Małgoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 16 Lutego 2020 Olgo wspaniałości Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 16 Lutego 2020 '@halusia@', dnia 09 Lut 2020 - 12:46, napisał: Jak uwędzisz, wrzuć , popatrzę sobie chociaż bo dawno ich nie robiłam Ja mam jeszcze jelit na prawie 3 takie porcje to może szybko się zmobilizuje zważywszy, że dzieci przylatują na chwilę I powiem Wam, że miałam okazję próbować tych Olgi kabanosów i nie tylko.... pyszności Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy - w sumie 16kg w tym 5 kg mięsnego, wieprzowego boczku . Część farszu została doprawiona dość obficie chilli . Edytowane 6 Maja 2020 przez chudziak Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 6 Maja 2020 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 6 Maja 2020 Pięknie Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 7 Maja 2020 Bardzo ładna! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 7 Maja 2020 w sumie 16kg Smaczniaście Olgo wszystko wygląda, aż ślinka leci..... Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 7 Maja 2020 Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy - w sumie 16kg Piękna fotorelacja Olgo,pieczone, dzicze kiełbasy to jest to!Napisz proszę więcej o przyprawach w obu wersjach. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 7 Maja 2020 :clap: Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 7 Maja 2020 Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy - w sumie 16kgPiękna fotorelacja Olgo,pieczone, dzicze kiełbasy to jest to!Napisz proszę więcej o przyprawach w obu wersjach. malo zdjec pozdrawiam> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) malo zdjec pozdrawiam> A jakie zdjęcia ,Twoim zdaniem, przydały by się jeszcze aby nie zanudzać nadmiarem forumowiczów . Edytowane 7 Maja 2020 przez chudziak Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 7 Maja 2020 Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy Piękny widok . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 7 Maja 2020 Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy Bardzo smacznie wygląda Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 7 Maja 2020 Wygląda obłędnie, a i do tego coś na trawienie zachęcająco spogląda w moim kierunku Dzika kiełba z chilli, sam jestem ciekaw smaku. Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 7 Maja 2020 Trochę kiełbasy dziczej zrobiliśmy - Uwielbiam takie klimaty . Pięknie to wszystko na fotach wygląda . :clap: Pozdrawiam majowo Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 7 Maja 2020 Dzika kiełba z chilli, sam jestem ciekaw smaku. Chilli ( indyjskie) było dodane niestety "na oko " poza tym dodatkowo pieprz grubo mielony, papryka słodka (też na oko) i mimo ,że farsz zrobił się czerwony to, wbrew obawom , że kiełbasa będzie piekielnie ostra tylko dla koneserów to efekt jest duuuużo słabszy niż zamierzony . Napisz proszę więcej o przyprawach w obu wersjach. Do całości użyłam pieprz , jałowiec , świeży czosnek , gorczycę i cukier . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 17 Maja 2020 Obłędna kiełbasa. Ręka mistrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Ponieważ starego octu zostało nieco powyżej litra pora nastawić nowy bo przecież musi dojrzeć . Przy zlewaniu starego pozyskałam matkę octową ,którą dodałam do nowego nastawu . a tu stary ocet - nieco mętny bo przed chwilą właśnie przelewany i widać , że mimo dwóch lat jeszcze jakiś proces trwa Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 pozyskałam matkę octową To nie matka a jakaś o'mama jest Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 pozyskałam matkę octową Piękna - dojrzała No tak octy dojrzewają dość długo , jak wino Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Bułeczki - jeszcze ciepłe -do flaków Pierwszą kontrolnie przed chwilą zjadłam Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Bułeczki - jeszcze ciepłe -do flaków Jak to brzmi...do flaków Piękne bułeczki Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Bułeczki - jeszcze ciepłe -do flaków Czuję ich zapach Mogłabym zjeść tak bez niczego Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Muszę przyznać , że nawet smaczne wyszły te bułki - poprzednio gdy bardziej się starałam i jakiś wymyślny przepis miałam to były gorsze Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 31 Stycznia 2021 @chudziak, machniom? Ja mam domowe flaki ( od podstaw robione przezemnie...kupuje ok 5-6 kg flakow / doczyszczam obgotowuje kilkakrotnie , potem gotuje , kroje i zamrazam ) smaczne by byly z takimi buleczkami , niestety u nas musiala kupna bagietka . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.