ANNAM Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1176 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Teraz jestem 8 godzin do produ, bo u Was lato blisko a u mnie zima. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-549149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1177 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Talsze potwierdzenie ,ze nie jestem tak do konca leniwa. Zrobilam poledwice parzona. Peklosol 16g/kg i to wszystko. Bo u nas poledwica to taka jak u was poledwiczka,po 2ch dnia tylko poklepalam troche tluczkiem aby sie dwie zlacyly, do woleczka i do praski. JAkby sie ktos pytal, to praska byla do konca tak samo ustawiona( nic nie luzowalam).Jest soczysta , jest dobra i jest co jesc. Na koniec tygodnia trzeba bedzie cos nowego zrobic Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-549439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddwoj Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #1178 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ten serniczek wygląda naprawde smakowicie, ale nigdy nie probowałem robic sam galaretki. I tak pewnie by mi nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-554056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1179 Opublikowano 9 Czerwca 2017 nigdy nie probowałem robic sam galaretki. I tak pewnie by mi nie wyszła. Nigdy nie mowi nigdy , nie dowiesz sie, do czasu az nie zaczniesz robic. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-554093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1180 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zima, czyli u nas czas cytrusow.Moje drzewa oczywisice obrodzily i trzeba cos z owocami robic. Wczoraj odrobine syropu cytrynowego a nadmiar skorki cytynowej, ktory nie zostal dodany do syropu , zalalam wodka i robi sie cytrynowy smaczek do ciast.Syrop ten dodajemy do albo wody, albo do wody mineralnej. BArdzo mala ilosc daje i smak i slodycz . Oczywisice smak i zapach cytryny. Olejek jeszcze kilka dni spokojnie musi sie sam robic. Niewielka ilosc wodki wydobywa caly olejek eteryczny ze skorki. Juz teraz przewaza zapach zytryny nad alkoholem. To samo bede robic z pomaraczami.Chociaz na moim drzewku nie ma ich za duzo, jednak sasiadka narzeka na ilosc owocow Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-557318 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1181 Opublikowano 4 Lipca 2017 Niewielka ilosc wodki wydobywa caly olejek eteryczny ze skorki. Juz teraz przewaza zapach zytryny nad alkoholem. To samo bede robic z pomaraczami. Zazdroszczę Ci tych skórek.Cytryny i pomarańcze, które do nas docierają są tak przesiąkniete chemią, że korzystanie z nich byłoby samobójstwem. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-557320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1182 Opublikowano 4 Lipca 2017 Aniu, ja tylko plucze owoce z kurzu. One same dojrzewaja na drzewie, a te ktore do ciebie dochoda sa zrywane niedojrzale i pewnie " zagazowane", jak to mowia niektorzy ludzie aby przetrzymaly trudy podrozy.Kiedy byla u mnie znajoma z Kanady, to na powrotna droge, uszyowalam jej kilkulitrowy sloik samych skorek, do tego pelno owocow popakowanych w tuby papierowe. Aby jeszce troche po powrocie do domu miala wspomnienie wakacji u nas. Ja czasem same skorki zasypuje cukrem i wtedy mam taki syropowy olejek do ciast.A same skori robia sie przezroczyste. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-557321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1183 Opublikowano 5 Lipca 2017 Annam A kisisz cytryny? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-557350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1184 Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie robie. Kiedys zrobilam i nie mialo to sensu, bo zostalomi ich bradzo duzo i trzeba bylo wyrzucic, a to szkoda. Rrobie takie w plasterkach do herbaty , lemoniade, i curd. Reszta na swiezo i do rozdania. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-557368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1185 Opublikowano 12 Lipca 2017 Dostalam prezent. Trzy kamienie, wiem ktos sobie pomysli, kamienie dziewczna dostala, i do te go nie brylanty.Dzisiaj przywiezli je , przyszla paczka z JAponiKing Stone 220;1000 i 4000 grit Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1186 Opublikowano 12 Lipca 2017 King Stone 220;1000 i 4000 grit Boskie Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1187 Opublikowano 12 Lipca 2017 Dostalam prezent. Trzy kamienie, Co to za kamienie Aniu ?? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1188 Opublikowano 12 Lipca 2017 Co to kamienie do ostrzenia damascenów Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1189 Opublikowano 12 Lipca 2017 Aniu super prezent!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1190 Opublikowano 13 Lipca 2017 Wiem, dziekuje Karolu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1191 Opublikowano 15 Lipca 2017 No moze to nie kuchnia, ale... Dzisiaj w koncu Zuzia doczekala sie przepiorek( w koncu jaja przepiorcze to delikat). Mamy ich sztuk 6, zobaczymy co to bedzie. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1192 Opublikowano 15 Lipca 2017 Aniu niech sie Zuzi chowaja!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1193 Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziekuje Karolu Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-558970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1194 Opublikowano 15 Lipca 2017 nie kuchnia, ale... Dzisiaj w koncu Zuzia doczekala sie przepiorek( w koncu jaja przepiorcze to delikat). Aniu to też kuchnia - i to frykasy jajka przepiórek bardzo zdrowe - pomyślnej hodowli Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559021 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewuleczka Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1195 Opublikowano 15 Lipca 2017 Pięknie. Przepiórcze jaja są rewelacyjne. Odkąd nie mieszkam na wsi, to ich nie jadłam... aż narobiłaś mi ochoty. Pozdrawiam serdecznie Cytuj https://familyactive.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1196 Opublikowano 15 Lipca 2017 Aniu to też kuchnia - i to frykasy jajka przepiórek bardzo zdrowe - pomyślnej hodowli Muski, prawda, na te jaja czekam Pięknie. Przepiórcze jaja są rewelacyjne. Nie jadlam przepiorczych jaj, czytalam tylko ze sa zdrowe i smaczne. Dziekuje wam, co jakis czas pokaze co u nich slychac. JAk na razie mlode a do tego u nas zimno, ponoc w takich warunkach nie za bardzo sie niosa. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1197 Opublikowano 15 Lipca 2017 Nie jadlam przepiorczych jaj, czytalam tylko ze sa zdrowe i smaczne. Szkoda Anno ,bo naprawdę warto Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1198 Opublikowano 16 Lipca 2017 U nas pełno przepiórek. Cale gromady biegają po ogrodzie. Obecnie rodziny się łączą i co dzień widzę kilkadziesiąt kurcząt i kilkanaście kur i kogutów. Koty sąsiedzkie niestety wychodzą na polowanie i co dzień ich mniej. Ja tez bym machnął wiatrówką kilka na rożen, ale ta która rządzi, zabroniła Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #1199 Opublikowano 16 Lipca 2017 Szkoda Anno ,bo naprawdę warto JAcku, bede miala kiedy moje zaczna znosic , na pewno zjem chocby z ciekawosci a tez bym machnął wiatrówką kilka na rożen, ale ta która rządzi, zabroniła Krzysztof, a moze po porstu lap kilka i do malego kurniczka, a pozniej " swoej jesz" Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1200 Opublikowano 16 Lipca 2017 Krzysztof, a moze po porstu lap kilka i do malego kurniczka, a pozniej " swoej jesz" Nie tak łatwo. Według jej one są "so cute". Uroczystego drobiu nie wolno jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/48/#findComment-559071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.