electra Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 12 Lutego 2015 Anus nie poddawaj sie dasz rade Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 12 Lutego 2015 surowiec kupiony . Anuś super surowiec nie wiem co zrobiłaś nie tak. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 12 Lutego 2015 Anus, jak sie nie nie przewrocisz ,to sie nie nauczysz. KAzdy ma swoje upadki, ale najwazniejsze, zeby czlowiek widzial co zle zrobil inie popelnil tego bledu. Dasz rade na pewno, w koncu Anna jestes Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 12 Lutego 2015 Za kilkanaście dni podejście trzecie i ostatnie ... a jak nie wyjdzie to już nigdy nie podejmę kolejnej próby. Nie będzie ostatnie, wiesz zapewne co masz zrobić, by wyszedł? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 12 Lutego 2015 Za kilkanaście dni podejście trzecie i ostatnie ... a jak nie wyjdzie to już nigdy nie podejmę kolejnej próby. Nie będzie ostatnie, wiesz zapewne co masz zrobić, by wyszedł? Piotr ... wiedziałam, że mi nie ''odpuścisz'' wiem na pewno, ze było za mało rosołu, ale się bałam dolać więcej, co do skórek też mam wątpliwości, czy nie było ich zbyt mało ... jeśli nie jest to o czym myślę to mnie proszę wyedukować ... uczennica potrzebuje pomocy Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 12 Lutego 2015 o mielonka w szynkowarze i część do słoików. J Zauważyłem, że najlepsze mielonki wychodzą, jak dodasz do przygotowanego farszu - 30% farszu na parówki ... .. uczennica potrzebuje pomocy Pomożemy... i zrobicie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zauważyłem, że najlepsze mielonki wychodzą, jak dodasz do przygotowanego farszu - 30% farszu na parówki . Pis ... mięso na mielonkę ... dwa razy na sitku ''6'' .. tłuszcz z wpII zmielony na ''2'' .. dobrze, czy nie ? tak pomyślałam i tak zrobiłam Pomożemy... i zrobicie.... Dziękuję ... i znowu nauka od nowa jak tak dalej pójdzie to ja tej szkoły nie ukończę Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 12 Lutego 2015 mięso na mielonkę ... dwa razy na sitku ''6'' .. tłuszcz z wpII zmielony na ''2'' .. dobrze, czy nie ? tak pomyślałam i tak zrobiłam Z mielonek to ja tylko lubię galaretkę.... jak tak dalej pójdzie to ja tej szkoły nie ukończę Dasz radę, zawsze są poprawki... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 12 Lutego 2015 No to może ja tym razem o swoich porażkach .. j A teraz kompletna klapa ... drugie podejście do salcesonu ... surowiec kupiony . Aniu jak masz wyrzucić to podeślij do mnie, ja tam świnia nie jestem zjem wszystko Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 13 Lutego 2015 Za kilkanaście dni podejście trzecie i ostatnie ... a jak nie wyjdzie to już nigdy nie podejmę kolejnej próby. Anuś nie jesteś osamotniona w próbach . Ja robiłam dwa podejścia i oba zakończyły się totalna klapą. No cóż.. przede mną trzecie podejście..ale tak bliżej świąt. Jak się nie uda i tym razem to będę dalej próbować,bo w końcu przecież musi kiedyś wyjść ten salceson. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 13 Lutego 2015 No to może ja tym razem o swoich porażkach Anuś nie jesteś osamotniona w próbachA że tak zapytam, z jakich receptur szanowne koleżanki korzystają, że im nie wychodzi? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 13 Lutego 2015 Anus ja w sumie tez sie ucze ale salcesony jeszcze ani razu mi sie nie rozpadaly nawet po zamrozeniu ,w sumie nie wiem dokladnie jak powinno sie robic ,ale ja gotuje ozory i mieso oddzielnie ,a golonka glowizne i skorki oddzielnie i daje tylko ten wywar do salcesonu. Czesc skorek miksuje. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem co sie stało z salcesonem, przeanalizowawszy towar w miskach .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem co sie stało z salcesonem, przeanalizowawszy towar w miskach .... Pis .. przecież mówiłam, że to nie wszystko ... była jeszcze całą golonka ale proszę pisać tu co zrobiłam nie tak patrząc na surowiec Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 13 Lutego 2015 ale proszę pisać tu co zrobiłam nie tak patrząc na surowiec Robiłaś dobrze, tylko wiary zabrakło.... , a ta golonka niewiele zmiania, ale taka stopa, to już coś więcej.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 13 Lutego 2015 A że tak zapytam, z jakich receptur szanowne koleżanki korzystają, że im nie wychodzi? Paweł .. to dość skomplikowana odpowiedź ... korzystałam z przepisu ze strony głównej .. przepis Kruszynki ... trochę podpatrywałam Twój i jeszcze kilka innych... i tak wyszło. powinnam się trzymać jednego przepisu ... bije się za to w piersi Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 13 Lutego 2015 i jeszcze kilka innych... Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 14 Lutego 2015 bije się za to w piersi Za co Anuś? Za to, że się starasz, próbujesz, podejmujesz wysiłek i dajesz coś z siebie? Nie wyszło to nie wyszło, nie ma co rozpaczać, składać samokrytyki ani się biczować. Poczytasz, popytasz, pogłówkujesz, znajdziesz błąd ... i następnym razem wyjdzie Zawsze możesz w międzyczasie jakieś zajebiaszcze ciasto zrobić. W tym masz skuteczność 100% Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-404684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbakan Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 23 Marca 2015 @Anuś, Co znaczy 80dag wp II? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-415312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 23 Marca 2015 @Anuś, Co znaczy 80dag wp II? JA nie Anus, ale jej imienniczka , WPII oznacza wieprzowina klasa druga tutaj jest podzial ze zdjeciami http://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina/1081-klasyfikacja-miesa-na-podstawie-rozbioru-lopatki-wieprzowej Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-415320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbakan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 @Anuś, Co znaczy 80dag wp II? JA nie Anus, ale jej imienniczka , WPII oznacza wieprzowina klasa druga tutaj jest podzial ze zdjeciami http://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina/1081-klasyfikacja-miesa-na-podstawie-rozbioru-lopatki-wieprzowej Dziekuje za wytlumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-418421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 JA nie Anus, ale jej imienniczka , WPII oznacza wieprzowina klasa druga Aniu dziękuję za podpowiedź dla kolegi Dziekuje za wytlumaczenie. A ja dziękuję, ze tu zaglądasz Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-418425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tak na święta .... Pasztet z przewagą mięsa z kaczki z kaparami.Trochę a'la białej na peklosoliSzynka peklowana na sucho, z niewielkim nastrzykiem parzona w mleku z ziołami.niestety wyszła z ''szarym oczkiem'' .. trudno.. następnym razem będzie lepiej Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-418570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Anuś, same smakowitości Bardzo ładnie wszystko wygląda niestety wyszła z ''szarym oczkiem'' .. trudno.. następnym razem będzie lepiej P1040104.JPGKażda kolejna próba przyczynia się do osiągnięcia pełni sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-418571 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Trochę a'la białej na peklosoli Dlaczego a"la co z nią nie tak ? A wyroby super Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/7/#findComment-418573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.