Skocz do zawartości

Obróbka cieplna


99 tematów w tym forum

    • 110 odpowiedzi
    • 31,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 18,5 tys. wyświetleń
  1. Parzenie kiełbasy przed wędzeniem 1 2 3 4

    • 75 odpowiedzi
    • 47,4 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 279 wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 13,9 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 14 tys. wyświetleń
  2. Boczek - kremowy tłuszcz

    • 4 odpowiedzi
    • 720 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 276,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  3. SV i słoiki

    • 7 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  4. Quasi sous vide

    • 6 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 44,5 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  5. Parzenie niewędzonego mięsa

    • 9 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.