Skocz do zawartości

Pierwsze pytania


127 tematów w tym forum

    • 2 odpowiedzi
    • 718 wyświetleń
  1. Przyprawy

    • 11 odpowiedzi
    • 567 wyświetleń
  2. Mętna i sluzowata solanka 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  3. Dziwny kolor zalewy peklującej

    • 18 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  4. Pleśń na schabie dojrzewającym

    • 3 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 803 wyświetleń
  5. Pierwsze nadziewanie 1 2 3 4

    • 94 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  6. Peklowanie na kwaśno

    • 2 odpowiedzi
    • 347 wyświetleń
  7. Pierwsza wędzarnia

    • 3 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  8. Peklowanie polędwiczek

    • 18 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  9. Dopiekanie kiełbasy.

    • 15 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 175 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  10. Peklowanie bez peklosoli

    • 1 odpowiedź
    • 398 wyświetleń
  11. Po zamrożeniu

    • 5 odpowiedzi
    • 772 wyświetleń
  12. Peklowanie na mokro

    • 10 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  13. Pierwsze parówki

    • 18 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 875 wyświetleń
  14. Początki wędzenia

    • 14 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
  15. Peklowanie na mokro. 1 2 3 4

    • 98 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
  16. Szablony

    • 3 odpowiedzi
    • 733 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.