Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje dla wyżej wyróżnionych.

Przy okazji chciałam zarekomendować masarenkę i sklep mojego brata Wojtka ( Wojtek Brat ).

Wiele koleżanek i kolegów zna już zapewne wyroby Wojtka. Wytwarzane zgodnie z wieloletnią tradycją w małej rodzinnej masarni.

Moja Ciocia a mama Wojtka, od której wiele lat temu to się zaczęło, osobiście, jeszcze kilka lat temu, pilnowała smaku kiełbas, kaszanki, pasztetowej czy słynnego Czarnego.

14 minut temu, Alinka napisał(a):

Przy okazji chciałam zarekomendować masarenkę i sklep mojego brata Wojtka ( Wojtek Brat ).

:D Alinko, nie musisz. Wojtek ma nr 5. Po prostu jadę po kolei. Nic Mu nie mów, a do mnie na PW przyślij dokładne dane zakładu.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• 4 tygodnie później...

Certyfikat rekomendacji noszący numer 05, otrzymuje Kolega Wojtek Grabowicz "Wojciech Brat". Wyróżnienie przyznajemy za wspaniałe, tradycyjne wyroby wędliniarskie i garmażeryjne, produkowane w Jego Zakładzie. Niejednokrotnie mieliśmy okazję ich próbować podczas różnego rodzaju spotkań. Firma Handlowo Usługowa Wojciech Grabowicz w Gzince, otrzymuje naszą rekomendację. Gratuluję.

certyfikat rekomendacji Wojtek Brat.png

• Like 4

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Gratulacje Wojtku 👏

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Serdecznie gratuluję 

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.

Nie konsumowałem, nie znam, lecz gratuluję bo skoro tyle ludzi chwali to musi być dobre 😉 😁

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Gratulacje Wiolu i Wojtku, pyszne łódzkie [woj] wyroby, czarne w Chłapowie smakuje wybornie 😋

Edytowane przez kempes
  • 2 tygodnie później...

Kochani, jestem mile zaskoczony i wzruszony za przyznaną rekomendację. To wyróżnienie jest dla mnie szczególnie ważne gdyż cenię Waszą ogromną wiedzę i profesjonalizm. Cieszę się że swoją pasję mogę doskonalić w tak Zacnym Gronie. 

Dziękuję wszystkim za gratulacje i przepraszam że odpisuję tak późno  ale dopiero "dochodzę" do siebie po pobycie sanatoryjnym.

Pozdrawiam serdecznie 

Wojtek

• Like 1