Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Muski

**VIP**
  • Postów

    12 133
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    37

Ostatnia wygrana Muski w dniu 8 Grudnia

Użytkownicy przyznają Muski punkty reputacji!

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Nadarzyn
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/?hl=qlinaria

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Muski

  1. No piknie 😁. Smaczne. Dawałem trochę mniej cukru ale to kwestia gustu. Będę robił, ale za tydzień
  2. No dzięki 🤣 , ale zapraszam Cię do gry w pickleball - 3x w tygodniu
  3. Ja używam mieszałki elektrycznej od 5 kg wzwyż z kilku powodów 😉 - bo jestem leniwy - bo mam w domu prąd - bo lubię - bo mam ciepłą wodę do mycia - bo trzeba iść z duchem czasu - bo tak mi się podoba - itp, itd Wkurza mnie tylko , że nie mogę kontrolować stopnia zmieszania przez WiFi .....wkurza mnie ,że mieszałka nie chce sama załadować zawartości do nadziewarki....... a reszta ok🙃😂
  4. Duet Halusia - Renia, dostały w prezencie dla oszczędności rąk.
  5. Nie mam upoważnienia , bo mógłbym Mirkowi pomóc w negocjacjach. Jakieś skromne doświadczenia mam 🙃
  6. Noże i sitka były niedawno ostrzone ☺️
  7. Negocjacje zapewne trwają , bo jak Szef Maxell napisał : Będzie informacja na ten temat w odpowiednim czasie.
  8. Wszystko przed Tobą 🤣
  9. Swojskiwyrob.pl - aktualnie też zamówiłem
  10. I tak i nie - Jest to jeden ze sposobów uzyskania świetnej kiełbasy typu wiejskiego.
  11. Muski

    peklowanie na mokro

    Tak, ale dla zwykłego amatora ta wiedza nie jest konieczna. Warunkiem jest zaś świadomość dlaczego mięso należy zabezpieczyć bakteriologicznie. Systematyka przemian fizykochemicznych w trakcie peklowania ,to tak naprawdę jak wiedza jak się wytwarza prąd, wszyscy korzystają lecz wiedza powstawania nie jest do korzystana niezbędna. Wiemy, iż procesy ! peklowania nie są tak proste .To naprawdę zmienne skomplikowane procesy zależne od wielu czynników. W skrajnym przypadku powinniśmy peklować każdy mięsień inaczej. Oczywiście znacznie to wszystko upraszczamy i słusznie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.