ANNAM Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 7 Czerwca 2014 U nas sprzedaja takie w sklepach pasione kukurydza. Zolte mieso w calosci Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-356482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Za tydzień zrobię drugi raz to się zobaczy. Tym razem z termometrem... Parzenie moim zdaniem nie ma wpływu.Zrób na składzie, który podałem i będzie dobrze. U nas sprzedaja takie w sklepach pasione kukurydza. Zolte mieso w calosci Ja te udźce tez kupiłem w hipermarkecie czyli w Makro.I co Ty na to? Edytowane 9 Czerwca 2019 przez arkadiusz Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-356483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nic, na to, tylko ze mieso nie jest zolte. Wyobraz sobie zrobic wedline z zoltego miesa? Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-356484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358196 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Arkadiusz brawo ale gdzie jest przepis? Znowu muszę iść do lodówki, jakiś głodny jestem czy co? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Arkadiusz brawo ale gdzie jest przepis? A tutaj: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-wyroby-z-praski-osłonki-barierowej-oraz-konserwy/?p=276839 Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sorry, przecież już czytałem. Za wiele przepisów i w głowie mi się miesza . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Arku.Bez kitu .... przekrój super, www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Fachowo dobrany kolor mięśni . Gratuluję Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fachowo dobrany kolor mięśni . Gratuluję Dziękuję . Miałem kilka szynek do obróbki to było z czego wybierać. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Idąc za przykładem Abratka i my postanowiliśmy zrobić pewne zapasy na wyjazd wakacyjny.Wzorowaliśmy się na jego przepisie na "Klopsiki w sosie pomidorowym" . Wprowadziliśmy kilka zmian w stosunku do przepisu podstawowego, ale główna linia została zachowana. . Edytowane 20 Czerwca 2014 przez arkadiusz Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-358612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 27 Lipca 2014 Golonka po drugiej pasteryzacji.Jeszcze raz i po ptokach. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-363586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonek Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 4 Września 2014 Cześć Arku, mógłbym prosić o namiary na słoiki gdzieś kiedyś pisałeś że są po 1 zł chyba i link ale nie mogę teraz znaleźć, 2 pytanie: ile czasu pasteryzujesz słoiki np. konserwa tyrolska, gulasz angielski i w jakich temperaturach. Filemonek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-369071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) tutaj masz: http://sklep.promet.org.pl/sloj-to-346ml-wieczko-czerwone-82-6z.html ile czasu pasteryzujesz Edytowane 4 Września 2014 przez roger Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-369072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 4 Września 2014 Cześć Arku, mógłbym prosić o namiary na słoiki gdzieś kiedyś pisałeś że są po 1 zł chyba i link ale nie mogę teraz znaleźć, 608026635.Są po 1,15 zł z pokrywką, ale przy odbiorze osobistym. ile czasu pasteryzujesz słoiki np. konserwa tyrolska, gulasz angielski i w jakich temperaturach. . Słoiki są o pojemności ok.300 ml i w związku z tym ja tyndalizuję 45, 30, 20. w 100o C. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-369136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 9 Września 2014 dzięki panowie za wskazówki Filemonek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-369829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Znowu naszło nas na indyka.Tym razem inne rozdrobnienie.Raz na sitku 3 mm.Kolor przekroju bardziej wyrównany.Myślę, że to jest to. Edytowane 12 Listopada 2014 przez arkadiusz Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 12 Listopada 2014 Piekna Ci wyszla ta mielonka, ja mam zapeklowane 900g golonki, i 900g wieprzowiny z wolowina , tylko nie wiem jakie przyprawy dodac Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 12 Listopada 2014 mmmm... Zjadłabym takiego indyczka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 12 Listopada 2014 tylko nie wiem jakie przyprawy dodac Według gustu.Ja skromnie 23 g/kg peklosoli, 1.1 g/kg pieprzu białego, 20% wody i 4% maki ziemniaczanej i dla nas chwatit. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 12 Listopada 2014 Powtorzę pytanie bo "znikło"... jakie sitka żeś taki zachwycony? "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzieki arkadiusz za odpowiedz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 12 Listopada 2014 Powtorzę pytanie bo "znikło"... jakie sitka żeś taki zachwycony? Zniknęło bo uzupełniłem główny post ten ze zdjęciem o rozmiar sita. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383082 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja tam nie arkadiusz, ale postaram się pomóc Tym razem inne rozdrobnienie.Raz na sitku 3 mm. Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki. Z telefona kiepsko wszystko ogarnąć ... "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-os%C5%82onki-barierowej-i-s%C5%82oika-arkadiusza/page/4/#findComment-383084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi