kompas Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 18 Lipca 2011 A jakie przyprawy stosowałeś?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-167111 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 18 Lipca 2011 -kompas - przyprawy takie jak w przepisie na lisiecką regionalną tz. biały pieprz i czosnek,peklosoli dałem 14g/kg. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-167121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 18 Lipca 2011 Moja pierwsza lisiecka - przepieczona - z galaretką.Pepe gratuluje pięknej kiełbaski,minimalna ilość galaretki jest ok :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-167127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 18 Lipca 2011 Pepe na przyszłość jeśli będziesz potrzebował jelita wołowe wiankowe wal do mnie .. jak to mówią jak w dym. :wink:A lisiecka wyszła Ci 1-klasa. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-167131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompas Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 18 Lipca 2011 Miro, ale nie masz w ofercie wiankowych, to skąd mamy wiedzieć. ostatnio musiałem kupić jakieś argentyńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-167137 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro699 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 18 Lutego 2012 Mam pytanie dot Lisoeckie Czy oddzielanie sie IIwp od I to znak zlego wyrobienia farszu? Kielbaska wyszla mi super rodzina siedzi przy lodowce hahaha Ale niestety widze wade gdyz mieso nie jest dobrze polaczone Wedzilem ja 3 godz 40-50 st i pieklem 40 min 80-90st Zrobilem ja ze schabu i golonki golonka mielona na sitku 2mm dwukrotnie schab krojony Cytuj http://xt24.eu/sklep/volvoforum/ www.facebook.com/OdziezVolvo?ref=hl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 18 Lutego 2012 No tak , jest mały problem. Gdzie na schabie a raczej polędwicy masz wp. II ? Golonka natomiast raczej wp. III Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203094 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 18 Lutego 2012 Boggi - na polędwicy II nie ma raczej I i III (mizdra), a na schabie a i owszem - warkocz z tłuszczykiem. :wink: Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro699 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgadza sie pomylilem pojecia golonka to III Ale pytanie jest czy za slabo to wyrobilem czy golonka nie nadaje sie do zwiazania calosci Cytuj http://xt24.eu/sklep/volvoforum/ www.facebook.com/OdziezVolvo?ref=hl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 18 Lutego 2012 Golonka jest bardzo dobra jako masa wiążąca, myślę że za słabo masowałeś KL I, a potem całość.Najlepszym sprawdzianem jest - nabranie garści farszu i odwrócenie dłoni z wyprostowanymi palcami, i farsz ma być przyklejony do dłoni i nie spadać. [ Dodano: Sob 18 Lut, 2012 15:08 ]Oczywiście nie cała golonka, tylko mięso bez tłuszczu i skóry. :grin: Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro699 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ok o to mi chodzilo dzieki W poniedzialek nastepna proba Cytuj http://xt24.eu/sklep/volvoforum/ www.facebook.com/OdziezVolvo?ref=hl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-203102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 15 Grudnia 2024 6 minut temu, krzychybu napisał(a): Czy krótszy lub dłuższy czas peklowania ma znaczenie? Odgrzebujesz tematy z 2012 roku i zadajesz pytania nie wiadomo do czego się odnoszące. Proszę nie zaśmiecać forum bo i tak takie posty zostaną usuniete. Przy uporczywym wklejaniu usunięty może zostać również autor. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 15 Grudnia 2024 35 postów 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Teraz, quadro555 napisał(a): 35 postów 😁 Dokładnie, nabijanie trwa od wczoraj🤣 Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 15 Grudnia 2024 33 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): Dokładnie, nabijanie trwa od wczoraj🤣 To nie jest odosobniony przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Może czas podnieść poprzeczkę do np. 60? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976042 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 15 Grudnia 2024 7 minut temu, Maxell napisał(a): Może czas podnieść poprzeczkę do np. 60? To nic nie da. Klikać i wpisywać nic nie wnoszące treści można i sto razy. Proponuję 35 kliknięć w reklamy. Jeden ogień dwie pieczenie. Win-win.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Tak chyba będzie trzeba zrobić. Musze pomówić z informatykiem. Tylko jet to również ryzykowna sprawa, gdyż delikwent może złośliwie pozbawić nas całodziennego dorobku. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Jednak, najważniejszą sprawą dotyczącą reklam jest to, że zgodnie z umową, nie wolno nam nikogo namawiać do poklepywania PanaS. Chętni powinni robić to wyłącznie z własnej inicjatywy. Szkoda, że większość tego nie rozumie. Nie widzi także ogromnych korzyści, jakie mogłoby przynieść zwielokrotnienie liczby członków KPPS. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Wpisowe może ...no nie wiem, sam załapałem się w gratisie więc może nie powinienem wymyślać... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/354-kie%C5%82basa-lisiecka/page/3/#findComment-976094 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.