szrekPL Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 3 Lutego 2024 43 minuty temu, Grzewlod napisał(a): Nie strasznie tylko podobnie do wp. na dodatek jest mało zmarszczona jak na podpiekanie najwidoczniej zdjęcia tego nie oddają. Jeszcze zapytam jakie pieprze zastosowałeś? W przepisie był biały więc zastosowałem biały, faktycznie pomarszczona nie jest jakoś wybitnie ale i nie wiedziałem że ma być😊poprawię następnym razem , dziękuję☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-899077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 3 Lutego 2024 Lisiecka super kiełbaska. Foto rzeczywiście trochę mylące, co nie zmienia faktu, że wygląda bardzo apetycznie Brawo Też daję pieprz biały, ale kiedyś czarny. Biały nadaje fajny smaczek. Ale to już rzecz w smaku każdego z nas. Flokuję każde pętko w celach praktycznych, Kwestia pakowania i „rozdawnictwa” Taka w zwoju wygląda jak oryginał 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-899089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 3 Lutego 2024 Dziękuję , następna też będzie flokowana(nauczę się😁) bo rzeczywiście z pakowaniem była zabawa pierwszy raz w wiankowym robiłem no i powiem że niepotrzebnie miałem obawy (zapach, grubość kichy)😁 kaliber że jest co w rękę wziąć😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-899100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 3 Lutego 2024 12 godzin temu, Radek. napisał(a): Też daję pieprz biały, ale kiedyś czarny. Biały nadaje fajny smaczek. Ja daję czarny oraz nieduży dodatek białego. Sam biały jest jak dla mnie za bardzo aromatyczny. Jakedna z produkcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-899288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 3 Lutego 2024 49 minut temu, Grzewlod napisał(a): Ja daję czarny oraz nieduży dodatek białego. Sam biały jest jak dla mnie za bardzo aromatyczny. Jakedna z produkcji OOO... i teraz już wiem jak powinna wyglądać☺️, moja pomarszczona owszem ale nie w takim stopniu, co do pieprzu to może następnym razem przedyskutuje na forum domowym i zastosuję mięszaninę chociaż z białym jest bardzo dobra , dzięki za foto i podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-899296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 7 Lutego 2024 Bociany wersja ,,Classic"😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-900403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 7 Lutego 2024 2 godziny temu, szrekPL napisał(a): Bociany wersja ,,Classic Super aż ślinka cieknie Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-900449 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 11 Lutego 2024 (edytowane) Krakowska Edytowane 11 Lutego 2024 przez szrekPL 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-901467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 11 Lutego 2024 Wariacje z kaszanką, tym razem jako ,,Gołąbki z kaszanki" łatwe i smaczne😊 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-901532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 11 Lutego 2024 5 godzin temu, szrekPL napisał(a): Krakowska W przekroju wyglada rewelacyjnie. 1 godzinę temu, szrekPL napisał(a): Wariacje z kaszanką, tym razem jako ,,Gołąbki z kaszanki" łatwe i smaczne😊 Bardzo fajny pomysł na te gołąbki kaszankowe. Koniecznie muszę wypróbować 😋 Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-901574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 11 Lutego 2024 21 minut temu, @halusia@ napisał(a): W przekroju wyglada rewelacyjnie. Bardzo fajny pomysł na te gołąbki kaszankowe. Koniecznie muszę wypróbować 😋 Bardzo dziękuję😊 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-901585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 12 Lutego 2024 Dzisiaj jako że dostęp do świeżej wołowinki dość dobry, na obiad było Ossobuco z Black Angus😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-901892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 17 Lutego 2024 Zabawka dojechała, teraz tylko jakieś wolne i pomysł ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-903265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 17 Lutego 2024 5 godzin temu, szrekPL napisał(a): Zabawka dojechała Zacny sprzęt , też uważam że zakup trafiony . Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-903390 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 18 Lutego 2024 12 godzin temu, szrekPL napisał(a): Zabawka dojechała, teraz tylko jakieś wolne i pomysł ☺️ Jakoś tak parówką zapachniało👍. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-903413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 23 Lutego 2024 Miały być drożdżówki (ostatnio wysyp na forum ) ale niestety nie było w domu drożdży więc zrobiłem golonki wg. Tinka😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 23 Lutego 2024 34 minuty temu, szrekPL napisał(a): zrobiłem golonki Lubię przypieczone , ale chyba trochę mniej 🍻 1 Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) 6 minut temu, Muski napisał(a): Lubię przypieczone , ale chyba trochę mniej 🍻 I tu niespodzianka, kolor jest trochę mylący, w rzeczywistości jest bardzo mięciutkie i nie przyjarane jakby mogło się wydawać ( temp. 170C jakieś 2-3 godz i pod przykryciem 140C kolejne 3godz. kość wypada sama ) Edytowane 23 Lutego 2024 przez szrekPL Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 23 Lutego 2024 Skórka powinna być mniej przyrumieniona i chrupiąca.... przynajmniej dla mnie.... nie lubię takiej.... uparowano-ugotowanej 😉 1 Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 23 Lutego 2024 3 godziny temu, szrekPL napisał(a): zrobiłem golonki 😁 👍 A u mnie tylko jedna szt,na razie w ,,kąpieli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) 3 godziny temu, szrekPL napisał(a): rzeczywistości jest bardzo mięciutkie i nie przyjarane jakby mogło się wydawać Głęboka reakcja Maillarda, czy skórka w smaku nie jest gorzka 🤔. Edytowane 23 Lutego 2024 przez Grzewlod Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 23 Lutego 2024 2 minuty temu, Grzewlod napisał(a): Czy skórka w smaku nie jest gorzka 🤔. Nie, nie jest jedyny lekko gorzkawy smak pewnie miał browarek pod który młodzież spożywała ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 23 Lutego 2024 4 minuty temu, szrekPL napisał(a): Nie, nie jest Szkoda 🥲, jakby była to mógłbym ją naprawić 😉😋. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) no może taka do końca bez goryczki nie była , chętnie przyjmę nauki Edytowane 23 Lutego 2024 przez szrekPL Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 23 Lutego 2024 44 minuty temu, szrekPL napisał(a): chętnie przyjmę nauki Teraz to musztarda po obiedzie 🙂. Następnym razem dzwoń po pogotowie, zrobimy operacje polegająca na usunięciu skórki a do pozostałej części podłączymy kroplówkę 😉😋🥂. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20467-szrekowa-zadyma/page/7/#findComment-905125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.