Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kapuśniak na wędzące spod szałasu.

 

 


[Dodano: 06 gru 2019 - 17:14]

Proszę moda o obrócenie zdjęć jeżeli to możliwe.

Pozdrawiam

post-63315-0-34042200-1575647590_thumb.jpg

post-63315-0-69390900-1575647607_thumb.jpg

post-63315-0-25194900-1575647643_thumb.jpg

post-63315-0-54920600-1575647755_thumb.jpg

post-63315-0-04999800-1575647778_thumb.jpg

post-63315-0-36454700-1575647803_thumb.jpg

post-63315-0-44179500-1575647839_thumb.jpg

post-63315-0-79643500-1575647860_thumb.jpg

post-63315-0-07372400-1575647894_thumb.jpg

post-63315-0-57949100-1575648025_thumb.jpg

post-63315-0-89037100-1575648055_thumb.jpg

post-63315-0-87332400-1575648076_thumb.jpg

post-63315-0-29203300-1575648095_thumb.jpg

post-63315-0-61177800-1575648112_thumb.jpg

post-63315-0-55285600-1575648130_thumb.jpg

post-63315-0-58140300-1575648149_thumb.jpg

post-63315-0-51496200-1575648167_thumb.jpg

post-63315-0-37139400-1575648188_thumb.jpg

post-63315-0-73848400-1575648225_thumb.jpg

post-63315-0-21070200-1575648258_thumb.jpg

post-63315-0-49386300-1575648274_thumb.jpg

post-63315-0-67581500-1575648368_thumb.jpg

post-63315-0-48415700-1575648389_thumb.jpg

post-63315-0-46771200-1575648411_thumb.jpg

post-63315-0-51527000-1575648436_thumb.jpg

post-63315-0-51665100-1575648451_thumb.jpg

post-63315-0-34062400-1575648472_thumb.jpg

post-63315-0-30436300-1575648572_thumb.jpg

Edytowane przez bilu72
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/11/#findComment-648608
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

 

 

Kabanosik i asysta po dymieniu

Super wykon Jacku..... :thumbsup:  :clap: 

Pozdrowienia 

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/11/#findComment-674589
Udostępnij na innych stronach

Z jakiego przepisu robisz kabanosy,baranki normalne czy tubowane ?

Kabanoski zrobione na spontana z szynki łopatki,schabu oraz tłustego boczku.

 

Przyprawy;

 

peklosól 18 g na kg

kminek 0,6 g na kg

gałka muszkatałowa 0.5 g na kg

świeży czosnek 5 g na kg

pieprz świeżo mielony 4 g na kg

Mięsko peklowane 48 h mielone na sitku fi 10 (chude kawałki )oraz fi 6 reszta wraz z boczkiem.Nadziewane w baranki fi 18-20.Tubowane używałem tylko jeden raz kilka lat temu i stwierdziłem że niema sensu przepłacać.

 

,

Edytowane przez EAnna
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/11/#findComment-674650
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.