morfeusz300 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja mam tak zawsze heheee Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-394699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Przekrój chleba .... Wygląda jak ciasto drożdżowe bez kruszonki, chlebek to kalorii ma dla mnie za dużo i za prosty do trawienia - ale ogólnie ciekawe doświadczenie... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-394731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Anuś... po prostu szalejesz... wszystko wygląda bardzo smacznie Chlebek piękny... pokusiłabym się by upiec, ale szkoda bo ja jadam tylko ciemny Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-394734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chlebek piękny... pokusiłabym się by upiec, ale szkoda bo ja jadam tylko ciemny Haluś ... będę robić też taki tylko z dodatkiem mąki żytniej i pewnie jakieś ziarna dodam ... jak się uda to pokażę Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-394736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Anus, chlebek ladny, z reszta wszystko smacznie wyglada Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-394824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie bardzo wiedziałam gdzie wstawić ten przepis. To nie wędlina, nie ciasto ani nie słoik z dżemem. Wyszperałam niedawno w necie przepis na nutellę z avocado i bananami. Dzisiaj postanowiłam ją zrobić. Wzorowałam się na tym przepisie http://uwagababciagotuje.blogspot.com/2013/06/nutella-domowa-z-bananem-i-awokado.htmlz małymi własnymi modyfikacjami. Dodałam orzechy włoskie, bo takie akurat miałam w domu, uważam że banany mają wystarczającą ilość słodyczy w sobie że niepotrzebny jest cukier. Nutella jest puszysta a nie twarda i ''ciągnąca''. Można ją przechowywać w lodówce kilka dni i najważniejsze, ze nie zawiera konserwantów i chyba do polubienia przez dzieci Można ją użyć do naleśników, na pieczywo i do przełożenia ciasta. Zmiksowany banany i avocadoDodałam orzechy i ponownie użyłam blendera, aż uzyskałam gładką masę.I gotowe Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-431702 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hej Aniu, cieszę się że jesteś i działasz , wygląda przepysznie, tak jak Twoja mielonka słoikowa, która dosłownie w chwilę zniknęła Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-431704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Anus, dziekuje za grzebanie po necie i wyszukanie tego przepisu, rob tak dalej, to ja bede tylko kopiowac od ciebie. JUz wiem co dzisiaj zrobie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif U nas teraz sezon avokado sie zaczyna, wiec zrobie aby cos innego bylo dla slodyczojadow .Twoja hn, czekoladowa pasta wyglada na prawde smacznie, tylko jesc http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,19_Zm_orig.gif Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-431737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dostałam zlecenie od przyjaciółki .. pasztet z królika trzeba poczynić. Przyznam się, ze robiłam to pierwszy raz. Mój był drobiowy... a jej z królika. Ugotowałam obok w słoiku vegeta zrobiona z moich warzyw Mięsa było sporo .. bo nie jeden królik był W foremkach ...mój jest nieco ciemniejszy .. dodałam boczku i grzyby suszone ugotowane.I po upieczeniu obok śledzie po śródziemnomorsku oraz pokaźna ilość bigosu .. gotowany 4 dni z pomidorami .. z mojej spiżarni. