Anuś Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #351 Opublikowano 9 Lutego 2022 Mały zapasik. Piękne a zapas jak dla całej wioski Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #352 Opublikowano 9 Lutego 2022 jak zapasik, to potem smacznego Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #353 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Pora coś przydymić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #354 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Bilu, teraz łopata śniegówka i wszystko na kratownicę i do komory. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #355 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jednooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #356 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Pora coś przydymić Żmijowisko , że końca nie widać Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #357 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Pora coś przydymićŻmijowisko , że końca nie widać To tylko 5.5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #358 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zapasik na delegację gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #359 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Niemal czuć zapach Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #360 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zapasik Dobra robota Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #361 Opublikowano 31 Lipca 2022 Golonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #362 Opublikowano 31 Lipca 2022 Golonka Jak długo parzyłeś? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #363 Opublikowano 31 Lipca 2022 GolonkaJak długo parzyłeś? 10 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #364 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Dzisiaj będą ziemniaki po Cabańsku. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #365 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #366 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 O ja pierdziu !!! Zaśliniłem klawiaturę Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #367 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Małe co nieco było dzisiaj dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #368 Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Małe co nieco już można pakować. Edytowane 15 Grudnia 2022 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #369 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Ładnie podsuszone Chyba się kiedyś muszę pokusić ... Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #370 Opublikowano 17 Marca 2023 W to piękne słoneczne południe pora coś na obiadokację zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #371 Opublikowano 17 Marca 2023 Pomalutku się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #372 Opublikowano 17 Marca 2023 I się ukręciła kolacyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #373 Opublikowano 17 Marca 2023 No Billu, to "ukręciłeś ptaka" na kolorek a,la "Wczesny Zbój", ale będzie chrupiąca skórka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #374 Opublikowano 17 Marca 2023 Jarek to się nazywa karmelizacja, Jacek użył marynaty z cukrem/miodem itp. i wyszło na chrupko miam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #375 Opublikowano 17 Marca 2023 No przecież napisałem że skórka na chrupko Grzegorzu, tylko kolorek wg. "Wczesnego Zbójaszka", ja też takiego "Chrupiącego ptaka" lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.