pis67 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wędzona 3 godziny zimnym dymem. To tak Andrzej podpowiedział - 3 godziny? :shock: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 9 Grudnia 2011 pis67, Tak jest w przepisie na pierwszej stronie tego tematu. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak jest w przepisie na pierwszej stronie tego tematu. Karolu , w razie co ........... zawsze można wybrać swój optymalny czas wędzenia . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 9 Grudnia 2011 andrzej k, nic nie będę zmieniał ponieważ wyszła rewelacyjna! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmir Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 1 Stycznia 2012 polecam ze słoiczka pasteryzowane jak pasztecik smarowny dwóch dni nie wytrzymał :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ''Nadejszła wiekopomna chwila...'' na wątrobiankę Pobiedziską. Pomimo że nie miałam odpowiednich jelit nic mnie nie powstrzymało by w końcu się z nią zmierzyć. Smak rewelacja.. :thumbsup: Andrzejku Ty wiesz co dobre . Nadziana w jelita wieprzowe kiełbasiane i osłonkę białkową. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@, :clap: :thumbsup: U mnie leberka już na stałe zagościła w menu domowym :tongue: Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Halusiu słoneczko oczu moich a czy Ty rozdrabniałaś tak jak jest w przepisie czy drobniej bo mam wrażenie że jednak inaczej niż Andrzej ...http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Halusiu słoneczko oczu moich a czy Ty rozdrabniałaś tak jak jest w przepisie czy drobniej bo mam wrażenie że jednak inaczej niż Andrzej Zgadza się.. Robercie ,przepraszam ale zapomniałam napisać że farsz jet dwukrotnie mielony.. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 21 Stycznia 2012 I jak tak sobie patrze na przekrój i ilość majeranku to Twoja wersja mi bardziej pasi ... już wiem co wydreptam w najbliższym czasie tą właśnie lebereczkę i kaszankę na biało http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@,bardzo pięknie wyszła ta pobiedziska jeszcze ogórek kiszony i urodzinki możesz wyprawiać :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 21 Stycznia 2012 farsz jet dwukrotnie mielony No proszę nasze Damy mają podobne gusta :lol: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 21 Stycznia 2012 @halusia@ napisał/a: farsz jet dwukrotnie mielony No proszę nasze Damy mają podobne gusta :lol: Bardziej delikatne podniebienie Kazik.. :grin: W sumie to Andrzejek mi przypomniał że Ty również dwukrotnie mieliłeś i ja tak sam uczyniłam, co mi bardzo odpowiada. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ach nie ma znaczenia ile razy mielona smak się liczy i to jest to! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ty również dwukrotnie mieliłeś właśnie na życzenie /a jest ono dla mnie rozkazem/Joli.Stąd mój wpis o Damach :lol: A wątrobianka :clap: :clap: .Przepis Andrzeja jest wspaniały,prosty a sukces makowy murowany.Leberka andrzejowa już na stałe zagościła w naszym menu :thumbsup: Jeszcze jedna zaleta-wspaniale się przechowuje w lodówce i po dwóch tygodniach/eksperymentowałem/zachowała swój wygląd,zapach i smak. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Leberka andrzejowa już na stałe zagościła w naszym menu :thumbsup: Jeszcze jedna zaleta-wspaniale się przechowuje w lodówce I u mnie też zagości... :wink: Jak mi zabraknie , to wiem gdzie mogę na śniadanko zawitać i diety nie zmieniać . Bardzo się cieszę że Wam przypadła do gustu ........... zresztą nie tylko Wam , Jolci , Zbójaszkowi i innym też . :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 22 Stycznia 2012 First Lady http://img339.imageshack.us/img339/1036/prosze.gif bardzo ładnie wygląda, prawda, że smaczniasta? :thumbsup: a ile sił w pracy kolejarze mają po takiej wątrobiance :lol: Haluś, proponuję następną razą choć część wątrobianki zrobić zmieloną tylko raz i część uwędź a część tylko sparz :grin: :grin: [ Dodano: Nie 22 Sty, 2012 07:46 ]do gustu ...Zbójaszkowi :grin: :thumbsup: :thumbsup: :grin: :grin: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czy do leberki mogę dodać płucka wieprzowe ? Jutro będę robił i tak mnie coś podkusiło i kupiłem, jak nie to gulasz zrobię , jadłem kiedyś zrobiony przez kolegę i jako przekładka do czytanki był idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czy do leberki mogę dodać płucka wieprzowe ?Dawaj Henio... będziesz miał zapasowe :tongue: A tak na serio to czemu nie jak lubisz :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 30 Marca 2012 Dzisiaj popołudniu Wątrobianka '' Pobiedziska'' :wink: Przed parzeniem.. Andrzejku jeszcze raz wielkie dzięki za jelita wieprzowe. Bez takiej pomocy nie dałabym rady..... :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 30 Marca 2012 Andrzejku jeszcze raz wielkie dzięki za jelita wieprzowe. :blush: A jakie bialutkie . :lol: Jak będziesz w potrzebie to śmiało do Andrzeja . Gorąco pozdrawiam Halusiu . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 30 Marca 2012 :blush: A jakie bialutkie . :lol: Jak będziesz w potrzebie to śmiało do Andrzeja .Jutro podwędzę to już nie będą takie, ale muszą powiedzieć że takich czyściutkich jelit dawno nie widziałam. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 31 Marca 2012 A tu już po wędzeniu .... pychotka :grin: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 31 Marca 2012 To jest to co tygryski lubią najbardziej :clap: :grin: .Pozdrowienia Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 31 Marca 2012 A tu już po wędzeniu .... pychotka Wątrobianki Andrzeja o grubej granulacji nie przypomina to zwierze, ale smarowna jest na pewno. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.