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-464739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Anuś bigosik, śledziki, pasztecik wszystko cudne Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-464754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Smakowite ,moje srodziemnomoeskie tez sie maseruja..a ja rybe faszerowana robie w galarecie ,tez pierwszy raz Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-464764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ale "wypas" będzie na święta ???? Paszteciki cudne a bigosem aż tutaj pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-464766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Pasztet w innej odsłonie .. bezmięsny z zielonej soczewicy i kaszy jaglanej. Przepis dostałam od koleżanki. Trochę go zmieniłam na swój sposób. Składniki :400 g zielonej soczewicyszklanka (250 ml kaszy jaglanej ) ugotowana w 2 szklankach wody5 sztuk śliwek suszonych2 średnie cebulepieczarki .. dałam 6 sporych okazów4 ząbki czosnkuseler gotowany3 jajkaPrzyprawy :sólpieprz ziołowyczubryca zielonaczubryca czerwonamajeranekSoczewice zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na noc. następnie gotujemy do miękkości i odcedzamy na sitku.Kaszę jaglaną przepłukujemy pod bieżącą wodą, w celu usunięcia goryczki i zalewamy w garnku 2 szklankami wody i doprowadzamy do zagotowania. Po upływie kilku minut ( u mnie było to około 7 minut) zestawiamy z palnika i zostawiamy do całkowitego wystudzenia Łączymy kaszę z soczewicą, dodajemy pokrojone drobno śliwki oraz podsmażone na 2 łyżkach oliwy pieczarki cebulę i czosnek. Blenderem jest dość trudno połączyć w jednolitą masę wszystkie składniki, dlatego użyłam do tego robota kuchennego z miską i zamontowanym w środku ostrzem. Ilość przypraw zastosować wg własnego uznania .. może być wersja bardziej łagodna lub ostrzejsza.Mimo, że nie dodawałam żadnego wywaru ( choć można by było dolać) pasztet jest wilgotny i dość smarowny. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-470749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Anuś wyglądają zacnie te pasztety, ale ja jakoś mam taki wewnętrzny opór przed takim jadłem. Kiedyś próbowałam, złe to w smaku nie było, ale....Jakby jednak nie patrzył . Anuś :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-470753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Trzeba by odświeżyć temat, bo dawno nic się nie działo. Tym razem coś ''słoikowego'' obiadki dla Syna. Nie żeby żonka nic mu nie gotowała ale to w trasę, kiedy go nie ma cały tydzień.Mięso wp duszone w sosie własnym z dodatkiem pieczarek. Z przypraw tylko pieprz czarny i sól. Ryż lub kasza ugotowane al dente, i na koniec warzywa. Dałam wszędzie groszek konserwowy. Zapomniałam, że On go nie lubi. Następnym razem był już brokuł. też wcześniej wrzucony na wrzątek na kilka minut , ale fotek już nie robiłam. Pasteryzacja dwuetapowa. Pierwszy dzień 40 minut, drugi dzień 30 minut. Chyba tyle wystarcza, bo wszystko przetrwało w klimatyzowanym schowku w ciężarówce. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-637399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naginajka Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Anuś, przygarnij mnie Cytuj Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-637411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Anuś, przygarnij mnie Zbliża się sezon na dynie, może ktoś chętny na zrobienie pasztecików właśnie z nią w roli głównej.Przepis na ciasto ( zrobiłam z połowy porcji )1 kg mąki10 dag drożdży5 jajekszklanka mlekakostka masła1.5 łyżki cukru1/2 łyżeczki soliWykonanie :Mąkę i sól wsypać do miski, dodać roztrzepane widelcem jajka. Do letniego mleka dodać pokruszone drożdże, cukier i 3 płaskie łyżki mąki, następnie odstawić i poczekać aż drożdże zaczną ''pracować'' W tym czasie rozpuszczamy masło ( ma być ciepłe a nie gorące). Do miski gdzie jest mąka i jajka, dodajemy drożdże i masło. Wyrabiamy ciasto. Dzielimy na 4 kawałki ( ja miałam składniki na połowę porcji, więc podzieliłam na dwie części) Rozwałkowałam i nałożyłam farsz, a następnie odłożyłam do czasu, kiedy ciasto nie podwoiło swojej objętości. Następnie pokroiłam i posmarowałam roztrzepanym jajkiem. Wstawione do piekarnika na 30 minut. Piekłam w temp 180 stopni grzałka góra- dół, ale wszystko zależy jak komu działa piekarnik.Farsz do pasztecików: Puree z dyni w ilości 330 ml,pasta z suszonych pomidorów w ilości 3 łyżeksól i pieprz ziołowy do smaku ( jak ktoś nie lubi to może być czarny )2 łyżki suszonej bazylii lub jedna płaska łyżeczka czubrycy zielonej3 łyżki stołowe serka mascarpone1/2 łyżeczki słodkiej paprykiWszystkie składniki zblendować w celu uzyskania jednolitej masy i nakładać na ciasto. