EAnna Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #426 Opublikowano 29 Grudnia 2023 20 godzin temu, Marek z Bielska napisał(a): Patroszenie i rozbiór mięsa u Braci Rosjan plus 18 lat, trochę hardcore,ale cel osiągnięty. Świetny filmik. Widok rozbioru całej blondyny wart obejrzenia. Udzielił mi się nastrój i trochę się denerwowałam, gdy gość wycinał wątrobę. Pomyślałam o uszkodzeniu woreczka żółciowego. Ale robota przebiegała z wielką znajomością rzeczy Mimo prymitywnych warunków rozbiór i elementy mięsa były relatywnie czyste. Ciekawe było wycięcie całych polędwic w połaczeniu z karkówką. No i ta błona otokowa ... Spróbuję w podobny sposób rozebrać dzika, tego, którego mam na myśli i który na razie biega po lasach Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #427 Opublikowano 29 Grudnia 2023 EAnno kto jak nie Ty. Na 1000% będziesz lepsza. Będziemy czekać na jakąś relację dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #428 Opublikowano 29 Grudnia 2023 2 godziny temu, EAnna napisał(a): Spróbuję w podobny sposób rozebrać dzika, tego, którego mam na myśli i który na razie biega po lasach Jak chcesz to spróbuj Ja tak skóruję i rozbieram, ale wolę na wisząco. Krzyż mniej boli. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889921 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #429 Opublikowano 29 Grudnia 2023 2 godziny temu, arkadiusz napisał(a): ale wolę na wisząco. Ja też, ponadto ja sobie wycinam precyzyjnie takie elementy jak chcę. Pan który dokonał rozbioru "zrobił to jak zrobił" boczku zero , spora część polędwicy pozostała na kościach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889947 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #430 Opublikowano 29 Grudnia 2023 A mi przypomina się dzieciństwo, wakacje u dziadków, a w domu kartki (4 kg mięsa na osobę) Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #431 Opublikowano 29 Grudnia 2023 W dniu 28.12.2023 o 19:41, Marek z Bielska napisał(a): Patroszenie i rozbiór mięsa u Braci Rosjan Tak rozbierają świnkę na Ukrainie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #432 Opublikowano 29 Grudnia 2023 11 godzin temu, Todek napisał(a): To nie jest u sowieckiej s......., tylko trochę bliżej. Dokładnie. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-889964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #433 Opublikowano 1 Lutego 2024 Witajcie Smoki Dziś Pieczone ogony ,jednemu się skórka podjarała ,no cóż życie, karramba caracho and whisky 🤪 3-majcie się zdrowo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-898709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluszec Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #434 Opublikowano 1 Lutego 2024 No dobry ogonek nie jest zły nawet trochę dogrzany Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-898720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #435 Opublikowano 6 Marca 2024 Witajcie Smoki Już jutro co niektórzy będą mlaskać, Dziś siedzi już w piecu boczunio z kminkiem tradycyjnie wersja sportowa gdyż jedzie w góry na narty:-) Tak to to widać przed pieczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #436 Opublikowano 6 Marca 2024 Karramba caracho and whisky Już można jeść 🤪 gotowy skórka Bajonet 🤪😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #437 Opublikowano 6 Marca 2024 Marek smaka robisz przed obiadem, super wygląda Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #438 Opublikowano 6 Marca 2024 Godzinę temu, Marek z Bielska napisał(a): Już można jeść Zlej tłuszczyk z blachy jak zastygnie z razowym i ogórem duecik jak ta lala 😋, do tego zimny napitek i nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzel Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #439 Opublikowano 7 Marca 2024 Wygląda wspaniale i tak samo smakuje. Przypomina mi to wyroby mojego dziadka... smaki z dzieciństwa. Cytuj METALLICA ... Majster od Tapet 😉 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #440 Opublikowano 7 Marca 2024 W dniu 6.03.2024 o 18:17, Marek z Bielska napisał(a): gotowy skórka Jutro do Wietnamczyka - też robi boski boczuś 😉 Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-908347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #441 Opublikowano 25 Października 2024 Witajcie Smoki 😀 Tym razem nic nie robię z wędlin,bo trzeba się ruszać,a najlepiej to w klubie disco z dobrą nutą. Odwiedziłem najlepszy klub na Śląsku w Tarnowskich Górach Onyx i to w 21 urodziny klubu gościem specjalnym był Dj Cristian Marchi jeden z czołowych dj techno😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #442 Opublikowano 25 Października 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #443 Opublikowano 25 Października 2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #444 Opublikowano 25 Października 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #445 Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) Jego największy hit car car superstar na punkcie którego oszaleli w Korei i ja także 😀 https://youtu.be/7nwft7nS1UY?si=A04WkQf1st1ka1B3 Edytowane 25 Października 2024 przez Marek z Bielska Link Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Udostępnij #446 Opublikowano 25 Października 2024 No szalejesz chłopie. 1 Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963375 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #447 Opublikowano 25 Października 2024 VID_20241020_012236.mp4 Krótko co prawda ,bo dużo miejsca MB zajmuje ,ale bit jest niesamowity. Kocham dobrą muzykę zabawę i piękne Panie,a jedzenie cóż też 😀😀😀🤪 ,kto chce zobaczyć klub to zapraszam na FB lub stronę klubu Onyx w Tarnowskich Górach Google tam jest pełna galeria,dwa poziomy super klub polecam. 3- majcie się Smoki i bawcie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij #448 Opublikowano 26 Października 2024 Marku, kto wolnemu, młodemu, zdrowemu zabroni hulanek(dobrej zabawy), no też bym może mógł.... 1 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij #449 Opublikowano 26 Października 2024 Wyginam śmiało ciało 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-963505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij #450 Opublikowano 11 Kwietnia Witajcie Smoki Karramba caracho & whisky😀 Miałem robić białą kiełbasę,ale stwierdziłem że za 9,95 za kg to nie opłaca się robić za samo sprzątanie, część została zamrożona,a reszta pozbawiona osłonki trafiła do puszek i będzie jako mielonka😀 Kiełbasa biała z firmy Skiba bardzo dobra w smaku, w planie do podgrzania jako biała lub po zdjęciu flaka jako mielone lub przesmażona jako dodatek do kaszy lub makaronu,chodzi mi też po głowie jako kiełbaska z sosem beszamelowym chrzanowym lub koperkowym z dodatkiem podsmażonych ziemniaczków. Komu się nie chce robić może iść na leniucha tak jak ja lub zrobić wersję wędzoną tylko na patyk i wędzić, zero roboty polecam taką opcję. Promocja jest w tv do niedzieli wiecie gdzie z foty. Cóż mam zapas w razie godziny W i polecam także zrobić zapasy w sympatycznej cenie😀. Smoki 3-majcie się zdrowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13464-marek-z-bielska/page/18/#findComment-1007062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.