chudziak Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #201 Opublikowano 3 Grudnia 2017 upadek masy 40% Masa upadła ale Ty się wznosisz Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #202 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Masa upadła ale Ty się wznosisz Dobrze to ujełaś Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #203 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dziękuje Wam za opinię i miłe słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #204 Opublikowano 4 Grudnia 2017 2 tygodnie peklowania ,50 godzin dymu ,3 tygodnie w dojrzewalni, teraz świąt w próżni doczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #205 Opublikowano 4 Grudnia 2017 teraz świąt w próżni doczeka jak doczeka Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #206 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Masa upadła ale Ty się wznosisz Wznosi się, wznosi i to jak Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #207 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Świąteczny "towar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #208 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Świąteczny "towar" Jak pięknie wędzisz A ta szyneczka z mięśnia dwugłowego ze słoninką to będzie najpyszniejsza. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #209 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jak pięknie wędzisz Na FB widziałem, kolorki marzenie Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #210 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dziękuję za opinię . Co do szynki zawsze by się takie chciało ,ale nie zawsze się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #211 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Świąteczny "towar" malowane . Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #212 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dzięki Stefan.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #213 Opublikowano 22 Grudnia 2017 a szynka z tłuszczykiem i jeżeli dobrze widzę polędwica łososiowa pierwsza klasa. Twoje wędzonki dojrzewające cudne, ja niestety nie za bardzo mam miejsce na takie eksperymenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #214 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ładnie uwędzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #215 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wędzone pięknie Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #216 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Panowie dzięki za opinie Kiełbasa z postu #180 już jadalna ,wyszła wyborna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #217 Opublikowano 22 Grudnia 2017 wyszła wyborna Dobrze prawisz Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #218 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mój ulubiony koleżka mi paczkę wysłał (Sebastian Pustelnik) Wygląda wszystko mega. A jedna kiełba dojrzewająca pachnie magicznie. Kolo jest dobry - pyskaty ale dobry Dzięki. Smakować będę do winka z żonką. Tego nie można jeść ot tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #219 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Smacznego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #220 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mój ulubiony koleżka mi paczkę wysłał (Sebastian Pustelnik) Wygląda wszystko mega. A jedna kiełba dojrzewająca pachnie magicznie. Kolo jest dobry - pyskaty ale dobry Dzięki. Smakować będę do winka z żonką. Tego nie można jeść ot tak sobie DSC_7011.JPGDSC_7012.JPGDSC_7013.JPGDSC_7014.JPGDSC_7015.JPGDSC_7016.JPG Nie wiem co się dzieje, ale moja paczka jeszcze nie dotarła!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #221 Opublikowano 29 Grudnia 2017 redzed Tomka i mnie dzieli tylko autostrada A4 ,Ciebie i mnie ocen więc musisz dłużej poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #222 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Pierwsze wrażenia.Fuete zajebista. Pleśń zrobiła robotę. Naprawdę dobry wykon.Polędwiczka z cubebą mega. Ciemna jak wołowina. Smakowo rewelacja - żona mi chciała większość zakosić ale się nie dałem.To co Seba nazywa chorizzo z pleśnią najmniej mi pasi. Smaczne i lekko ostre ale smakiem nie przypomina chorizo bo dominuje aromat pleśni.Niemniej jednak jak nazwiemy to inaczej to także bardzo udany wykon.Na jutro coppa i coś jeszcze takiego fajnego. Co to Seba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #223 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Co masz zjeść jutro zjedź dziś skoro "myszy" grasują ,co masz zrobić dziś zostaw na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #224 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nadeszła pora postawić pierwsze kroki w wypiekach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #225 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Super Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.