Gość magdajack Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 16 Marca 2015 dziekuje Wam, mam nadzieje ze po zdjeciu gipsu wszystko bedzie ok Tylko ja tam gipsu nie widzę I zdrówka życzę. Gips jest tylko ino od spodu Madga zdrowiej ,a masz kucharza w domu ,to i kielbase pod Twoim okiem zrobi , bedziesz mogla jego bardziej pogonic: przynies mi ... prosze podajmi..... a czy mozesz pojsc po lody do sklepu? Tylko gorzej jak mąż od rana do wieczora w pracy a ja siama bidulka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-412913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 16 Marca 2015 Electra, panietaj, meza nalezy wychowac , tak jak dzieci oj tutaj koleżanki już wchodzą na grząski grunt....http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-412916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 16 Marca 2015 starego psa juz nie nauczy siadac Jeszcze bys sie zdziwila Tylko gorzej jak mąż od rana do wieczora w pracy a ja siama bidulka w domu To po pracy jego pogonic musi, aby potrafil docenic dni,kiedy zona zdrowa jest. oj tutaj koleżanki już wchodzą na grząski grunt.... Ja sie juz dawno przestalam bac http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,022_pW_orig.gif Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-412920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) @ArkoGdynia, ja juz o wychowaniu moge zapomniec ..za stary na edukacje Anno myslisz ze jeszcze sa szanse?na razie mam szczeniaka w domu... i TZ +pies ...gorsze niz przedszkolak Edytowane 16 Marca 2015 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-412922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Tylko gorzej jak mąż od rana do wieczora w pracy a ja siama bidulka w domuPodaj adres Edytowane 16 Marca 2015 przez jagra Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-412982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 16 Marca 2015 Tylko gorzej jak mąż od rana do wieczora w pracy a ja siama bidulka w domuPodaj adres Koniec świata, nie trafisz':) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie bój żaby, mam GPS-a Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413021 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 16 Marca 2015 Wpadaj tylko jedzenie przywiez :P Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #334 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie bój żaby, mam GPS-a MArderm, widzisz,juz jest chetny do ganiania i podawania herbaty Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #335 Opublikowano 17 Marca 2015 Ano widzę ale nawet taka sytuacja ma plusy. Moze schudnę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #336 Opublikowano 17 Marca 2015 Ano widzę ale nawet taka sytuacja ma plusy. Moze schudnę w końcu No raczej nie bo jeśc będziesz normalnie, ale się mniej będziesz ruszac to możesz tylko przytyc Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #337 Opublikowano 17 Marca 2015 A wypluj te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #338 Opublikowano 17 Marca 2015 MAgda pamietaj w razie czego, pieknego ciala nigdy dosyc Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #339 Opublikowano 17 Marca 2015 Ja juz tego piękna mam kilka kilo za dużo :P Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-413341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #340 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Syn mój pierworodny Farmhouse cheddar. Duuuży rośnij Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #341 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #342 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Popękał mi tylko na bokach jak obsychał, nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #343 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Syn mój pierworodny Magda co dwa zeta kosztował Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417686 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #344 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Po dodaniu podpuszczki, odczekaniu ok 45 minut i próbie pocięcia skrzepu zrobiło się takie cos.Wydaje mi sie ze ok to nie jest. Prosze o szybką poradę. Ja bym wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #345 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Takie coś masz od razu po cięciu czy po cięciu i rozdrobnieniu? Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #346 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Takie coś masz od razu po cięciu czy po cięciu i rozdrobnieniu?od razu jak cięłam, wręcz ciągnęło się zamiast ciąćco robic??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #347 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wywal... Jakiej i ile podpuszczki zadałaś? Na ile mleka? Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #348 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 wywaliłam.... podpuszczka z serowara. 5g/100l mleka czyli u mnie czyli u mnie 0,5g/10L Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #349 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A czy skrzep po tych 45min był z wyglądu jak galareta? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksamit97 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #350 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No właśnie Tier zadał bardzo ważne pytanie. Trzeba to uwzględnić. Mleko powinno być jak galaretka. Popytaj może znajomych, czy u krów się ostatnio coś nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/14/#findComment-417700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.