Muski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #376 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 mozesz zrobic galaretke np. pod pierogi lub jedna z warstw w torcie kanapkowym Tylko badz pewien, ze zastygnie Test będzie robiony już dzisiaj - ale mnie podkręciłąś Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-562563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #377 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 PAmietaj, ze trzeba odrobine przyprawic, ale pozniej przecedzic przez dobry filter i naczej nie bedzie przezroczsta ja szyba tylko z lekkim polyskiem czerwieni pomidora.No i ,ze jest dosc kwasny ten plyn. Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-562566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #378 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 tylko z lekkim polyskiem czerwieni pomidora No właśnie o takim myślę dzięki Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-562570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #379 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 JAk Tobie posmakuje, albo przynajmniej do dekoracji bedzie pasowac, mozesz ten plyn spokojnie zapasteryzowac w sloiku i pozniej miec kiedy bedzie potrzebny. Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-562573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #380 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 zapasteryzowac w sloiku i pozniej miec kiedy bedzie potrzebny. w tej chwili jest zapasteryzowany - ale jeden szybko dzisiaj na galaretkę Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-562577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #381 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) kabanomixy - z indykiem - zapakowane - pięknie pękające zostało trochę jelit baranich- cienka kiełbaska experymentalna - trochę dzikiego trochę wieprzowego , odrobina danielowego , kawałek indyka - zrobiona bez kleistego ok 20 % tłustego wieprzowego lekko schowanego (chyba mnie trochę pogina) starałem się na równo - ale wyszło jak zawsze a tak pocieta Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #382 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Brawo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #383 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Szkoda Waldku że nie bedziesz na zlocie W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #384 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dobra idea. Trzeba będzie zrobić tą wersję z indyka. U nas mięso z indyka wychodzi taniej jak wieprzowina. Trochę pracy przy wybieraniem ale warto. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #385 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Pewnie że warto W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #386 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dla porównania super pękający kabanomix - z indykiem przekrój - zdecydowanie więcej tłuszczu jak to w kabnosie a ostatni "wynalazek" Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #387 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Muski, zrobiłeś naprawdę bardzo piękny experyment, wygląda super.....a smakuje napewno jeszcze lepiej.Tak jak kolega napisał, szkoda, że nie będzie Cię na zlocie, bo mógłbyś wziąść udział w konkursie :thumbsup: pozdrowienia i pomyśl o recepturze Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #388 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Ale nie musi być żeby brać udział w konkursie ... starczy że dojadą i będą "kabinosy" ... PsWALDEK tantiemy od nazwy etc ... to się jakoś pogadamy Tapniete z Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez roger Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #389 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Roger , masz rację, potrzebujemy tylko te kabanomixy Pozdrowienia Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #390 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Myślicie ze Waldek nie ubolewa ze nie może być na zlocie? W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #391 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Mnie tam te z lewej bardziej pasują. Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-563173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #392 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czas pomidorowy Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #393 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czas pomidorowy Qrcze jak na taśmie w Kotlinie Pozdrawiam ser4decznie Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #394 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tylko bez E i innych zagęszczaczy spożywczych . Pedantyczna robota . O smak nie pytam , bo po co Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #395 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ketchup wypasiony to chyba z boczusiem - według jakiego przepisu robiłeś ( tak na poważnie) ? "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #396 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Kilkanaście lat ćwiczyłem ketchupy ,pomidory, śliwki, cukinie....wypasiony bo ma bogaty skład -oczywiście warzywnowocowy. Przepis raczej własny Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #397 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przepis raczej własny No to pewnie dopracowany - proszę podaj bo ja właśnie zrobiłam ostatni zbiór pomidorów i mam zamiar zrobić z nich ketchup - własnego przepisu jeszcze się nie dopracowałam "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #398 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Podpinam się i w jakim programie etykiety robisz ??? Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #399 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) proszę podajOk ale po południu - zapisywałem dodatki na kartce - a sporo ( zapewne okrzykniecie mnie wariatem - ale wynik smakowy mówi inaczej ) skład podstawowy :młoda cukiniacebulapomidory jabłka koncentrat pomidorowy Podpinam się i w jakim programie etykiety robisz ??? - Design&print - darmowy - prosty ale do etykietek dowolnej maści na potrzeby domowe wystarczający Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #400 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Super dzieki Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/16/#findComment-565117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi