Skocz do zawartości

Wędzonki

Szynki, balerony, polędwice, polędwiczki, boczki i inne pyszności...


420 tematów w tym forum

  1. Pierwsze pastrami 1 2 3

    • 63 odpowiedzi
    • 15,8 tys. wyświetleń
  2. Wspólne wędzenie ryb z mięsem 1 2 3

    • 55 odpowiedzi
    • 42,6 tys. wyświetleń
  3. Żółta barwa szynki

    • 4 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  4. Oceń przepis

    • 16 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  5. Pastrami Pomocy

    • 2 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 16,5 tys. wyświetleń
  6. Przechowywanie wędzonek.

    • 7 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 69 odpowiedzi
    • 14,9 tys. wyświetleń
  7. Boczek

    • 19 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
  8. Szynka wędzona

    • 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 171 odpowiedzi
    • 39,8 tys. wyświetleń
  9. Porównanie wędzonek 1 2 3 4

    • 86 odpowiedzi
    • 19,8 tys. wyświetleń
  10. Kwaśna skórka na szynce 1 2

    • 35 odpowiedzi
    • 12,8 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  11. Golonki wędzone 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 10 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  12. Słaby kolor wędzonek

    • 20 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,2 tys. wyświetleń
  13. Dziwny okrąg

    • 10 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  14. Szynka z nogą w/g Wosia 1 2 3 4

    • 92 odpowiedzi
    • 20,1 tys. wyświetleń
  15. Szynka surowa

    • 17 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  16. Boczek peklowany na sucho

    • 7 odpowiedzi
    • 6,9 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.