Skocz do zawartości

Obróbka cieplna


99 tematów w tym forum

    • 17 odpowiedzi
    • 5,8 tys. wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 13,1 tys. wyświetleń
  1. Po co parzy się wędzonki? 1 2

    • 35 odpowiedzi
    • 21,9 tys. wyświetleń
    • 130 odpowiedzi
    • 107,6 tys. wyświetleń
  2. Zbyt jałowa wedzonka

    • 7 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 8,4 tys. wyświetleń
  3. Parzenie po wedzeniu

    • 5 odpowiedzi
    • 68,7 tys. wyświetleń
  4. Studzenie w wodzie po parzeniu

    • 23 odpowiedzi
    • 57,6 tys. wyświetleń
  5. Jak parzyć? 1 2 3

    • 53 odpowiedzi
    • 11,5 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 19,2 tys. wyświetleń
  6. Najpierw wędzić czy parzyć? 1 2

    • 42 odpowiedzi
    • 69,3 tys. wyświetleń
  7. Parzenie wyrobów wędzonych...

    • 12 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
  8. Podcieki po parzeniu

    • 4 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 43,1 tys. wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 9,6 tys. wyświetleń
  9. Parzenie w worku? Konieczne?

    • 24 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  10. Parzenie w ocynkowanym parniku

    • 13 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 21,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.