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-637464 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zbliża się sezon na dynie, może ktoś chętny na zrobienie pasztecików właśnie z nią w roli głównej. Kto wie, kto wie Anuś wymiata . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-637467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Anuś wymiata Nie od dziś, nie od dziś. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-637470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) W tym roku jest inaczej. Totalny brak czasu, ale coś tam zdążę chyba zrobić. Dzisiaj ''odkurzyłam'' przepis, który kiedyś dostałam od Naszego Kolegi leśniaka. Jak zawsze muszę dołożyć coś od siebie Zamiast tradycyjnego chrzanu lub ćwikły.Galaretka buraczano- chrzanowa z suszonymi wiśniami. Suszone wiśnie robię w taki oto sposób https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9405-spi%C5%BCarnia-anu%C5%9B/page-7. Zalałam wrzątkiem pół szklanki tych owoców. Kiedy zrobiły się miękkie odsączyłam z wody i dodałam do ugotowanych i starych buraków. było ich około pół kg Zblendowałam na gładką masę i dodałam galaretkę wiśniową rozpuszczoną w 150 ml gorącej wody. Przełożyłam do słoiczków i schłodziłam w lodówce. Śmietankę 30% ( 250ml) lekko podgrzałam, dodałam do niej rozpuszczoną w 100 ml wody przeźroczystą galaretkę Wymieszałam i lekko schłodziłam około 15 minut. Następnie dodałam słoik chrzanu. Wymieszałam wszystko i wyłożyłam na warstwę buraków z wiśniami. Białej warstwy trochę mi zostało, więc wylałam w foremkę.w kształcie babeczki. Można taką galaretkę zrobić w wąskiej formie i kroić na plastry. W słoiczkach też chyba nie wygląda źle Konsystencja jest lekkiej pianki, warstwa dolna nieco słodka, górna dość ostra. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-662925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj poczyniłam pasztet drobiowy. Bazowałam na przepisie Halusi, https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4761-pasztet-halusi/ z tą różnicą, że dałam połowę wątróbki, ale więcej boczku. Chciałam, żeby był bardziej smarowny. Zobaczymy, czy cel osiągnęłam dwa słoiki z czosnkiem niedźwiedzim suszonym, dwa słoiki z czubrycą czerwoną i dwa słoiki pasztetu klasycznego.Na noc ''zapakowałam'' praskę jutro się okaże czy moja improwizacja się udała Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Anuś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-664444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Aniu, smarowność najlepiej reguluje się dodatkiem wywaru (rosołu) w którym gotowało się mięso. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-664445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Maxell wywar z gotowanego mięsa też dodałam ale dziękuję za cenną radę Ocenię za kilka dni Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-664447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ja zbieram "wazówką" ten z samej góry. Pasztecik smaruje się jak masełko. Smacznego. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-664449 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Anuś, będzie super, ja również taką modyfikację już dawno wprowadziłem, a właściwie to moja Jola wprowadziła więcej wywaru zbieranego "z góry" jak to Maxell napisał i więcej boczku.... wychodzi super.Ostatnio zrobiliśmy eksperyment i dodaliśmy boczek oraz słoninę, wszystko dobrze i mocno uwędzone z dopiekaniem na końcu, zrobiliśmy tylko dwie foremki, a szkoda że nie całość ponieważ pasztet wyszedł o posmaku wędzonki, dla nas rewelacja bo lubimy wszystko co jest wędzone Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8338-rozmaito%C5%9Bci-kulinarne-ann/page/5/#findComment-664482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.