Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wyroby Przemo 73

wyroby szynki spec szynkowa

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 przemo73

przemo73

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 166 postów

Napisano 26 gru 2013 - 15:34

W tym roku postanowiłem na Święta zrobić też trochę wyrobów mięsnych :)

Załączone pliki



#2 Jan30

Jan30

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 181 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 26 gru 2013 - 15:42

  Widać że udane wyroby. :clap:



#3 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12687 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 26 gru 2013 - 16:31

W tym roku postanowiłem na Święta zrobić też trochę wyrobów mięsnych :)

 

 Wędzonki na dolnych fotach  moim zdaniem wzorcowe .  Tylko przyklasnąć :clap: :thumbsup:

 

 

  Gorąco pozdrawiam



#4 greg04

greg04

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 126 postów
  • MiejscowośćKoźmin Wielkopolski

Napisano 26 gru 2013 - 19:11

przemo73  :clap:  :clap:  :clap:



#5 Marcin_

Marcin_

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 87 postów

Napisano 26 gru 2013 - 19:34

Wszystko wygląda rewelacyjnie tylko pozazdrościć  :D  :D



#6 Basia285

Basia285

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 355 postów
  • MiejscowośćPolice

Napisano 26 gru 2013 - 21:20

Przemo, Twoje wyroby wyglądają super :clap: :clap: :clap:

Pozdrawiam



#7 mickirl78

mickirl78

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 113 postów
  • MiejscowośćToruń, Portlaoise Ireland

Napisano 27 gru 2013 - 00:30

Jak malowane ;)


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

#8 przemo73

przemo73

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 166 postów

Napisano 05 lis 2015 - 22:18

Nastał w końcu ten długo wyczekiwany moment-degustacja mojego Kumpiaka. Czytając po kilka razy cały temat o Kumpiaku Darino w końcu i ja zdecydowałem się na zrobienie i po roku jest i nawet dobrze smakuje i wygląda :) Dziękuję Darino za tak wyczerpujący i ze szczegółami przedstawiony temat który zachęcił mnie do wykonania takiego wyrobu.

Załączone pliki



#9 tier

tier

    Weteran

  • Zbanowani
  • 2199 postów

Napisano 05 lis 2015 - 22:42

Szacun, to jeszcze fotki w lepszej jakości proszę :D



#10 PanBoczek

PanBoczek

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3611 postów

Napisano 05 lis 2015 - 23:31

Przemo czapki z głów  :clap:  :clap:  :clap: ja marzę, żeby zrobić... a Ty po prostu robisz hehe 

Piękny wyszedł ten kumpiak! Pozdrawiam



#11 Gość_ArkoGdynia_*

Gość_ArkoGdynia_*
  • Goście

Napisano 06 lis 2015 - 07:27

Kawał nogi!!!!!  :clap:  :clap:  :clap:

 

Na prawdę pełen szacun za to że udało Ci się wytrwać cały rok.... ja bym chyba poległ....i to kilka razy  :rolleyes:  :thumbsup:

 

Wspaniała sprawa!!

 

Z Dymnym pozdrowieniem.... 



#12 dietykon

dietykon

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 706 postów

Napisano 06 lis 2015 - 08:45

Brawo! :clap:

 

Powiedz tylko co dalej? Zabezpieczasz i wisi kolejny rok? 



#13 przemo73

przemo73

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 166 postów

Napisano 06 lis 2015 - 14:31

Trochę plastrów ukroję, i będzie wisieć, trzeba oszczędnie do niej podchodzić :) albo zacząć robić nową :)



#14 kostek61

kostek61

    Weteran

  • **VIP**
  • 2426 postów

Napisano 06 lis 2015 - 14:41

Przemo ładny wyrób :clap:



#15 ziezielony

ziezielony

    Weteran

  • **VIP**
  • 2358 postów

Napisano 06 lis 2015 - 15:00

:yes: Przemo to już masz czarny pas :clap:

Świetnie się prezentuje :thumbsup:



#16 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5010 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 06 lis 2015 - 21:57

Piekny, panie, piekny, kawal miecha  :clap:  :clap:

 

Przemo to już masz czarny pas
 

 A ja glupia myslalam ze go sie inaczej zdobywa  :tongue:  :laugh:  Ide noge chyba kupic  ;)



#17 przemo73

przemo73

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 166 postów

Napisano 15 cze 2017 - 22:49

Tak wygląda Kumpiaczek po dwóch latach i ośmiu miesiącach. Swoje już poleżał ,trzeba go skonsumować.

Załączone pliki



#18 Maciekzbrzegu

Maciekzbrzegu

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2865 postów
  • MiejscowośćBrzeg

Napisano 16 cze 2017 - 06:21

Brawo za wytrwałość w dążeniu do celu. Jednak trzy lata to szmat czasu.
Wyrób bardzo ładny

#19 averoy

averoy

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 120 postów
  • MiejscowośćEU

Napisano 16 cze 2017 - 07:25

Jestem pod wrazeniem :clap:

 

Pozdrawiam



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#20 Maciekzbrzegu

Maciekzbrzegu

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2865 postów
  • MiejscowośćBrzeg

Napisano 16 cze 2017 - 08:20

Zapomniałem napisać w poprzednim poście :facepalm: . Podziel się sposobem produkcji , co i jak,  jak długo,  temperatura wilgotność 







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wyroby, szynki, spec, szynkowa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych