electra Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 15 Maja 2014 ja smaze tez na klarowanym ,czyli robisz ciasto jak na slaskie ( tez lubie ) nigdy nie wpadlam na pomysl zeby je czyms nadziac ,oczywiscie po za knedlami. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) U mnie ciasto na kopytka robie tylko z maka kartoflana Anno, chyba coś pomyliłaś? Kopytka robi się z mąką pszenną, z mąką kartoflaną robi się kluski śląskie.http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopytkahttp://pl.wikipedia.org/wiki/Kluski_%C5%9Bl%C4%85skiePozdrawiam Edytowane 15 Maja 2014 przez sverige2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 15 Maja 2014 Anno, chyba coś pomyliłaś? Kopytka robi się z mąką pszenną, z mąką kartoflaną robi się kluski śląskie. Jak to zwal tak to zwal. W domu mama mowila ze to kopytka a dawala make kartoflana i takmi zostalo. Ale jak musi byc za porzadkiem to powiem, ze masz racje Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 15 Maja 2014 ANNAM, przepis na kapustę z buraczkami jest całkiem fajnym pomysłem. Lubię i jedno i drugie, ale musze zaczekać do jesieni.Ja też czasami dodaję do kopytek mąkę ziemniaczaną. To tylko kwestia smaku i rodzaju ziemniaków. Z Pyrlandii pochodzę to się znam na pyrach Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 15 Maja 2014 BAsiu, ja wszystiego robilam 2 glowki kapusty. Nie robie wielkich zapasow bo nie ma sensu. Buraki mam na okragly rok , kapuste rowniez, wiec kiedy jedna porcja zjedzona to druga nastawie. A ta z burakami, pamietaj ,zeby krucej kisisc. Inaczej kapusta bedzie taka bardziej zgnila niz ukiszona Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 15 Maja 2014 Dziekuję ANNAM za dobre rady. Jak dla mnie to 2 główki kapusty to będzie też dosyć, bo robię jeszcze też inne sałatki czy przeciery. Pozdrawiam i zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 16 Maja 2014 Z Pyrlandii pochodzę to się znam na pyrach Basiu ... to tak jak ja pyry to podstawa i lubię je w każdej postaci a z ''gdzikiem'' to już poezja Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 17 Maja 2014 Anus ,u mnie to ziemniaki sa gorsze jak dla bydla,nawet dobrych pyzow nie moge sobie zjesc Ale niedlugo urlopik ,tesciowa musi sie postarac a pyzunie dla synowej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 17 Maja 2014 ,u mnie to ziemniaki sa gorsze jak dla bydla,nawet dobrych pyzow nie moge sobie zjesc @electra,Poszukaj konkretnej odmiany ziemniaków. Nie mogą być sałątkowe tylko kluskowe lub tzw. pośrednie.W sieci można znaleźć zestawienia odmian z opisem. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 18 Maja 2014 ,u mnie to ziemniaki sa gorsze jak dla bydla,nawet dobrych pyzow nie moge sobie zjesc@electra,Poszukaj konkretnej odmiany ziemniaków. Nie mogą być sałątkowe tylko kluskowe lub tzw. pośrednie.W sieci można znaleźć zestawienia odmian z opisem. Ja juz wszystkie dostepne w sklepach ziemniaki przerobilam ,niestety zadne pyzy nie smakuja tak jak z polskich ,ale przynajmniej tesciowa ma sie czym wykazac Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-352740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Co sie robi noca w kuchni? Piecze i gotuje Kaszaneczka, tak aby na sniadanie bylo, jak to Andrzej zawsze pisze I cos slodkiego Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Co sie robi noca Samo się nie zrobi pączki i kaszanka wyglądają superowo Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Co się robi nocą w kuchni to ja wiem ... Kaszanko "słodka" ... Ty lepiej napisz jak było ... Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ty lepiej napisz jak było ... No coz, cieplo, ostro i krwawo, ale i miekko i slodko, a zapach budzi juz rodzinke Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kaszanka i słodkie wyglądają smakowicie Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Same sie pchaly, ja mowilam nie, a one ze do wedzarnii juz. Teraz tylko na talezu juz tylko koncowka ich zostala Dzieki informacja Dziadka MAcka i Henio, teraz tylko " z reki" sole inajlepiej wg mnie wychodza . Pyszne na juztro na sniadanko beda te dwa( chyba ze dziewczyny w nocy zglodnieja ) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 8 Czerwca 2014 piekne ,sama bym zjadla ,mimo ze ryb ze wzgledu na te osci jem malo,chociaz bardzo lubie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Elektra pstragi maja bardzo malo osci, polecam Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pyszne na juztro na sniadanko beda te dwa Z pączusi które wyglądają obiecująco wybrałbym rybkę a kaszanką przegryzł Pozdrawiam gorąco Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356606 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Andrzej, no mysle ,ze i na poczusia bys sie skusil,jakby sie znalazl w zasiegu reki Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja to bym wszystko pożarł . Aniu Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Radek dobrze prawi i ja bym się nie oparł Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Annam wiem czesto robie smazone ale filety ,a ja mam zawsze pecha bo nawet w kupnym wedzonym lososiu w plasterkach potrafie znalesc osc Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356617 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Elektra mam to samo tylko, że u mnie dotyczy to również pestek, kawałków kości itp.Jeśli w jakiejś potrawie będzie tylko jedna, jedyna ..... z tych rzeczy to ...... na pewno wyląduje na moim talerzu - niektórzy mogą poświadczyć . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/22/#findComment-356642 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.