ReniaS Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1601 Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Coś A cóż tam w przekroju tego francuskiego ciasta ?......no tak spóźniła się z pytaniem Edytowane 26 Grudnia 2022 przez ReniaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1602 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Mistrza Grzewłoda Oj tam oj tam odrazu mistrza zwykłe wędzenie. mówią na to wellington Wyśmienity smakołyk wymagający dużo pracy :clap: za to odpłaci smakiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1603 Opublikowano 27 Grudnia 2022 mówią na to wellington To kiedyś było moje popisowe danie ....przed wędlinamidomowymi Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1604 Opublikowano 10 Marca 2023 Karczek dojrzewający 2 miesiące plus , plus peklowanie Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #1605 Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Karczek dojrzewający 2 miesiące plus ,Piękna bestja, ten plus to tak prawie x 3. Edytowane 10 Marca 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #1606 Opublikowano 10 Marca 2023 :clap: Jak dorosnę to też taki zrobię Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #1607 Opublikowano 10 Marca 2023 Karczek dojrzewający jeszcze jeden bodziec , by wjechać jak będę w Kajetanach Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #1608 Opublikowano 10 Marca 2023 Bardzo ładny wyrób brawo! ???????????? „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #1609 Opublikowano 10 Marca 2023 Jak malowanie Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1610 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Trochę ze śniadania Farszu z pieczarkami nawaliłem jak zawsze za dużo Sałatka z pstrągiem ....Dzięki Grzesiu za pstrągi Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1611 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Trochę ze śniadania Hmmm...wyglada mi to na wesele wielkanocne Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1612 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Trochę ze śniadania Same rarytasy . Dzięki Grzesiu za pstrągi Proszę, cała przyjemność po mojej stronie smacznego . Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1613 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Trochę ze śniadania Ze? . Ja bym to określił słowami klasyka forum" O tak na śniadanko" Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1614 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 U Ciebie Waldku kolorowo , dużo i smacznie jak zawsze.Ta sałatka ze pstrągiem śmieje się do mnie. Świąteczne pozdrowienia ślę. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1615 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Trochę ze śniadania Bardzo apetycznie wyglądają te jajka w różnych odsłonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1616 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Wiem to nie baby wielkanocne , ale córka zrobiła wg własnej koncepcji Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1617 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Konieczne porządkowanie w półkach z nalewkami odkryło kilka perełek między innymi :@EANNA miała rację , pisząc czy też mówiąc , że nalewka z kwiatów bzu czarnego zmienia smak i kolor po latach Tak zdecydowanie tak Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1618 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Konieczne porządkowanie w półkach z nalewkami odkryło kilka perełek między inymi : Niedługo będą pełnoletnie wtedy staną się diamentami może warto je zakopać na ten czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #1619 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 No i ktos mi przypomnial o moich zapomnianych , tez musze posprawdzac ,mam chyba ze 2 kartony juz od dawna nie zagladalam do nich , u mnie glownie byly wisniowki i czarna porzeczka, :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1620 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) przypomnial o moich zapomnianychI znalazła się lawendowa - z 5 lat niepijalna - nie pamiętamy dokładnie ale chyba pełnoletnia/ wytwór Małgo nie zapisała daty/ - i.... zaczeła być pijalna czas czyni cuda, szczególnie w nalewkach Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1621 Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) Przy wczorajszej kaszance z grilla - córka przypomniała mi o syropie z pędów sosny....no tak to już czas ,zwykle do 15 maja Edytowane 1 Maja 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1622 Opublikowano 1 Maja 2023 Jakoś też wpadł na grilla Wolne grillowanie pod zamknięciem , jeszcze z 90 min - co by farsz był miękki /wprawdzie warzywa/ ale... Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1623 Opublikowano 1 Maja 2023 wprawdzie warzywa/ ale... no tak warzywa koniecznie trzeba dobrze zgrillować Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1624 Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) Dodany do warzyw imbir, cytryna i kora cynamonu nadały trochę azjatycki smak i papaja z grilla jako dodatek do kurczaka Edytowane 1 Maja 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1625 Opublikowano 1 Maja 2023 trochę azjatycki smak Zastanawiałem się skąd ten zapach Azji u mnie było czuć pomyślałem, że może Chinatowny w święto pracuje teraz już wszytko jasne takie smakołyki :clap: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi