electra Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Annam a spare ribs u Was tez drogie sa ?bo u nas drozsze od karkowki Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) A ty wiesz, ostatniona obiad mialam i nie pamietam ceny , ale chyba drozsze od karkowki. U nas wolowina jest droga . Cielecina w zesonie jest tansza, ale trzeba przynajmniej polowke kupic. Jesli zas masz na mysli wieprzowe to u nas teraz dziela na hamerykanskie ( takie dlugie ) i chinskie ( krotkie i pelne miesa ) te pierwsze drozsze, ale ile kosztuja?nie pamietam ,tez. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez ANNAM Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 8 Czerwca 2014 U nas szwedzkie praktycznie drozsze kazde mieso ,wieprzowina najtansza jest dunska ,wolowina ( irlanska i niemiecka tez tansza ) cielecina jest ogolnie droga za wsze. Wolowina hamerykanska tez droga ,poledwica wolowa to az z Nowej Zelandji scgaja i tansza od szwedzkiej.Mieso jak chce siekupic od "chlopa jest srednio drozsza nawet o 200 % niz w sklepie,Tu sa czasem takie anomalje ze sklepy robia kampanie jakies mieso w danym sklepie potrafi byc o 50% tansze niz identyczne tego samego producenta w innym. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Super wyroby :clap: Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzisiaj nowe proby wedzarkowe ( wyprobowalam tez nowe zrabki bukowo /olchowe)Boczek : jeden zwijany i 2 kawalki ..tak sie prezentuja zaraz po wyjeciu z wedzarki, teraz sie parza, jestem bardzo ciekawa smaku ,zapach piekny ,boczek nie zaslony ( nie moglam sie powstrzymac zeby takiego "ciagutka" nie posmakowac) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 tak sie prezentuja zaraz po wyjeciu z wedzarki, Na fotce wygląd przepiękny . Jestem pewien że będziesz bardzo zadowolona ze swojego wyrobu :clap: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) dziekuje Andrzeju , Staram sie pamietac o osuszaniu i wszystko robic na spokojnie ,moj maz to chcialby wszystko na juz ( pozwalam mu tylko na rozpalanie grylla) Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pieknie Ci to wyszlo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Eli, a jak.. my! kobiety zdolne jestesmy Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Eli, a jak.. my! kobiety zdolne jestesmy Zdolne jesteście jak ktoś Wam podpowie no i warunek, że posłuchacie. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 .tak sie prezentuja zaraz po wyjeciu z wedzarki, Prezencja super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 tak sie prezentuja zaraz po wyjeciu z wedzarki, Śliczności .Ja po "wywczasach" zdążyłem zrobić tylko kiełbasę "na biało" i mielonkę, bo w domu nie zostało nic ... ... "ludzkiego" do jedzenia. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 paweljac Ty podpowiadaj i podawaj przepisy , a my bedziemy sie uczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pawel sluchac trzeba ( czasem tylko wybiorczo ) ja staram sie i sluchac i wyciagac wnioski ..napewno by tak nie wygladalo to co robie zeby nie to forum i rady wszystkich co sie dziela swoimi doswiadczeniami. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Bardzo ładne ) Niech dym będzie z nami.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 paweljac Ty podpowiadaj i podawaj przepisy , a my bedziemy sie uczuc To rozumiem Donato, wędzonki pięęęękne. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cud,miód i malina Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dziekuje Wam wszystkim slicznie za pochwaly ,caly czas sie ucze i podpatruje doswiadczonych by moje wyroby byly jak najladniejsze i najsmakowitrze ..bo juz sa lepsze od sklepowych to wiem napewno Moj TZ dzis mnie zszokowal z rana ..wyjal ostani kawalek chleba z zamrazalnika i mowi"musisz upiec nowy ,sklepowego nie bede jadl" Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 i"musisz upiec nowy ,sklepowego nie bede jadl" Moim zdaniem to taka informacja bardzo cieszy i mobilizuje do robienia domowych wyrobów . Tym sposobem będziesz miała więcej zajęcia w domciu . Pozdrawiam gorąco Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Andrzeju ja mam zajec w domu sporo to ze zaczelam robic wedliny poprostu wyszedl z faktu ze sklepowe staly sie poprostu coraz gorsze ..chleb to inna bajka poprostu przypadek ..upieklam raz a bo tak... wszyscy robia to i czemu nie mam sprobowac no i wpadlam na amen a dzis mam jeszcze 5 l konfitury z wisni do "zasloikowania" Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Boczek sparzony, wyladowal w lodowce a tak wyglada w przekroju ( cieniutkie toto ze niewiem) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wędzonki bardzo smaczniaście wglądają cieniutkie toto ze niewiem Cieniutki nie cieniutki, ale ze skórą U nas skórkowańcy boczek bez skóry sprzedają, bandyty a ja tak skórkę wędzoną lubię :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Elektra, NO COMMENT !!! Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dyzio boczek juz mam teraz tylko potrzebny porzadny chrzan...znam juz miejsce gdzie rosnie ,wiec bede miala zaplakanego chlopa w domu Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Babcia moja to samo wyprawiała z dziadkiem. Pamiętam jak dziś. Płakał jak bóbr. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.