KURP Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #826 Opublikowano 23 Marca 2017 Kurpiowski żółciok i pleśniok pojechały na konkurs Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #827 Opublikowano 23 Marca 2017 Brawo !!! Piękne wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #828 Opublikowano 23 Marca 2017 To nagrody życzymy!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #829 Opublikowano 23 Marca 2017 Wtrące się. Wyroby przepiękne, a co do jogurtu- trwałość max 2tyg, tłuszczu maja w zależności od tlustosci mleka- robiłem nawet z 1.5% sklepowego i wychodził pycha. Jeśli ktoś dba o linię to odradzam jogurt (laktoza) a polecam kefir. Przerobiłem wszystkie jogurty z Agrovisu i są mega pycha, naj mi smakował ten probiotyczny. Mam nadzieje że nie gniewasz się Kurp że zabrałem głos. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545139 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #830 Opublikowano 23 Marca 2017 Tełoretycznie, ten z kozieradką wymiata! To tak obiektywnie Jednak jeśli nie ma dojścia do żyri to jednak mam wątpliwości, niestety Chciałbym się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #831 Opublikowano 23 Marca 2017 Kurp trzymam kciuki Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #832 Opublikowano 23 Marca 2017 Łał, podziwiam piękne wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #833 Opublikowano 23 Marca 2017 U mnie resztki korycina z koxieradka z dodatkiem bakterii Alfa z Agrovisu. Mega pyszny. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-545150 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #834 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dawno mnie tu nie było więc trzeba odkurzyć trochę temat i go podnieść z czeluści Dobra w zeszłym roku z konkursu nie wyszło nic, bo korbacze uznali że robione maszynowo w fabryce. W tym roku było 2 podejście - jako że regulamin mówił że w konkursie może brać udział 1 ser zgłoszony przez 1 uczestnika, to 2 ser zgłosiłem na żonę (w sumie to miała w nim też swój udział - obtaczała go w popiele).Mogę się pochwalić efektami, które przeszły moje oczekiwanie.Oczywiście był to konkurs okręgowy który odbył się 24 listopada, ale mamy dzięki wygranej zaproszenie na konkurs wojewódzki Grzechem byłoby nie spróbować Starałem się jak mogłem skomponować talerz - pomysł od A do Z mój, czyli dekorował i układał mężczyznaTo już półmisek po degustacji. Jak widać chyba serki smakowały:)Otoczak Kurpiowski - serek który zdobył I miejsce w KonkursieIII miejsce moje sznurówkiI miejsce Otoczak KurpiowskiNagrody - będę miał czym rozdrabniać na parę lat Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #835 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Sylwek Gratulacjie http://www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Przeslanie/Obrazki-Animowane-Gratulacje/Gratulacje-84496.gifMozesz cos wiecej na temat tego sera ,ktory wygral cos napisac. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #836 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Moje gratulacje i dalszych sukcesów życzę :clap: Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #837 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Gratuluję ! Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #838 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Sylwek - gratulacje od bylego "mieszkanca" Nowogrodu i Zbojnej Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #839 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Gratulacje Sylwku Otoczak Kurpiowski - serek który zdobył I miejsce w Konkursie Napisz coś wiecej o tym serku.Wygląda na tłuścioszka śmietankowego Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #840 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Serek kwasowo-podpuszczkowy z dodatkiem popiołu i kultur pleśni aromatycznej Geotrichum Candidum. Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #841 Opublikowano 3 Grudnia 2017 http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/cheers.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #842 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Sylwek gratki!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #843 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratuluję :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #844 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Śliwku, :clap: , gratuluję sukcesu ....Następnym razem daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #845 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratulacje Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578164 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #846 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratki Sylwio - następny ser to "kozicowy" zrób . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-578195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #847 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dzisiejszy dzień przyniósł kolejne miłe - Mikołajkowe rozstrzygnięcie - Ser Otoczak Kurpiowski zajął I miejsce w konkursie wojewódzkim. Tym bardziej cieszy takie wyróżnienie, bo do etapu wojewódzkiego zgłoszonych w tej kategorii było 32 sery. Konkurs odbył się 7 grudnia. Dziś byłem na Gali rozdania Nagród. Warto robić to co się lubi, warto brać udział w konkursach Na Zdjęciu Dyplom, Nagroda i... tego Pana obok chyba przedstawiać nie trzeba - mój przyjaciel Gieno Mientkiewicz który na Gali poprowadził wykład na temat Serowarstwa i Serów Zagrodowych w Polsce Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-579372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #848 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Gratulacje Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-579376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #849 Opublikowano 11 Grudnia 2017 :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-579387 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #850 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/34/#findComment-579404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.