Garstka Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #226 Opublikowano 21 Marca 2019 Dzięki za przepis Czy liść kapusty zamiast na blaszce do pizzy można umieścić na "kamieniu" tzn. na płycie kamiennej do piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-627040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #227 Opublikowano 30 Lipca 2019 Lato w garnku Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #228 Opublikowano 30 Lipca 2019 Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #229 Opublikowano 30 Lipca 2019 Jeszcze troszkę zieleninki i koniec gotowania jest prawie 23.00 zupka strasznie ostra(węgierska pasta robi swoje) ale do jutra może złagodnieje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompi Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #230 Opublikowano 30 Lipca 2019 bilu72 - miej na uwadze że danie z ostrą węgierską pastą - pali 2 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #231 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 bilu72 - miej na uwadze że danie z ostrą węgierską pastą - pali 2 razy... To powinienes jeszcze dodac, " Kiedy wchodzi i wychodzi " Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #232 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ziemniaki po cabańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #233 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Powiem jedno. Nie pomagasz w walce z obżarstwem. Super sprawa taki kociołek. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #234 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) No i zostało spałaszowane. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-636846 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #235 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Mufinki BBQ [Dodano: 29 sie 2019 - 18:45] Ciekawe co z tego wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-639253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #236 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Po 25 min jeszcze troszkę blade[Dodano: 29 sie 2019 - 19:34]Na dopieczenie pszło wraz z bagietką[Dodano: 29 sie 2019 - 19:53]Ogólnie efek końcowy ok. ale na kolana nie powala.[Dodano: 29 sie 2019 - 19:57] Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-639261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #237 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Żarkoje z nutą kwasu chlebowego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-639360 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #238 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeszcze wykończenie w postaci chlebka przennego pod warunkiem że ropędzę ft 18 do min. 180 st. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-639367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #239 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 No i o przysłowiową minutkę przedobrzyłem ale smak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-639374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #240 Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Dzisiejsze dymienie boczku,karczku,''słoniny'' i kilku kostek dla wilczka sąsiada Edytowane 20 Września 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-641002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #241 Opublikowano 29 Września 2019 Poraz kolejny skusiłem się na zrobienie salcesonu,ale nadal czegoś mu brak(poza naturalnym żołądkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-641818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #242 Opublikowano 29 Września 2019 A czego ci do szczęścia brakuje? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-641834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #243 Opublikowano 29 Września 2019 A czego ci do szczęścia brakuje? Zakąskę ma więc chyba mu dobrego trunku brak. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-641868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #244 Opublikowano 30 Września 2019 A czego ci do szczęścia brakuje? Zakąskę ma więc chyba mu dobrego trunku brak.Brakuje zapachu typowego dla salcesonu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-641938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #245 Opublikowano 30 Września 2019 Brakuje zapachu typowego dla salcesonu. Jaki salceson masz na myśli?W zależności od składu zapach będzie się różnił. Niedawno degustowałam dwa salcesony @Arkadiusza, włoski i brunszwicki.Różniły się bardzo zapachem, niemniej stosownie do użytych składników. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-642023 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #246 Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Tym razem salceson bez peklosoli. Edytowane 29 Listopada 2019 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-647693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #247 Opublikowano 29 Listopada 2019 tym razem salceson bez peklosoli. Mój pierwszy salceson też był bez peklosoli . W smaku super ale niestety był szary . Każdy następny już był z mięs peklowanych . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-647702 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #248 Opublikowano 29 Listopada 2019 tym razem salceson bez peklosoli. Mój pierwszy salceson też był bez peklosoli . W smaku super ale niestety był szary . Każdy następny już był z mięs peklowanych . O braku smaku peklowniczego mięsa proszę nie zapominać bo kolor to sprawa drugorzędna Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-647703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #249 Opublikowano 1 Grudnia 2019 A tak wygląda w przekroju,dla mnie o wiele lepszy niż ten który zrobiłem poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-647904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #250 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Bilu, idziesz w dobrym kierunku. Spróbuj następnym razem część składników mięsnych zapeklować. Będzie wizualnie (i smakowo) lepszy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/10/#findComment-647914 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.