Radek. Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3276 Opublikowano 28 Listopada 2023 Godzinę temu, MIRKON napisał(a): Jak zwykle przepysznie wygląda 😁 Dzięki. I powinna tak smakować 51 minut temu, Muski napisał(a): Najgorsze to czekanie................... 30 minut temu, Yerba napisał(a): spoko , czas tak zap.... , że nie warto choinki rozbierać ( niestety nie pamiętam kto to powiedział ) więc poczekamy 😁 Damy radę Ale ten czas rzeczywiście zasuwa w szalonym tempie i to z kim bym nie rozmawiał !!! Krakowska po pierwszym wędzeniu. 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-882144 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba1 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #3277 Opublikowano 28 Listopada 2023 Już wiem , kto to powiedział : Julian Tuwim 😁 Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-882152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3278 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Żywiecka. Zwykle część podpiekam, a część parzę. Tak i teraz zrobię. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3279 Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) Piękne pytongi Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Muski Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3280 Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 godziny temu, Radek. napisał(a): Żywiecka jakich jelit użyłeś Radku? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3281 Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 godziny temu, Muski napisał(a): Piękne pytongi Dzięki. Teraz uległy metamorfozie 47 minut temu, EAnna napisał(a): jakich jelit użyłeś Radku? Aniu, to wołowe proste. Są z jednego pęczka, ale jednak trochę różne. Część się parzy, część dopieka. Jutro drugie wędzenie parzonych (trzeciego nie przewiduję) i za kilka dni jemy. O Krakowskiej nie zapomniałem, ale jeszcze trochę 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3282 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dzieci są na nartach w Alpach i właśnie mi przysłały fotkę. Trochę nam przywiozą. To ja chyba w tym roku salami nie robię Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3283 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Godzinę temu, Radek. napisał(a): z jednego pęczka, ale jednak trochę różne. To cały ich urok nie wspominając o smaku wyrobów w naturalnych jelitach !!! Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883796 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3284 Opublikowano 4 Grudnia 2023 18 godzin temu, EAnna napisał(a): To cały ich urok nie wspominając o smaku wyrobów w naturalnych jelitach !!! I od razu widać, że to ręczna robota Żywiecka już po drugim wędzeniu. Kiełbasy schną, ale mocno nie wysuszam. Będą przekrojone, zapakowane próżniowo i do zamrażarki 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-883964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3285 Opublikowano 4 Grudnia 2023 5 godzin temu, Radek. napisał(a): I od razu widać, że to ręczna robota Rękę mistrza widać też 5 godzin temu, Radek. napisał(a): Żywiecka już po drugim wędzeniu Wyglądają obłędnie; zdjęcie jak z wypasionej reklamy Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-884049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3286 Opublikowano 5 Grudnia 2023 15 godzin temu, EAnna napisał(a): Rękę mistrza widać też Bardzo dziękuję, ale do mistrza to jeszcze trochę Krakowska po tygodniu podsuszania. Jeszcze kilka dni na kiju i będzie akurat Pozdrowienia dla zaglądających do mnie i fotka sprzed chwili. 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-884228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3287 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Żywiecka do zapakowania. Na fotce batony parzone i pieczone, Te z czerwonym sznurkiem był pieczone. Już można jeść 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-884792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko36 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3288 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Piękności pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-884841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3289 Opublikowano 8 Grudnia 2023 18 godzin temu, miko36 napisał(a): Piękności pozdrawiam Dziękuję i również pozdrawiam. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3290 Opublikowano 8 Grudnia 2023 No i mamy Mistrza z Bukowiny. Brawo. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3291 Opublikowano 9 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 10:30, Maxell napisał(a): No i mamy Mistrza z Bukowiny. Brawo. Bardzo dziękuję. Staram się, żeby wszystkim smakowało. Tym mniejszym i tym większym No i … smakuje 8 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Radku to podeślę adres do wysyłki Sam o tym myślałem Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3292 Opublikowano 10 Grudnia 2023 To jedna z ostatnich puszek z 2021 r. Bardzo dobra 1 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3293 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3294 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Kurcze, a ja po dwóch-trzech tygodniach od tyndalizacji zastanawiam się czy w środku słoika jest wszystko ok Pięknie wygląda. 👍 Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3295 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Radek 👌 a przy okazji powiedz mi jak po takim czasie ma się słoność takiej konserwy i smak przypraw? Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3296 Opublikowano 10 Grudnia 2023 4 godziny temu, Radek. napisał(a): To jedna z ostatnich puszek z 2021 r. Bardzo dobra Ja chyba mam jeszcze starsze. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3297 Opublikowano 10 Grudnia 2023 6 minut temu, Todek napisał(a): mam jeszcze starsze To chyba po gwarancji ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3298 Opublikowano 10 Grudnia 2023 7 minut temu, Muski napisał(a): To chyba po gwarancji ? No może i tak. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #3299 Opublikowano 10 Grudnia 2023 W dniu 4.12.2023 o 14:31, Radek. napisał(a): W dniu 7.12.2023 o 13:26, Radek. napisał(a): Żywiecka do zapakowania. Na fotce batony parzone i pieczone, Te z czerwonym sznurkiem był pieczone. Już można jeść Pięknej urody ta Twoja żywiecka Radku ☺️ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #3300 Opublikowano 11 Grudnia 2023 22 godziny temu, MIRKON napisał(a): Pozdrawiam 21 godzin temu, wróbel75 napisał(a): Kurcze, a ja po dwóch-trzech tygodniach od tyndalizacji zastanawiam się czy w środku słoika jest wszystko ok Pięknie wygląda. 👍 Wróbelku, po dwóch / trzech tygodniach nabiera dopiero odpowiedniego smaku Dziękuję i pozdrawiam 19 godzin temu, MariuszB napisał(a): Radek 👌 a przy okazji powiedz mi jak po takim czasie ma się słoność takiej konserwy i smak przypraw? Konserwa smakuje tak jakby była zrobiona tydzień temu. Nic nie straciła na słoności (16g/kg) i smaku przypraw (majeranek, pieprz, świeży czosnek, listek, ziele). 17 godzin temu, Todek napisał(a): Ja chyba mam jeszcze starsze. Miałem i ja starsze, ale to raczej jak mi się gdzieś przypadkowo zaplątały. Staram się odświeżać zapasy. A poza tym lubię puszkować 16 godzin temu, @halusia@ napisał(a): Pięknej urody ta Twoja żywiecka Radku ☺️ Halinko bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/132/#findComment-885847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.