Muski Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1051 Opublikowano 23 Marca 2019 To trafił ci się smaczny kąsek Nie ukrywam Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1052 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Waldek zaczęło się tak, Ty już pokazałeś ostatki Edytowane 26 Marca 2019 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1053 Opublikowano 27 Marca 2019 Same pysznosci u Ciebie :clap: Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1054 Opublikowano 27 Marca 2019 Taki zestaw do zmieszania Waldku, a to mielone mięsko to na jaką kiełbaskę? (post 1025) Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1055 Opublikowano 27 Marca 2019 to mielone mięsko to na jaką kiełbaskę? (post 1025 Biała -czy też różowa - bo to od góry polędwica, boczek i III z daniela Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1056 Opublikowano 29 Marca 2019 Waldek zaczęło się tak, Ty już pokazałeś ostatki ...bo Muski robił zdjęcie rano... .... ciekawi stosunek objętości spożytego mięsa do płynów ... np... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1057 Opublikowano 29 Marca 2019 ciekawi stosunek objętości spożytego mięsa do płynów ... np... No tak damy były dwie w porywach trzyyyy...….z tego całka III stopnia - efekt finalny stosunkowo za dużo było mięsa a ogórki ? Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1058 Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) ....jak Kiełbaśniki swawolą to zawsze "agurców nie chwatit "... .... Dobrze, że "damy" z małej to przynajmniej wiadomo, że to te kwarcowe....tylko... Edytowane 29 Marca 2019 przez ziezielony Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1059 Opublikowano 30 Marca 2019 o zawsze "agurców nie chwatitTo Małgo trochę ukręciła tych agorców - porwała mi trochę towaru -przygotowanego na towarzyskie spotkania I go stopnia może jeszcze wystarczy....Kebabczety ...... Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627899 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1060 Opublikowano 30 Marca 2019 o zawsze "agurców nie chwatit To Małgo trochę ukręciła tych agorców - porwała mi trochę towaru -przygotowanego na towarzyskie spotkania I go stopnia może jeszcze wystarczy....IMG_20190330_121630.jpgIMG_20190330_121637.jpgKebabczety ......Hmm kebabczety wyglądają apetycznie „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1061 Opublikowano 30 Marca 2019 wyglądają apetycznie Spróbujesz akurat dzisiaj -ocenisz - a i każdy ma trochę inne gusta Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1062 Opublikowano 31 Marca 2019 Hmm kebabczety Mięso z daniela Na prośby degustatorów Sól - 14 g/kgpapryka słodkapapryka ostrakuminajwainczosnekszczypiorkolendra świeżacebula czerwonapapryka czerwona świeżapieprzZmielone na 3 mm mieso (można zastosować baranie/wieprzowe, wołowe/wieprzowe, samo wieprzowe, samo wołowe)dodane wszystkie suche przyprawy wymieszane do połączenia składników i na noc w pojemniku do lodówki 2 st Cnastępnego dnia - bardzo drobno pokrojone pozostałe składniki ( u mnie krótko blender) dokładnie wymieszane i z powrotem do lodówki na jakieś 1-3 godziny.formować kebabczety - jak na foto Piekliśmy w piekarniku - 190 st 25 min i dojrzewały jeszcze ok 5 min. Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1063 Opublikowano 31 Marca 2019 Apetyczne. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #1064 Opublikowano 31 Marca 2019 Walduś dziękuję za przepis skorzystam na pewno ???????????? twoje wyszły wspaniałe w smaku ???????????? mniam. „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-627989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1065 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ....Kebabczety... Szczwano zmóżdżone... kolejny fajny wyzwój ze stajni Muskiego ... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1066 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 I pomyśleć , że jeszcze kilka dni temu pływały sobie w Bałtykua dorsze- to normalnie wpadły w cebulę , marchewkę i przecier pomidorowy Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1067 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 I pomyśleć , że jeszcze kilka dni temu pływały sobie w Bałtyku Aż mnie się przykro zrobiło Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1068 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sandacz obtoczony w mące żytniej razowej, smażony na oleju ryżowym z dodatkiem masła klarowanego, na półmisku posypany podprażonymi płatkami migdałówproste smaczne Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1069 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sandacz obtoczony w mące żytniej razowej, smażony na oleju ryżowym z dodatkiem masła klarowanego, na półmisku posypany podprażonymi płatkami migdałówIMG_20190406_151123.jpgproste smaczneCzy oby nie popsułeś tego Sandacza ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1070 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @januszfeniks, czemu tak uwazasz? ja tez panieruje w gruboziarnistej mace zytniej , uwazam ze ryba tak nie lapie tluszczu jak w zwyklej mace https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1071 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Bo mógłby przecież być a,la śledź, w polewie czekoladowej, a tak, tylko z orzeszkami, to jeszcze nie jest tak zupełnie, hm, ten tego, da się zjeść . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628487 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1072 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ja pamietam jeszcze ze szkoly typowa ryba to byla zapiekana z migdalami i zimny sos koperkowy najlepsze szkolne zarcie https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #1073 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 nie popsułeś Niee zwykle smażę czystego , ale poszedłem pod gusta gości i tak byli zaskoczeni ,że nie panierowany w jajku i bułce [Dodano: 07 kwi 2019 - 17:48]Taki karczek troche stary - 15 miesięczny Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1074 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 nie popsułeś Niee zwykle smażę czystego , ale poszedłem pod gusta gości i tak byli zaskoczeni ,że nie panierowany w jajku i bułce [Dodano: 07 kwi 2019 - 17:48]Taki karczek troche stary - 15 miesięczny IMG_20190406_194304.jpNie dość ze zrobiłeś z rybą w konia gości, to jeszcze stary karczek im podałeś... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1075 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) to normalnie wpadły w cebulę , marchewkę i przecier pomidorowy Jak to ryba po grecku to gdzie pietruszka i seler? Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez arkadiusz Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14795-muski-qlinaria/page/43/#findComment-628493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi