Skocz do zawartości

Obróbka cieplna


98 tematów w tym forum

    • 30 odpowiedzi
    • 16,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  1. Parzenie kiełbasy przed wędzeniem 1 2 3 4

    • 75 odpowiedzi
    • 41,7 tys. wyświetleń
    • 110 odpowiedzi
    • 28,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 843 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 956 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  2. Boczek - kremowy tłuszcz

    • 4 odpowiedzi
    • 399 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  3. czasy parzenia 1 2

    • 31 odpowiedzi
    • 12,4 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 22 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 81 odpowiedzi
    • 18 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 19,1 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 10,1 tys. wyświetleń
  4. Ile parzyć szynkę? 1 2 3

    • 55 odpowiedzi
    • 40,2 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 16,4 tys. wyświetleń
  5. Jak parzyć? 1 2 3

    • 53 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.