Maxell Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #801 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek, Wszystkiego Najlepszego. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #802 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek, Wszystkiego Najlepszego. Mirek Dziękuję za życzenia Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #803 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie dziękuj, tylko przywieź do Zakopanego jakiś dobry "makaron". Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #804 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek wielkie BRAWA - sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #805 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek , wszystkiego najlepszego z okazji imienin . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534151 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graska Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #806 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najlepszego z okazji imienin oraz szampańskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #807 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek wszystkiego najlepszego Ci życzę, zdrowia przede wszystkim Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #808 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sylwek, wszystkiego najlepszego Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #809 Opublikowano 1 Stycznia 2017 się mi trafiło jak skacowanemu, zimne piwo rano w gumofilcu Zaszczyt posiadłem dotknięcia Sylwestra we Sylwestra, obdarowany zostałem pakulcem....Co tu jebdolić... Znakomitości Howgh Wyczuwalna gracja, balans i wrażliwość...Wnioski.... Z tym (dyplomowanym ) makaronem to jest tak, że ile by go nie było to jest.... przykrótki, niestety Jeszcze raz Dzięki Wielkie Kurpiu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #810 Opublikowano 2 Stycznia 2017 31 grudzien , twoje imieniny a moja rocznica slubu , wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #811 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wszystkim dziękuję pięknie za pamięć i życzenia. Wszystkiego dobrego w Nowym roku życzę A tu zdjęcia serków kilka dni po Sylwestrze Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #812 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) :clap: . Jak zwykle.W camemberty poszedłeś, czy mnie oko myli ? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez andym Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #813 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Piękny wykwit pleśni Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-534735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #814 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Camemberty po miesiącu - niektóre już lejące Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-538300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #815 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Gratulacje, takie właśnie powinny być, śliczności Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-538308 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #816 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sumiennie melduję, jako opiekun, szt 3 z onej produkcji Kurpiowej, że capią na tyle, iż jednoosobowo (5"o"!!! ładny wyraz, nad wyraz ...) postanowiłem rzeczy owe domknąć w pudełkach.Barwą podobne ku brudnemu śniegowi... na miękkość, miętkawe... Jeszcze podtrzymam... ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-538316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #817 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Patrz kolego coby tylko skórka nie ostała się.. Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-538325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graska Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #818 Opublikowano 2 Marca 2017 Witaj,Kurp powiedz jak dokładnie trzeba robić korbacze wiem ,że Jesteś mistrzem ich wykonywania ,chciałabym zobaczyć ,czy potrafię .Moja córka bardzo lubi ten serek,chciałabym jej zrobić niespodziankę.Jeśli nie jest to tajemnicą .Proszę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-542999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #819 Opublikowano 17 Marca 2017 Ostatnio z mleka popełniłem trochę jogurtu, serek jogurtowy z przyprawą paprykową i parę krążków camembert'a z przyprawami Do jogurtu można dodać owoce i jest jogurt owocowy (akurat na zdjęciu wiśnia) Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #820 Opublikowano 17 Marca 2017 Ostatnio z mleka popełniłem trochę jogurtu, serek jogurtowy z przyprawą paprykową i parę krążków camembert'a z przyprawami Kurpsiu Ciebie ciężko dogonić.... zjadłabym taki jogurcik Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #821 Opublikowano 17 Marca 2017 Ale Sylwek cuda robisz Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #822 Opublikowano 17 Marca 2017 W łaskawości swej Kolega Kurp obdarzył mnie rzeczonym, popełnionym jogurtem... z wiśniami Aksamitność faktury jest niespotykana, smak odmienny zupełnie od tych dostępnych w sklepach.Kurde, jakby rześki (?), miętowy... ale bez mięty, zajebiotyk Wraz również, dokładnie w tej chwili, perfidnie grzebię paluchem w serku jogurtowym z przyprawami.... jakże dobitny kształt przyprawienniczy...Wady są dwie: za mały paluch i za mało serka , kategoria ?- pyszotki wykwintne Kurpiu, Umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #823 Opublikowano 17 Marca 2017 A mnie ciekawi, czy jogurty z drucikiem są? Skąd mleko? Ile tłuszczu? Ile kalorii? Okres ważności? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #824 Opublikowano 20 Marca 2017 Goudy z kminkiem, kozieradką, czarnuszką i chilli. Łącznie 100 litrów mleka. Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #825 Opublikowano 20 Marca 2017 Przerób jak dobra mleczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8440-kurpiowska-zadyma-w-kuchni/page/33/#findComment-544919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.