karolszymczak Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #601 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Na Zakopane?Śliczna! Edytowane 16 Lutego 2018 przez karolszymczak W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #602 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zajefajnie wygląda.Waldku czy ona była obrabiana termicznie?Napisz, proszę, jak robiłeś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #603 Opublikowano 16 Lutego 2018 czy ona była obrabiana termicznie? To banalnie proste - pocięta na dłuższe płaty ok 1 cm ,wrzuciłem z listkiem , zielem i pieprzem łyżką soli do wrzątku - gotowałem 20 min (ok 1 kg)- wystudziłem - obsypałem mieszanką chili i mieszanką białego i czarnego sezamu. Zawinąłem ciasno i zawinąłem folią skurczliwą nawet nie wacum. Na parapet - i tak już 3 dni. Trochę mało słona ale odpowiednio pikantna następnym razem dodam trochę więcej soli do gotowania lub do posypki Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #604 Opublikowano 16 Lutego 2018 Negatyw Mc'Owca ??? :laugh: więcej soli do gotowania tak lepiej...Fajny konstrukt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #605 Opublikowano 16 Lutego 2018 następnym razem Możesz studzić pod praską lub w prasce. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #606 Opublikowano 21 Lutego 2018 Testowany cyrkulator- piersi z kaczki - 63 st- 150 mini szybkie krótkie podsmażeniejakieś dodatki wg Małgo figi podprażone żurawina z pieprzem seczuańskim z rozmarynem i czerwonym winempurre z kalafiorai grande finale Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muflon129 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #607 Opublikowano 21 Lutego 2018 narobiles mi smaku slinka cieknie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #608 Opublikowano 21 Lutego 2018 Figi, żurawina, piure z kalafiora - ja nie wiem jak to jeść, za mało światowy jestem i mieszkam na końcu Polski. W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #609 Opublikowano 21 Lutego 2018 piersi z kaczki - 63 st- 150 min Czy to wystarczyło?Robiłam niedawno piersi gęsie - podwojny, filet w tłustej skórze - 8h w 61st.C.W zasadzie było w sam raz chociaż mogło być dłużej.Wyszło przepyszne. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #610 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) ja nie wiem jak to jeść Papciu - robisz mniej więcej tak : górna szczęka stabilnie i sztywno - a dolna dół/góra/ boki Czy to wystarczyło? też się zastanawiałem - literatura Stefana/ tabela od Piksiaka/ literatura kuchni molecularnej - i wychodziło bardzo podobnie - Test to test - wyszło znakomicie piersi kacze nie są grube Edytowane 21 Lutego 2018 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-589596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #611 Opublikowano 3 Marca 2018 Do tej kompaniji z Saszą i Mariuszem zakąseczki jeszcze tylko szkiełko i oko Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #612 Opublikowano 3 Marca 2018 Widze Waldku że na zlot w Zakopanem jesteś gotowy. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #613 Opublikowano 3 Marca 2018 Maślaczki to taka kropka nad "i" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #614 Opublikowano 3 Marca 2018 na zlot w Zakopanem jesteś gotowy Gotowy jestem zawsze -ale nie ma tu nic na zlot - coś tam przywiozę innego Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #615 Opublikowano 3 Marca 2018 Chodzilo mi o te zakąski W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #616 Opublikowano 3 Marca 2018 zakąseczki "Cysorz to ma klawe życie" Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #617 Opublikowano 3 Marca 2018 No i wyżywienie klawe... PozdrawiamMarko Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #618 Opublikowano 3 Marca 2018 Muski zakąski pierwszy sort. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #619 Opublikowano 3 Marca 2018 Czy ja dobrze widzę?Udka kurczak z żołądkami?Przyjęły się u Ciebie Waldku? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #620 Opublikowano 4 Marca 2018 Udka kurczak z żołądkami? Alinko - oczywiście - to akurat żołądki gęsie plus udka i piersi z kurczaka . Jak widzisz daję ich więcej i jest lepiej - ale to Twoja inspiracja Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-590772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #621 Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Wędzimy, wędzimy, robimy ....... kolejne testy - minimum dymku......serek na zamówienie Małgopolędwiczki dla drugiej Małgosiłosoś - zamówienie Olijajka amiszów, na ostro, i.....w kiszoncei maluchy do zalewy z buraków z pozdrowieniami Świątecznymi..... Edytowane 31 Marca 2018 przez Bee Gees Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-594260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #622 Opublikowano 31 Marca 2018 Zrębki oszczędzasz? Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-594266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #623 Opublikowano 31 Marca 2018 Zrębki oszczędzasz? raczej testy minimalizmu i szukanie .....szukanie..... Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-594270 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #624 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Trochę boczusia na skwareczki Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-594790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #625 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Indyk 6,3 kg - wypoczywał w solance 3,5% - 24 godzinynastępnie przyprawiony w stylu Gordona Ramsay4,5 godziny piekarnik 4d- 170 st . Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/25/#findComment-594823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi