Skocz do zawartości

Mikrobiologia mięsa i jego przetworów


38 tematów w tym forum

    • 1 odpowiedź
    • 349 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 633 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 301 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 767 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 741 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 766 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 518 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 346 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 277 wyświetleń
  1. Bakterie Escherichia coli

    • 0 odpowiedzi
    • 388 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 386 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 19,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 994 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 22,6 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  2. Część II. Peklowanie 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 32,6 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 12,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 16,7 tys. wyświetleń
  3. Część III. Kiełbasy

    • 0 odpowiedzi
    • 21,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 234 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.