Skocz do zawartości

Muski

**VIP**
  • Postów

    12 094
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    36

Ostatnia wygrana Muski w dniu 24 Października

Użytkownicy przyznają Muski punkty reputacji!

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Nadarzyn
  • Kącik kuchenny
    https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/?hl=qlinaria

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Muski

  1. Tak się składa, że 16 tka była jednym z tzw zeszytów . Nie ma co bić piany że było to a nie było tamtego. Myślę że wszyscy mamy 16 tkę , i 11 i 12, i17, 18, i 19 i 21 . Niektórzy w wersjach oryginalnych. Bardzo jest interesujące ,że udowadnianie iż hel jest lżejszy od azotu jest pomiędzy VIPAMI lub starymi wyjadaczami tego FORUM . Czy naprawdę Wam trochę WIEDZA nie przeszkadza w uśmiechu i przyjaźni ?. Być może brak reakcji - wręcz pobłażliwość Moderatorów pozwala wnosić dziwny jad w to Forum. Jeśli już macie konieczność dyskusji - to mam dwie propozycje 1. Co było wcześniej jajko czy kura i czy istniały wtedy koguty. 2. Ile diabłow się zmieści na czubku igły
  2. Muski

    Zapal świecę

    [*][*][*]
  3. Jest do kupienia na alledrogo......
  4. Podaj Piotrze proszę dokładny przepis z klasyfikacją mięśni na jakąś dobrą prostą kiełbasę, z konkretem przypraw i technologią wykonania . Taką dla tych co to będą robić pierwszy raz i się zachwycą.
  5. To jak byś chciała zgrzać rurę PP z PE
  6. Nie rób tego błędu!! ! , zrób jeden a po 2-5 dniach przelej z niego szklankę do drugiego nastawy - zaszczepisz i będzie klasa.
  7. Grzegorz- to jest FORUM Wędzarniczej Braci /a to trochę prymitywna biotechnologia😂/ Myślę że nikogo nie intresuje szczepienie /cytuję z zapisków bo nie pamiętam rodzaju sprzed 5 lat/: Saccharomyces cerevisiae =>Acetobacter-em .
  8. Wszysto OK, tylko 16 nie była normą - Był to zbiór wytycznych, ujednoliconymi przepisami wewnętrznymi. Wprowadzenie 16 czy też ulepszonej 21 był bardzo mądrym posunięciem. Bo, jak to kiedyś mi powiedział szef dobrej chińskiej kuchni w Wiedniu, kaczka po pekińsku ma smakować tak samo w Pekinie, Londynie , Warszawie czy Wiedniu. Toteż i dzisiaj krakowska jest wszędzie zbliżona do krakowskiej😁i klient wie jakiego smaku oczekuje😉
  9. Muski

    Zapal świecę

    [*][*][*]
  10. No nie wiem 😁, te mniejsze np, na ostatnich foto - są specjalnie do steków -zwróć uwagę na ostatnim foto widać jego ostrze. To nie jest pospolity nóż.
  11. A dajcie już SZCZEPANOWI spokój , chce Wszystkim pomóc a tu z każdej strony pazury👹 . Zaraz Wam z tych pazurków zrobię MOM do parówek 😁. Tak na poważnie -trochę przyjaciele pofolgujcie. DYSKUSJA =TAK ALE NIE ATAK.
  12. Panowie - to jest TEMAT PARÓWEK. Proszę podajcie współczesny przepis w wariancie takim by każdy z nas mógł zrobić - taki krok po kroku, co jakie ile kiedy. Jeśli zaś ma to być przepis - typu pierdu pierdu dookoła - to lepiej nic nie piszcie.
  13. Poprosimy-Jedno foto=1000 słów
  14. Muski

    Wyroby Dawida

    Dawid - napisz do administracji lub naszych drogich moderatorek o zmianę tytułu na - wyroby Dawida. Szybciej się uczysz niż większość tzw sprawnych.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.