@halusia@ Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #2976 Opublikowano 24 Czerwca 2022 W ten sposób przygotowany boczek jest wyśmienity.Mimo że nie przepadam za tłustym, uwielbiam.Radziu , najlepszy na ciepło Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #2977 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Boczku nic nie przebije Zgadzam się Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #2978 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Radku bocek powala z nóg!Brawo! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2979 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Halinko i Panowie, dziękuję w imieniu Hani Boczek … Tyle fajnych rzeczy można z niego zrobić Na ciepło i na zimno. Zawsze smakuje Dzisiaj przyjeżdża „młodzież” na degustację. Ta starsza i najmłodsza. Najmłodsza część ekipy, chyba bardziej od boczku, będzie zainteresowana żeby dziadkom truskawki wymłócić Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #2980 Opublikowano 25 Czerwca 2022 skóra na boczku wygląda "super" no i napisz jak smakował Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774572 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2981 Opublikowano 27 Czerwca 2022 no i napisz jak smakował No więc tak... Kawałek miał być zamrożony. Ale gdzie tam :laugh: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-774894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2982 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Polędwica dojrzewająca, robiona pod koniec zeszłego roku. Peklowana z plastrami pomarańczy, koprem włoskim i świeżym czosnkiem. Celowo przetrzymana w dojrzewalni do stosunkowo dużej utraty wagi - w granicach 45 %. Potem pół roku w vacum. Polędwica robiona nie pierwszy raz, ale po raz pierwszy, do takiej utraty wagi. Już można jeść, a w smaku … Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij #2983 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Chipsy poledwicowe przy tak dużej utracie wagi wyglądają rewelacyjnie.Wyobrażam sobie ten smak. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775245 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2984 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Chipsy poledwicowe przy tak dużej utracie wagi wyglądają rewelacyjnie. Halinko dziękuję. Z chipsami polędwicowymi trafiłaś w punkt Rozeszły się i zniknęły jak chipsy. Nie wiadomo jak i kiedy Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2985 Opublikowano 1 Lipca 2022 Z tego co pamiętam, to chyba jedyna konserwa i w ogóle jakikolwiek wyrób, gdzie dodałem gotowego aromatu. Nie byłem w stanie odtworzyć smaku i zapachu jaki zapamiętałem. Teraz jest prawie ok Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2986 Opublikowano 2 Lipca 2022 Wprawdzie latem prawie w ogóle wyrobów nie robię, ale przy okazji remanentów i okresowego przeglądu, mam co nieco do pokazania Ligawa wołowa (Bresaola) dojrzewająca i prasowana, robiona przeszło rok temu i karczek wieprzowy (Coppa), robiony w 2020 r. Już można jeść Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #2987 Opublikowano 2 Lipca 2022 Ligawa wołowa (Bresaola) dojrzewająca i prasowana, robiona przeszło rok temu i karczek wieprzowy (Coppa), robiony w 2020 r. To jest to co smakosze lubię najbardziej , narobiłeś smaku idę grzebnąć w swoim skarbczyku może u mnie też coś się znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-775655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2988 Opublikowano 15 Lipca 2022 Pasztety przy okazji obróbki mięsa Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-777870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #2989 Opublikowano 15 Lipca 2022 Radku jak oglądam Twoje wpisy to stół zaśliniony brawo Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-777948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2990 Opublikowano 17 Lipca 2022 Radku jak oglądam Twoje wpisy to stół zaśliniony brawo Dzięki Wosiu Pozdrowienia Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-778126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2991 Opublikowano 29 Lipca 2022 Blisko dwuletni karczek (Coppa). Już można jeść Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-779823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #2992 Opublikowano 29 Lipca 2022 Ale Ty masz silną wolną wolę Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-779824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij #2993 Opublikowano 29 Lipca 2022 Blisko dwuletni karczek (Coppa). Już można jeść Rarytas . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-779860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2994 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Wróbelek, Grzewlod . 30 litrów mleka z porannego udoju, Serki już w solance Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2995 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Serki są uwędzone, ale jemy jutro, bo muszą przez noc odpocząć w lodówce . Ricottę już można i ja to zrobiłem Turbacz sprzed chwili. Powietrze już nie takie przeźroczyste, jak latem o świcie Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2996 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 wyglądają cudnie Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2997 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) Serki są uwędzone, . Ricottę już można i ja to zrobiłem Turbacz sprzed chwili. Powietrze już nie takie przeźroczyste, jak latem o świcie Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie Radku, zawsze z przyjemnością Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #2998 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Renia, Mirek – zawsze mile widziani No to jemy Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2999 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 No to jemy Serki mają letni, atrakcyjny przekrój.Zazdoszczę tego świetnego mleka z górskich łąk.Pozdrawiam Radka i Hanię. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #3000 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 azdoszczę tego świetnego mleka z górskich łąk. Ja rowniez ...pamietam do dzis jak jakies 35 lat temu jadlam bundz zakupiony w Bieszczadach ...oscypki z Pienin ..teraz zadowalam sie moimi Radku Twoje przepieknej urody A jak o oscypkach mowa to zawsze przypomina mi sie SP Andrzej K...ktory wiele mi pomogl w ich robieniu , Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/120/#findComment-784814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.