pis67 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3751 Opublikowano 23 Listopada 2016 ''Kaj się to podziało...? Pewnie poszło w wodę.... Gdzie mogę nabyć te osłonki? Nabyłem w PAK Toruń.... Maćki nie pękają,przynajmniej ja :grin:. Cwaniak ładny Moje cwaniaki maćkami nazywam.... pieszczotliwe brzmi... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-527823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3752 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Parę fotek z dziś.... Na początek farsz w mieszarce - 21kg i trochę na dnie - mieszarka nowa- stara ma wszystkie mieszarki pod sobą, mieszanie bajka.... Kiełbasa parówkowa przedświąteczna na próbę..... A tutaj i myśliwska, i jałowcowa, farsz jeden - osłonki różne - jutro degustacja.... do Świąt podeschnie... I po wędzeniu dymogeneratorem i pieczeniu gorącym powietrzem - ciepło pozyskane z pary.... To na dziś... jutro kolejne mięska kupię i w poniedziałek wędzimy dalej .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530289 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3753 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Chyba masz pułk wojska na dokarmieniu Super wyroby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3754 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Już zaczynam żałować, że mam tak daleko - parówkowa wygląda ..... http://s19.rimg.info/f02e08e804bb5580188adb2a7256f6a5.gif - byłbym pierwszym klientem . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3755 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Już zaczynam żałować, że mam tak daleko - parówkowa wygląda ..... http://s19.rimg.info/f02e08e804bb5580188adb2a7256f6a5.gif - byłbym pierwszym klientem .Piotr powinien napisać że takich klientów LUBI Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalesz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3756 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ciekawie te kiełbaski wiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3757 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Już zaczynam żałować, że mam tak daleko - parówkowa wygląda Piotrek , zawsze można dojechać na dwa etapy . Wiem gdzie Pis mieszka . Pozdrawiam Ciekawie te kiełbaski wiązane. Jak to Pis mówi ........... ciągle się uczy Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3758 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dziś nauki ciąg dalszy... Krakowska - farsz się miesza - 28kg .... i trochę na dnie mieszałki ..... Trzy małe boczusie i 26 Krakowskich czeka na dym... Tu już po dymieniu i pieczeniu - cztery godziny w lekkim dymku .... I boczki były razem.... stygną... Jutro dalej zmagania z mięsem... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agn Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3759 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Widac po ilosci ze klienci sa ,no I dobrze ,oni zadowoleni z dobrego towaru, a ty z portfela, nie wspominajac ze fajnie jest zarabiac na swoim hobby a nie do niego dokladac Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-530871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3760 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jest parę fotek... przedświątecznych..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3761 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jest parę fotek.. Piotrek , jak Kurpsiu ręki do sznurowadeł nie dołożył, to jesteś już mistrz w tej dziedzinie Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3762 Opublikowano 23 Grudnia 2016 WOW będzie czym przystroić choinkę Jak zwykle klasa Zdrówka! Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533017 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3763 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Piękne wroby, a sznurowadła pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3764 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jest parę fotek.. Piotrek , jak Kurpsiu ręki do sznurowadeł nie dołożył, to jesteś już mistrz w tej dziedzinie Pozdrawiam Andrzej widzę że masz wzrok wręcz... no masz miarę w oku że to Kurpsia ręka. Dodam że to nasze wspólne dzieło - nieporównywalnie robi się korbacze z kimś, a samemu. Mi wyciągniecie masy jaka była zajęłoby przeszło 4 godziny, z Piotrem zrobiliśmy to w zaledwie DWIE Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3765 Opublikowano 24 Grudnia 2016 A co piliście Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533107 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3766 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Andrzej widzę że masz wzrok wręcz... no masz miarę w oku że to Kurpsia ręka. Pozdrowionka Wam Świąteczne ślę Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3767 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Piotrem zrobiliśmy to w zaledwie DWIE Wespół-wzespół Też tak pomyślałem Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3768 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Sezon na jelenie wkrótce się kończy, zrobiłem kiełbaskę krakowską - 23kg mięska z udźca jelenia + 5kg karkówki - podeschła już... zrobiłem przed Świętami... Wczoraj 50 l mleka i ricotty coś mało wyszło... A serki się wędzą... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3769 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kiełbaska pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3770 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sezon na jelenie wkrótce się kończy, zrobiłem kiełbaskę krakowską - 23kg mięska z udźca jelenia + 5kg karkówki - podeschła już... zrobiłem przed Świętami...Pis, bardzo ladna kielbasa. Mam dwa pytania;czy moge w miejsce jelenia dac sarnine ? ....no i czy zdradzisz ten przepis na ta kielbase ?....bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3771 Opublikowano 29 Grudnia 2016 @pis67,Ty jak zawsze swoje nie jest bezpiecznie zaglądać na Twą stronę oj nie jest, Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3772 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mam dwa pytania;czy moge w miejsce jelenia dac sarnine ? Pewnie można, ale sarna to inny model mięska, dla mnie mało akceptowalny smakowo..... Subiektywne odczucie może to jest..... .no i czy zdradzisz ten przepis na ta kielbase ? Przepis jak na krakowską, jedynka w kawałkach i trójka z jelenia -2x4mm, dwójka - karkówka wieprzowa - 8mm . Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-533926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3773 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pis, dzieki. Po wedzeniu parzyc czy podpiekac? Czy obie wersje sa dobre,bo wiesz z dziczyzna dopiero zaczynam. A czy jakies inne przyprawy dodajesz? Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-534006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3774 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po wedzeniu parzyc czy podpiekac? Pieczenie w wędzarni się odbyło..., a przyprawy standard do krakowskiej.... : Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-534012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3775 Opublikowano 30 Grudnia 2016 tu tez sie przymierzam na krakowska z ree (maly jelen)milo popatrzec na mistrzowskie popisy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/151/#findComment-534024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.