pis67 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wędzona 3 godziny zimnym dymem. To tak Andrzej podpowiedział - 3 godziny? :shock: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-189597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 9 Grudnia 2011 pis67, Tak jest w przepisie na pierwszej stronie tego tematu. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-189684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak jest w przepisie na pierwszej stronie tego tematu. Karolu , w razie co ........... zawsze można wybrać swój optymalny czas wędzenia . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-189691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 9 Grudnia 2011 andrzej k, nic nie będę zmieniał ponieważ wyszła rewelacyjna! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-189759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmir Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 1 Stycznia 2012 polecam ze słoiczka pasteryzowane jak pasztecik smarowny dwóch dni nie wytrzymał :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-193507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ''Nadejszła wiekopomna chwila...'' na wątrobiankę Pobiedziską. Pomimo że nie miałam odpowiednich jelit nic mnie nie powstrzymało by w końcu się z nią zmierzyć. Smak rewelacja.. :thumbsup: Andrzejku Ty wiesz co dobre . Nadziana w jelita wieprzowe kiełbasiane i osłonkę białkową. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@, :clap: :thumbsup: U mnie leberka już na stałe zagościła w menu domowym :tongue: Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Halusiu słoneczko oczu moich a czy Ty rozdrabniałaś tak jak jest w przepisie czy drobniej bo mam wrażenie że jednak inaczej niż Andrzej ...http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Halusiu słoneczko oczu moich a czy Ty rozdrabniałaś tak jak jest w przepisie czy drobniej bo mam wrażenie że jednak inaczej niż Andrzej Zgadza się.. Robercie ,przepraszam ale zapomniałam napisać że farsz jet dwukrotnie mielony.. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 21 Stycznia 2012 I jak tak sobie patrze na przekrój i ilość majeranku to Twoja wersja mi bardziej pasi ... już wiem co wydreptam w najbliższym czasie tą właśnie lebereczkę i kaszankę na biało http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@,bardzo pięknie wyszła ta pobiedziska jeszcze ogórek kiszony i urodzinki możesz wyprawiać :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 21 Stycznia 2012 farsz jet dwukrotnie mielony No proszę nasze Damy mają podobne gusta :lol: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@ napisał/a: farsz jet dwukrotnie mielony No proszę nasze Damy mają podobne gusta :lol: Bardziej delikatne podniebienie Kazik.. :grin: W sumie to Andrzejek mi przypomniał że Ty również dwukrotnie mieliłeś i ja tak sam uczyniłam, co mi bardzo odpowiada. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ach nie ma znaczenia ile razy mielona smak się liczy i to jest to! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198122 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ty również dwukrotnie mieliłeś właśnie na życzenie /a jest ono dla mnie rozkazem/Joli.Stąd mój wpis o Damach :lol: A wątrobianka :clap: :clap: .Przepis Andrzeja jest wspaniały,prosty a sukces makowy murowany.Leberka andrzejowa już na stałe zagościła w naszym menu :thumbsup: Jeszcze jedna zaleta-wspaniale się przechowuje w lodówce i po dwóch tygodniach/eksperymentowałem/zachowała swój wygląd,zapach i smak. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Leberka andrzejowa już na stałe zagościła w naszym menu :thumbsup: Jeszcze jedna zaleta-wspaniale się przechowuje w lodówce I u mnie też zagości... :wink: Jak mi zabraknie , to wiem gdzie mogę na śniadanko zawitać i diety nie zmieniać . Bardzo się cieszę że Wam przypadła do gustu ........... zresztą nie tylko Wam , Jolci , Zbójaszkowi i innym też . :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 22 Stycznia 2012 First Lady http://img339.imageshack.us/img339/1036/prosze.gif bardzo ładnie wygląda, prawda, że smaczniasta? :thumbsup: a ile sił w pracy kolejarze mają po takiej wątrobiance :lol: Haluś, proponuję następną razą choć część wątrobianki zrobić zmieloną tylko raz i część uwędź a część tylko sparz :grin: :grin: [ Dodano: Nie 22 Sty, 2012 07:46 ]do gustu ...Zbójaszkowi :grin: :thumbsup: :thumbsup: :grin: :grin: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-198188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czy do leberki mogę dodać płucka wieprzowe ? Jutro będę robił i tak mnie coś podkusiło i kupiłem, jak nie to gulasz zrobię , jadłem kiedyś zrobiony przez kolegę i jako przekładka do czytanki był idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-199291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czy do leberki mogę dodać płucka wieprzowe ?Dawaj Henio... będziesz miał zapasowe :tongue: A tak na serio to czemu nie jak lubisz :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-199292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 30 Marca 2012 Dzisiaj popołudniu Wątrobianka '' Pobiedziska'' :wink: Przed parzeniem.. Andrzejku jeszcze raz wielkie dzięki za jelita wieprzowe. Bez takiej pomocy nie dałabym rady..... :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 30 Marca 2012 Andrzejku jeszcze raz wielkie dzięki za jelita wieprzowe. :blush: A jakie bialutkie . :lol: Jak będziesz w potrzebie to śmiało do Andrzeja . Gorąco pozdrawiam Halusiu . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 30 Marca 2012 :blush: A jakie bialutkie . :lol: Jak będziesz w potrzebie to śmiało do Andrzeja .Jutro podwędzę to już nie będą takie, ale muszą powiedzieć że takich czyściutkich jelit dawno nie widziałam. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 31 Marca 2012 A tu już po wędzeniu .... pychotka :grin: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 31 Marca 2012 To jest to co tygryski lubią najbardziej :clap: :grin: .Pozdrowienia Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 31 Marca 2012 A tu już po wędzeniu .... pychotka Wątrobianki Andrzeja o grubej granulacji nie przypomina to zwierze, ale smarowna jest na pewno. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2399-w%C4%85trobianka-o-grubej-granulacji-andrzejak/page/3/#findComment-210591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.