Wędliny podrobowe
Salcesony, kiszki, pasztety i inne.
Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:
236 tematów w tym forum
-
- 20 odpowiedzi
- 13,2 tys. wyświetleń
-
- 18 odpowiedzi
- 43,1 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 4,5 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 4,6 tys. wyświetleń
-
- 25 odpowiedzi
- 8,2 tys. wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 5 tys. wyświetleń
-
- 194 odpowiedzi
- 45,6 tys. wyświetleń
-
- 7 odpowiedzi
- 5,9 tys. wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 5 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 5,6 tys. wyświetleń
-
- 43 odpowiedzi
- 32,5 tys. wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 7,9 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 6,7 tys. wyświetleń
-
- 29 odpowiedzi
- 14,9 tys. wyświetleń
-
- 12 odpowiedzi
- 5,4 tys. wyświetleń
-
- 20 odpowiedzi
- 11,4 tys. wyświetleń
-
- 35 odpowiedzi
- 25,2 tys. wyświetleń
-
- 19 odpowiedzi
- 7 tys. wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 5,2 tys. wyświetleń
-
- 36 odpowiedzi
- 14 tys. wyświetleń
-
- 5 odpowiedzi
- 6,6 tys. wyświetleń
-
- 23 odpowiedzi
- 19,7 tys. wyświetleń
-
- 14 odpowiedzi
- 6,6 tys. wyświetleń
-
- 31 odpowiedzi
- 11,3 tys. wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 9,2 tys. wyświetleń