jak robiłeś. Dostałem zlecenie od jedynej córki mojej ukochanej teściowej właśnie przed paroma dniami.Wyglądają wspaniale. Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/22/#findComment-473551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi