paweljack Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 2 Lutego 2015 Bardzo smakowicie wyglądają!!Zgadza sie ale nie jest upieczona. 60 stopni to nie pieczenie a 4 godziny w 55 stopniach to niepotrzebnie długo. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 2 Lutego 2015 Anulka, to wszystko Twoja wina, teraz bede musiala po rybe gonic , bomi smaka narobilas Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgadza sie ale nie jest upieczona. 60 stopni to nie pieczenie a 4 godziny w 55 stopniach to niepotrzebnie długo. To jest Twoje zdanie dla mnie i rodziny jest super,na stronie głównej wyczytałam,że łosoś był wędzony na gorąco w tem.35-40st przez 3godz. bomi smaka narobilas no to do roboty kochna Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 3 Lutego 2015 Tak wyglada po wystygnięciu Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 3 Lutego 2015 A smak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 3 Lutego 2015 A smak miód malina Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 3 Lutego 2015 Aniu ... łosoś wygląda wybornie tylko ja nie lubię łososia .. podobno należę do grona nielicznych, bo każdy robi wielkie oczy, kiedy to mówię. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 3 Lutego 2015 Aniu ... łosoś wygląda wybornie tylko ja nie lubię łososia .. podobno należę do grona nielicznych, bo każdy robi wielkie oczy, kiedy to mówię.Jak można nie lubić łososia wędzonego? Wygląd pierwsza klasa A smakmiód malina Tak też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 3 Lutego 2015 tylko ja nie lubię łososia Anuś najwyższy czas spróbować Wygląd pierwsza klasa dzięki bardzo Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 3 Lutego 2015 Jak można nie lubić łososia wędzonego? Kamil ... a no można nie lubić za to uwielbiam czerninę z kaczki choć to lubi niewielu. Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgadza sie ale nie jest upieczona. 60 stopni to nie pieczenie a 4 godziny w 55 stopniach to niepotrzebnie długo.To jest Twoje zdanie dla mnie i rodziny jest super,na stronie głównej wyczytałam,że łosoś był wędzony na gorąco w tem.35-40st przez 3godz.Anulko, muszę Cię zmartwić, to nie jest moje zdanie tylko tych co nas uczą jak prawidłowo robić różne rzeczy, w tym wędzić na gorąco.Łososia powinno wędzić się zimnym dymem ( taki jest najlepszy, dla przypomnienia 18-22 st.) 10-12 godzin. Ale nikt nikomu nie zabroni wędzić też na gorąco tyle, że wędzenie dymem gorącym odbywa się w temperaturze powyżej 45 stopni. Wzięłaś przepis pana Wojtka M. z 2007 roku, ktory może wtedy nie wiedział jeszcze ani jak sie wędzi ryby na gorąco i uwędzil na ciepło. http://wedlinydomowe.pl/budowa-wedzarni-i-wedzenie/rodzaje-wedzenia/145-wszystko-o-wedzeniu To teoria, robiłem kilka razy łososia na gorąco i Twój choć jak piszesz wszystkim smakuje, to na ostatnim zdjęciu wygląda na pół surowy, niedopieczony. Swoją drogą zastanawiam się po co taki przepis znajduje się na stronie głównej? A jeśli już, to jest to przepis autorski i to powinno być jakoś zaznaczone, że strona nie bierze odpowiedzialności za dolegliwości żołądkowe np. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 3 Lutego 2015 za to uwielbiam czerninę z kaczki nie tylko ty kochana bo ja też za dolegliwości żołądkowe nikt kolego dolegliwości żołądkowych nie dostał a jak ten łosoś jest surowy w środku to ja jestem "zakonnicą w spodniach" Pozdrawiam Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 3 Lutego 2015 za dolegliwości żołądkowenikt kolego dolegliwości żołądkowych nie dostał a jak ten łosoś jest surowy w środku to ja jestem "zakonnicą w spodniach"Widzę, że nie zrozumiałaś tego co napisałem, szkoda. Nie napisałem też, że jest surowy. Z mojej strony EOT. Pozdrawiam. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-401969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 3 Lutego 2015 Mój pierwszy łosoś wędzony na gorąco Anulka Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 3 Lutego 2015 Łososia powinno wędzić się zimnym dymem ( taki jest najlepszy, dla przypomnienia 18-22 st.) Twój choć jak piszesz wszystkim smakuje, to na ostatnim zdjęciu wygląda na pół surowy, niedopieczony. To w końcu jaki powinien być ten łosoś? wędzenie na zimno jest OK a na wpół surowy jest zły? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja tez bardzo lubie czarnine Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja tez bardzo lubie czarnine A ja jestem z tych ,cobardzoejlubia lososia niz czarnine. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 3 Lutego 2015 Rybka super???????? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) tylko ja nie lubię łososia .. podobno należę do grona nielicznych, bo każdy robi wielkie oczy, kiedy to mówię. Aniu nie lubić lososia i to wędzonego Choć do wieku 6-7 lat to nie lubilem wątróbki smażonej, ale na szczęście wyroslem z tego Edytowane 4 Lutego 2015 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 5 Lutego 2015 lososia oczywiscie tez wedzi sie na cieplo ! ma zupelnie inny smak niz ten wedzony na zimno i zdecydowanie uwazam ze jest hmmm nawe jak dla mnie smaczniejszy ..a do lososia takiego .sos z maliny moroszki ...i palce lizac! Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-402675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 9 Lutego 2015 sos z maliny moroszki tak to nie jadłam muszę wypróbować Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-403803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) @Anulka,tak to nie jadłam muszę wypróbować1 dl mrozonej maliny moroszki1 dl creme fraiche½ lyzeczki mjodusol morska kilka kropli Worcestersaucemaline zmiksowac i przetrzec przez sitko wszystkie skladniki razem wymieszac zeby sie polaczyly, wstawic do lodowki na kilka godzin przed podaniem. zamiast Worcestersauce mozna dac tabasco Edytowane 9 Lutego 2015 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-403901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 10 Lutego 2015 electra dziekuję bardzo Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-404045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 10 Lutego 2015 prosze Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-404046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 15 Marca 2015 Chleb razowy na zakwasie z ziarnami słonecznika jeszcze ciepły kroili Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9380-anulka-w%C4%99dzi%C5%82a-i-nie-tylko/page/6/#findComment-412674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.